Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Normalka, zamiast grać to się wykłucają (Neymar i to jego plucie się, bo ktoś go dotknął...). Jak oni coś chcą wygrać, to nie mam pojęcia...
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Falcao, mój kochany przyjacielu, dobrze Cię to Porto wyszkoliło, oj dobrze. Teraz po Puchar Mistrzów!
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l No tak konkretnie to bym oszacował, że Juve stworzyło z 1,5 więcej sytuacji, niż PSG w pierwszej połowie wtedy, a Barca tak z 1,5 więcej sytuacji, niż wtedy. Sposób gry podobny. Tyle że nie trafialil, nie wiem, zapewne to świadczy o wielkiej mądrości Buffona i klasie Chielliniego czy kto tam teraz jest najlepszym stoperem świata. W obu przypadkach odróbka mało prawdopodobna, 3-0 to naprawdę duża strata, więc można to nazwać kontrolą wyniku. W ramach rozrywki można sobie policzyć, ile razy rywale próbowali kopnąć Neymara podczas tego rajdu, nijak nie trafiając w okolice piłki, co generalnie spełnia definicję faulu w tych samych od lat przepisach futbolu. Na szczęście to Neymar, więc o to nie będzie płaczy w temacie, poboczna ciekawostka. Edytowane 19 kwietnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Celność strzałów w dzisiejszym meczu sponsorowana jest przez pana Marottę.
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Messi nic nie trafia, a Cristiano wczoraj trafiał, w praktycznie takich samych sytuacjach, i co kto jest lepszym piłkarzem
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Neymar blisko hat-tricka. Ustrzelił już 2 sektory trybun za bramką. Edytowane 19 kwietnia 20177 l przez Kymel
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l suarez leżał zanim go khedira dotknął boże utylizowałbym takich ludzi wraz z jego fanami o ile jakiś ma
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Gdyby Mascherano wyszedł na prawej obronie od pierwszej minuty pierwszego meczu, kto wie... Nadal ciekawie w Dortmundzie, Monaco się zmęczyło, BVB ma szanse. Mbappe już się irytuje i marnuje sety jakby z Barcy był. Świetne starcie. Tuchel chyba sam nie wierzy, że wystawił taką startową jedenastkę. Dembele to życie. Edytowane 19 kwietnia 20177 l przez ogqozo