Gość ragus Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 BT? Nawet na twitterze blokują materiały tak, żeby ich u nas nie dało się obejrzeć. Będzie ciężko coś czuję. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 To prawda, zawsze jak odpalam jakiś film czy to od Sky czy od BT to mam "this content is not available in your country". W każdym razie czytam angielskie stronki i samo oświadczenie BT, i wszędzie powtarza się "for free" and "to absolutely everyone". Może będzie się to wiązało z założeniem konta, nie wiem, zobaczymy. Najwyżej zostaje TVP1 ze Szpakowskim, chyba nawet obejrzę, bo to już jego końcówka jeśli chodzi o komentowanie raczej. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 (edytowane) Jak chce odpalić bramki z ekstraklasy to mam taki sam komunikat Dla mnie świetna wiadomość, a może nawet się skusze na kombo stream + szpaku na tvp1. Edytowane 16 maja 2017 przez hav7n Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Co do praw transmisji LM Według nieoficjalnych doniesień Polsat nabył prawa do pokazywania piłkarskiej Ligi Mistrzów w latach 2018-21. Jak się okazuje, telewizja Zygmunta Solorza-Żaka może nie być jedyną, która będzie transmotować te rozgrywki. Do walki o sublicencję włączyła się TVP, która w zamian oferuje część praw do piłkarskich mistrzostw świata 2018 i 2022 lub Mistrzostw Europy w 2020 roku - informuje "Presserwis". Informacja o zwycięstwie Polsatu w batalii o Ligę Mistrzów jest jeszcze nieoficjalna, więc nikt z TVP nie chce potwierdzać starań o sublicencję. - Jak będziemy wiedzieli, kto wygrał, zaczniemy stosowne rozmowy - mówi w rozmowie z "Pressem" wicedyrektor TVP Sport Marek Szkolnikowski. Informatorzy miesięcznika uważają jednak, że coś jest na rzeczy. Liga Mistrzów to kolejne rozgrywki które - prawdopodobnie - straci platforma NC Plus. Niedawno na antenach Canal Plus oraz nSport przestały być pokazywane mecze lig włoskiej, hiszpańskiej i francuskiej (które przejął Eleven). Jeśli nieoficjalne informacje na temat Champions League potwierdzą się, NC Plus zachowa prawa już tylko do ligi angielskiej i LOTTO Ekstraklasy. Za: Presserwis http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/media-tvp-walczy-o-lige-mistrzow-atrakcyjna-propozycja/ep3b8w Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 No tak TVP biedne to barter oferują, jak w PRLu :D Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 smutna wiadomość, przecież tam w polsacie nie ma ani jednego dobrego komentatora, plus oprawa jak i studio w NC+ robiła robotę Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 jest dzisiaj jakiś mecz? jeżeli jest, to jak to jest z tym oglądaniem na youtube u nas? działa? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) No na pewno, finał Ligi Europy doskonale działał, jak było widać. Może pora teraz pytać o bajery z IP zamiast o 20.45. Ale podejrzewam, że ludzie zadowolą się TVP itp. Nie miałem czasu się wkręcić w mecz specjalnie, pozwolę obu trenerom, obu taktycznym geniuszom mnie zaskoczyć. Ogólnie jak grają wiadomo. Prawdopodobnie Juve wystawi Barzgaliego i Alvesa na prawej flance, by odpowiedzieć na słynną już dla Realu grę na flankach. Może tylko Dybala i Higuain będą grać ofensywnie. Z kolei Madryt może więc postawi na pomoc, a więc Isco zamiast Bale'a w jedenastce. Gareth Bale może stać się jednym z nielicznych piłkarzy, którzy wygrają finał LM w rodzinnym mieście (ostatni był Anelka w Paryżu 2000). Ale jeśli nie wyjdzie na finał LM w pierwszej jedenastce, wiadomo co ludzie będą mówić... Zapewne też Cristiano i Benzema będą grać mocno pomocnikowo. Nie wiem, na kogo bym stawiał kasę. Ani ile goli się spodziewać... I kto strzeli 4 golasy, czy Ronaldo czy Dybala... 0-0 mnie nie zdziwi i wygrana Juve po zwalonym karnym przez Ramosa. Jak Juve wygra, Dani Alves zrówna się z Maldinim jako koleś, który zdobył najwięcej EUROPEJSKICH TROFEÓW. No i oczywiście jako motor drużyny w LM powinien dostać Złotą Piłkę. Edytowane 3 czerwca 2017 przez ogqozo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 No i tyle po marzeniach że w Polsce obejrzymy na YT FINAŁ "Przesyłający nie udostępnił tego filmu w Twoim kraju." Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 No nic, trzeba będzie spoglądać na tv, zamiast tylko na laptopa. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) Bale ma grać od początku, według doniesień włoskiej prasy. No to szwajcarski ekspress, czyli Liechtenstainer, będzie miał kupę roboty, hehehe. Ja pier.dolę, Zizou, nie świruj. Isco od początku, a przy prowadzeniu 2-bramkowym w drugiej połowie niech wejdzie Bale. Jak od początku zagra Bale, to Real wyjdzie na prowadzenie dopiero w drugiej połowie :/ Edytowane 3 czerwca 2017 przez Blaise Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Do kolegi idę na finał. Z jednej strony fajnie się upić, obejrzeć mecz i jeszcze zagrać w Fifę po wszystkim, z drugiej trzeba będzie przeżyć półtorej godziny ze szpakiem [*] No i nie nabiję sobie kilkunastu jednolinijkowców ;( Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 No nic, trzeba będzie spoglądać na tv, zamiast tylko na laptopa. Wystarczy w Hola Better Internet ustawić brytyjskie IP i gotowe. Możemy oglądać. Podziękował plusik poleciał, na prawdę jestem do tyłu z takimi bajerami Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Obejrzałby takie 2-2 po dogrywce i karne. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Oj tak, liczę na taki scenariusz i puchar dla Juve. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Ja dzisiaj chyba nawet chciałbym żeby Real wygrał, no niech ktoś obroni tę LM w końcu xD. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Nie. Byłoby to haniebne dla piłki nożnej, gdyby trofeum obronił klub, który nabił sobie kiedyś liczbę PM, gdy grały tam cztery drużyny, który dominował w Hiszpanii dzięki sympatii socjalistów Franco. Forza Juve! 2 Cytuj
Ryuk 1 480 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 No nic, trzeba będzie spoglądać na tv, zamiast tylko na laptopa. Wystarczy w Hola Better Internet ustawić brytyjskie IP i gotowe. Możemy oglądać. Podziękował plusik poleciał, na prawdę jestem do tyłu z takimi bajerami http://adios-hola.org Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 :ragus: :ragus: :ragus: :ragus: / 10 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) Trzeba przyznać, że piekna akcja. Edytowane 3 czerwca 2017 przez suteq Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi