Yakubu 3 047 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) Nie no fajnie, że strzelił pięć bramek tylko szkoda, że dwie ze spalonego przez co mam ten wyczyn i awans Realu kompletnie w dupie Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Yakubu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) Kanabis dalej nic nie kuma, dalej patrzy tylko na bramki i wyjeżdża mi z Lewym jakbym go forsował cały czas na ZP. Jako napastnik Cris jest wybitny, ale nie tylko napastnicy są na boisku, a Ty piszesz tak jakby tylko oni mogli zdobyć ZP, to są właśnie takie czasy gdzie tylko atakujący mają szanse na największe laury, gdzie reszta drużyny haruje jeszcze więcej na to by taki Cristiano miał sytuacje i bramki. I właśnie dlatego ten jest przeceniany a reszta drużyny niedoceniana. Jaka cisza Kabi? Ja z Realu przyznałbym ZP np Ramosowi, koleś ma znacznie większy wpływ na sukcesy Realu w ostatnich latach niż Cris, bo w tym przypadku ilość a nie jakość, no ale takie czasy że ilość a nie jakość się liczy, a Cristiano nie ma praktycznie w tym sobie równych. Edytowane 19 kwietnia 2017 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Gazety powinny wygladac tak. FANTASTYCZNA GRA REALU MADRYT ZWYCIESTWO PO CIEZKIM BOJU FENOMENALNY MARCELO, CASEMIRO WALECZNY JAK DZIK, KROOS STRZELA Z KAZDEJ POZYCJI Malym druczkiem. 5 Bramek Cristiano Ronaldo w dwumeczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Kabi już striggerowany łatwo poszło, miłego dnia panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) Spoko wiem o co ci chodzi, tyle ze naglowki sportowe sa dla januszow wiec czemu cie to tak boli i interesuje? Kazdy kto sie pilka interesuje czy ty czy ja wie jak sprawa wyglada. Szczerze to nawet mnie irytowala w pierwszej polowie ta gra na Ronaldo, bo wygladala wrecz na robiona na sile, typ ma dobra sytuacje a i tak poda do crisa. No slabe. Ale umniejszac Ronaldo tez nie zamierzam bo gosc robi co ma robic swietnie i jest ok. Daje sporo druzynie. Napewno wiecej niz pozostali napastnicy razem wzieci. O benzemie nie wspominajac. Tak, bardzo jestem strigerrowany. Bo Ronaldo 5 bramek strzelil a real awansowal. No nerwowy i fatalny dzien. Edit: Swoja droga Karim to na bank musi byc jakis pupil Pereza, nie wierze w inna opcje A moim zdaniem najbardziej niedoceniany pilkarz Realu to Marcelo. To fenomenalne ze gosc potrafi wejsc miedzy 2 obroncow bayernu po pnad 100 minutach bedac tak bardzo ofensywnym bocznym obronca. Zreszta uwiekbiam jego styl gry. Edytowane 19 kwietnia 2017 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) Trudno czerpać radość z takiego awansu, teraz żaden kibic Realu nie powinien się srać o jakiekolwiek korzystne czy błędne decyzje sędziego w przypadku innych drużyn jak Barcelona. No i szkoda trochę że znowu robi się z boga kolesia, który strzela tap-iny i to na dodatek ze spalonych. ZP już jego. Tak samo myślałem tuż po meczu, ale po ochłonięciu już nie. Poczytałem trochę analiz sędziowania i gdyby arbiter był lepszy to obraz meczu wyglądałby zupełnie inaczej już w 48 minucie. Dla przypomnienia: https://zippy.gfycat.com/CarelessDampChameleon.webm Teraz oczywiście większość będzie rozmawiała o 2 golach ze spalonego Ronaldo a nie o tym, że dogrywkę Bayernowi podarował arbiter nie wywalając Vidala znacznie wcześniej oraz nie odgwizdując spalonego Lewandowskiego przy samobóju Ramosa. Czerwona kartka dla Vidala też była słuszna, bo na powtórce widać, że wpierw trafia Asensio a później piłkę. Gość jest po prostu głupi faulując w taki sposób gdy wcześniej zarówno jego jak i Casemiro arbiter oszczędził. Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Ronaldo, kiedyś miałeś lepszy brzuch. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 No schudl. Pewnie ten pomnik kosztowal go wiele nerwow :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Od dawna powtarzałem, że bardziej niż robić transfery za grube miliony ojro, opłaca się przekupić sędziów lub UEFĘ i wygrywać wszystko jak leci. Brawo Real, jestem dumny, że pokonaliśmy, tak MY, potężny Bayern Monachium. Dzisiaj Juve spuszcza wpier.dol śmieciom z Katalonii, tym dziewicom intelektualnym, piłkarskim troglodytom, po czym Real roznosi Juve w finale. Półfinał już posmarowany. A gołąb mający ból du.py to strasznie śmieszny widok, pewnie kibicuje jakiemuś Interowi xDDD Aha, jakby ktoś chciał pyskować, z góry odpowiadam. TABELA. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Bardzo ladny post Blazeju Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Od dawna powtarzałem, że bardziej niż robić transfery za grube miliony ojro, opłaca się przekupić sędziów lub UEFĘ i wygrywać wszystko jak leci. Brawo Real, jestem dumny, że pokonaliśmy, tak MY, potężny Bayern Monachium. Dzisiaj Juve spuszcza wpier.dol śmieciom z Katalonii, tym dziewicom intelektualnym, piłkarskim troglodytom, po czym Real roznosi Juve w finale. Półfinał już posmarowany. A gołąb mający ból du.py to strasznie śmieszny widok, pewnie kibicuje jakiemuś Interowi xDDD Aha, jakby ktoś chciał pyskować, z góry odpowiadam. TABELA. Zglosilem twój post do moderacji, mam nadzieje, że zostaniesz ukarany. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Oby Juve dzisiaj dało radę, i wygrało ligę mistrzów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Co Vidal na instagramie wstawił xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Barca dokonuje remontady i ru.cha Real najpierw w niedzielę, a później w półfinale LM. Tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Co Vidal na instagramie wstawił xD Kur.wa co za typ , jeden z glownych winowajcow przez swoja debilna ostra gre majac zolc na koncie porazki bayernu a sobie smieszkuje xd co za smiec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Wiadomix, że dziś barca będzie miała dodatkowego gracza na boisku, sędziego i to ona pójdzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 vidal karnego by strzelil to by awansowali a nie teraz sie przypi,erdala do sedziego z takim nastawieniem moglby grac w barcelonie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Nie pójdzie dalej, Juve w finale rozniesie Real jak kiedyś jeszcze z Nedvedem w składzie Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) do usunieciua Edytowane 19 kwietnia 2017 przez _S_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Dzisiejszy mecz Barca - Juve sędziuje Kuipers więc dodatkowe emocje gwarantowane. Najwyżej jutro kibice Realu i Barcelony będą razem świętować :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 vidal karnego by strzelil to by awansowali a nie teraz sie przypi,erdala do sedziego z takim nastawieniem moglby grac w barcelonie pamietam jak w tamtym sezonie Rizzoli nie podyktowal ewidentnego karnego dla Barcy w drugim cwiercfinalowym meczu LM i wiesz co? zaden pilkarz Barcy nie narzekal na sedziego, kazdy mowil o tym, ze po prostu zagrali slabo i nie zasluzyli na awans wiec o czym mowisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) ogolnie mowie o tym ze w barcelonie graja najwieksi symulanci i psychopaci i mimo ze do samego klubu nic nie mam to jest garstka zawodnikow ktorych bym palil na stosie Edytowane 19 kwietnia 2017 przez _S_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) ale nie narzekaja na sedziego jak vidal, wiec nie trafiłeś zresztą hej, najwiekszy gra w Realu Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Czy jego nazwisko zaczyna się na 'R'? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 A gołąb mający ból du.py to strasznie śmieszny widok, pewnie kibicuje jakiemuś Interowi xDDD ból dupy? czysta brudna prawda boli kibiców hiszpańskich kasztanów jeszcze te jaranko, że grających w dziesięciu w dogrywce od ponad pół godziny piłkarzy bayernu obiega marcelo czy inny asensio, no niemożliwe, że już motorycznie i wydolnościowo nie dawali rady, jeszcze ta świadomość, że faul to pewna kartka od skoczka kibicowałem potężnemu AC Milan [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi