Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Może uznacie że za dużo kombinowania ale pierwszy mecz oglądałem na Ace Stream z jakością HD niestety komentarz był po ukraińsku więc wyciszyłem i drugi stream puściłem w jakośći SD z polskim komentarzem zgrałem z tym pierwszym. Cebula level HARD ale jakość i przyjemność z oglądanie
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Sopcast dziala na androidzie? Bo o to mi chodzi. Tez ogladalem kiedys jak mialem kompa na sopcascie, zajelbista jakosc i rosyjskiego sie poduczylem. Ale pamietam ze ktos im zaczal problemy robic i zamykali, otwierali itp., albo zaczela wurzucac z transmisji zawsze w drugiej polowie i takie ogladanie. eleven eurosport xddd stream za hajsy XDDD idz wracac ogladac skoki nie rob sobie wstydu takimi postami Morda żydzie Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez kanabis
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Hummels, Alaba - Alonso, Vidal - Robben, Thiago, Ribery - Lewandowski Real: Navas; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Isco, Benzema, Ronaldo.
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l BEZ OBRONY POSZATKOWANI Hummels miał kontuzję taką, że 3 tygodnie się po niej zazwyczaj pauzuje, ale wiadomo, determinacja na maksa, Bayern cały rok czeka na ten mecz, bo w Bundeslidze to wiadomo, whatever. Dlatego liczę na jakieś widowisko. Najwyżej Real szybko skontruje, wbije dwa i zaczną się sypać czerwone kartki i gole dla Królewskich. W każdym razie na 0-0 raczej nie stanie. Real na 100% poza Nacho i Isco. Swoją drogą to ciekawe, że taki zawodnik jak Isco zagrał na razie 77 minut w LM w tym sezonie. O ile pamiętam, na tej pozycji zagrał raz, w meczu z Granadą. Wyszło świetnie, no ale to Granada. Oczywiście w praktyce zamieniał się z Benzemą i Cristiano cały czas, każdy z nich był raz na lewej, prawej, środku. Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Sopcast dziala na androidzie? Bo o to mi chodzi. Skoro jest nawet apka to sam sobie odpowiedz
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Oglądam na BT Sport i oni naprawdę widzą nadzieje dla Bayernu w postaci Lewandowskiego :). Co chwile nawijają o tym że będzie grał i będzie się działo
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l To wiele zmienia, przeciez w top5 pilkarzy na swiecie nie ma zadnego pilkarza gospodarzy
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l jest ale Bayern bez Lewego to inna druzyna Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez Ludwes
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Musicie iść na strony o NBA, tam każdy tylko wylicza, kto jest TOP ile i co z tego wynika (ogólnie dla gry nic, ale podobno to superważne, znacznie bardziej niż mecze). Lewandowski może dziś wygrać ten konkretny mecz i tyle, jakby grał w Realu to pewnie by Real mógł w razie czego wystawić Benzemę i jakoś bardzo inną drużyną nie był. No ale to samo tam akurat dotyczy każdego. Jak wiemy Real wygrywa i triem BBC, i VMA. Jak na razie zagrali 7 meczów w sezonie bez Krysztiano i w sumie dramatu nie było, wszystkie wygrane, gole były strzelane. Natomiast Lewandowski w Bayernie, no, każdy mecz jest dla niego nowym wyzwaniem. W sensie globalnym, Bundesliga mało kogo obchodzi, a wraz z nią fakt, że Lewandowski jest tam najlepszym czy drugim najlepszym piłkarzem. Faza grupowa LM, mecze z jakimś Arsenalem, mecze reprezentacji poza Euro itp. też raczej nikogo nie obchodzą. To głupie i bez sensu, ale dzisiejszy mecz może zrobić dla Lewandowskiego różnicę między np. 5. miejscem w Złotej Piłce a brakiem ani jednego głosu w Złotej Piłce. A ile naprawdę robi, wystarczy popatrzeć, na niego i na obrońców rywali. "Wysoki, umie grać obiema nogami, dobry w powietrzu. Naprawdę trudno jest kryć kogoś, kto umie wszystko, bo nie możesz przewidzieć, co będzie robił. Nie, on to zmienia, i to jest naprawdę trudne dla obrońcy" - Gerard Pique o LEWYNATORZE Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Ja mam najlepszy acestream://f55e197a1c028def8726d74b8ffc9ea19fba3e28
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l No poczatek mocno dla bayernu. W sumie juz powinno byc 0:1. No ale co w tym dziwnego, jak narazie to oni musza, real moze.
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Plik -> otwórz strumień z sieci Albo Ctrl+N od razu w programie Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez suteq
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Jaki poziom ma szpil w madrycie, te akcje, odbiory, przechwyty, kontry
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Leicester atakował, miał coś okazji, ale od czego Atleti ma dośrodkowania i główki. To uderzenie Nigueza było wręcz szokująco mocne i precyzyjne jak na to, jak zwalniała już piłka, mało kto by tak dał radę głową.
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Co Hummels robi to aż mi się w głowie nie mieści xd Nie przypominam sobie żebym widział kiedykolwiek aż tak słaby występ środkowego obrońcy
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Ok, powoli się robi sytuacja typu "jakim cudem Bayern jeszcze nie przegrywa". Obie strony we własnym polu karnym robią trochę po majtach. NAPIĘCIE. Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez ogqozo