Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Kanabis dalej nic nie kuma, dalej patrzy tylko na bramki i wyjeżdża mi z Lewym jakbym go forsował cały czas na ZP. Jako napastnik Cris jest wybitny, ale nie tylko napastnicy są na boisku, a Ty piszesz tak jakby tylko oni mogli zdobyć ZP, to są właśnie takie czasy gdzie tylko atakujący mają szanse na największe laury, gdzie reszta drużyny haruje jeszcze więcej na to by taki Cristiano miał sytuacje i bramki. I właśnie dlatego ten jest przeceniany a reszta drużyny niedoceniana.

Jaka cisza Kabi? Ja z Realu przyznałbym ZP np Ramosowi, koleś ma znacznie większy wpływ na sukcesy Realu w ostatnich latach niż Cris, bo w tym przypadku ilość a nie jakość, no ale takie czasy że ilość a nie jakość się liczy, a Cristiano nie ma praktycznie w tym sobie równych.

Edytowane przez MYSZa7

Spoko wiem o co ci chodzi, tyle ze naglowki sportowe sa dla januszow wiec czemu cie to tak boli i interesuje? Kazdy kto sie pilka interesuje czy ty czy ja wie jak sprawa wyglada. Szczerze to nawet mnie irytowala w pierwszej polowie ta gra na Ronaldo, bo wygladala wrecz na robiona na sile, typ ma dobra sytuacje a i tak poda do crisa. No slabe. Ale umniejszac Ronaldo tez nie zamierzam bo gosc robi co ma robic swietnie i jest ok. Daje sporo druzynie. Napewno wiecej niz pozostali napastnicy razem wzieci. O benzemie nie wspominajac.

Tak, bardzo jestem strigerrowany. Bo Ronaldo 5 bramek strzelil a real awansowal. No nerwowy i fatalny dzien.

Edit: Swoja droga Karim to na bank musi byc jakis pupil Pereza, nie wierze w inna opcje

A moim zdaniem najbardziej niedoceniany pilkarz Realu to Marcelo. To fenomenalne ze gosc potrafi wejsc miedzy 2 obroncow bayernu po pnad 100 minutach bedac tak bardzo ofensywnym bocznym obronca. Zreszta uwiekbiam jego styl gry.

Edytowane przez kanabis

Trudno czerpać radość z takiego awansu, teraz żaden kibic Realu nie powinien się srać o jakiekolwiek korzystne czy błędne decyzje sędziego w przypadku innych drużyn jak Barcelona.

No i szkoda trochę że znowu robi się z boga kolesia, który strzela tap-iny i to na dodatek ze spalonych. ZP już jego.

Tak samo myślałem tuż po meczu, ale po ochłonięciu już nie. Poczytałem trochę analiz sędziowania i gdyby arbiter był lepszy to obraz meczu wyglądałby zupełnie inaczej już w 48 minucie. Dla przypomnienia:

https://zippy.gfycat.com/CarelessDampChameleon.webm

Teraz oczywiście większość będzie rozmawiała o 2 golach ze spalonego Ronaldo a nie o tym, że dogrywkę Bayernowi podarował arbiter nie wywalając Vidala znacznie wcześniej oraz nie odgwizdując spalonego Lewandowskiego przy samobóju Ramosa. Czerwona kartka dla Vidala też była słuszna, bo na powtórce widać, że wpierw trafia Asensio a później piłkę. Gość jest po prostu głupi faulując w taki sposób gdy wcześniej zarówno jego jak i Casemiro arbiter oszczędził.

Edytowane przez Kymel

Od dawna powtarzałem, że bardziej niż robić transfery za grube miliony ojro, opłaca się przekupić sędziów lub UEFĘ i wygrywać wszystko jak leci. Brawo Real, jestem dumny, że pokonaliśmy, tak MY, potężny Bayern Monachium. 

Dzisiaj Juve spuszcza wpier.dol śmieciom z Katalonii, tym dziewicom intelektualnym, piłkarskim troglodytom, po czym Real roznosi Juve w finale. Półfinał już posmarowany.

A gołąb mający ból du.py to strasznie śmieszny widok, pewnie kibicuje jakiemuś Interowi xDDD

Aha, jakby ktoś chciał pyskować, z góry odpowiadam. TABELA.

Od dawna powtarzałem, że bardziej niż robić transfery za grube miliony ojro, opłaca się przekupić sędziów lub UEFĘ i wygrywać wszystko jak leci. Brawo Real, jestem dumny, że pokonaliśmy, tak MY, potężny Bayern Monachium. 

Dzisiaj Juve spuszcza wpier.dol śmieciom z Katalonii, tym dziewicom intelektualnym, piłkarskim troglodytom, po czym Real roznosi Juve w finale. Półfinał już posmarowany.

A gołąb mający ból du.py to strasznie śmieszny widok, pewnie kibicuje jakiemuś Interowi xDDD

Aha, jakby ktoś chciał pyskować, z góry odpowiadam. TABELA.

Zglosilem twój post do moderacji, mam nadzieje, że zostaniesz ukarany.

vidal karnego by strzelil to by awansowali a nie teraz sie przypi,erdala do sedziego

z takim nastawieniem moglby grac w barcelonie

pamietam jak w tamtym sezonie Rizzoli nie podyktowal ewidentnego karnego dla Barcy w drugim cwiercfinalowym meczu LM

i wiesz co? zaden pilkarz Barcy nie narzekal na sedziego, kazdy mowil o tym, ze po prostu zagrali slabo i nie zasluzyli na awans

wiec o czym mowisz?

• Minusik 1

ból dupy? czysta brudna prawda boli kibiców hiszpańskich kasztanów

jeszcze te jaranko, że grających w dziesięciu w dogrywce od ponad pół godziny piłkarzy bayernu obiega marcelo czy inny asensio, no niemożliwe, że już motorycznie i wydolnościowo nie dawali rady, jeszcze ta świadomość, że faul to pewna kartka od skoczka

kibicowałem potężnemu AC Milan [*]

• Plusik 1