Gość Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 A co jest ciekawego w dwóch pewniakach do wyjścia z grupy? Jak patrzę na grupę B, to stawiam, że Neymar będzie się w tym sezonie bił o króla strzelców. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 (edytowane) Mecze Anglików z Realem Madryt na pewno ściągną najwięcej uwagi świata. Dortmund jest z nowym trenerem, pewnie jak zawsze 10 kontuzjami i do końca nigdy z nimi nie wiadomo, a z kolei Tottenham jest dobry i może dopracować grę w Europie bardziej niż ostatnio, no zobaczymy, może coś powalczą. Neymar no, jako że liga francuska świata nie obchodzi to ktoś włączy może mecze z Bayernem jak mu idzie. Ale wiadomo, że Anglików by było lepiej. Chelsea grając dwa razy w tygodniu odkryje ból, ale Roma to nie europejski potentat, raczej Chelsea faworytem. Spodziewam się meczu jak ostatnio w Bergamo, Hazard ich będzie robił jak Papu Gomez. Edytowane 24 sierpnia 2017 przez ogqozo 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Mam nadzieję, że Spurs powalczą. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Vadis to się ustawił, w zeszłym roku Real w tym Barcelona :p Cytuj
Gość Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Na ten moment Barcelona to zespół z trzeciego koszyka. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 (edytowane) Futbol taki jest, czasem grasz gorzej ale mecz wygrasz, Chelsea coś o tym wie. Ale są faworytem. W zeszłym roku z każdej grupy wyszły po prostu dwa największe zespoły, no może poza tym że Tottenham odpadł z Leverkusen. Ogólnie największym zaskoczeniem na plus tej edycji była być może Legia. Edytowane 24 sierpnia 2017 przez ogqozo Cytuj
michal 558 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Mam nadzieje, ze cos ruszy w interesie i w koncu 5 druzyn z jednego kraju zrobi roznice. Dortmund to co mial najepsze mial za czasow gry Lewandowskiego. Teraz niech ****** z lm, czas na popisy harrego kane'a i delle alliego. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Junkhead, sory ale twoja Roma to się bardziej kojarzy z porażkami 5-8:0 niż z walką o miejsce w grupie przed Chelsea. No niby wielce prawdopodobne jest dla Chelsea miejsce poza pierwszą dziesiątka PL, ale do Romy zaufania nie mam. Co innego Napoli, widziałem ich parę razy, bo Polaki i się dziwię, że w tamtym sezonie nie osiągnęli żadnych sukcesów. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Wyczyścili się z pucharów. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 W meczu na Stamford Bridge liczę na główkę Rudigera i na zaje,biście ulewny deszcz, żeby Nainggolanowi było smutno, co przełoży się na jego grę. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Ajax? Dzisiejszy wynik to dla nich normalka, jak miałem te 6-8 lat kiedy zacząłem im kibicować grali trochę lepiej. A meczu nie widziałem, festiwal skyway w Toruniu to se poszłem ni. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Już nie udawaj takiego wyzwolonego. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 W meczu na Stamford Bridge liczę na główkę Rudigera i na zaje,biście ulewny deszcz, żeby Nainggolanowi było smutno, co przełoży się na jego grę. juz was tam was strootman i ninja rozpracują Cytuj
ZupaPomidorowa 3 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Koniec końców zapewne real znowu obroni tytuł i wyrośnie nowa gwiazda czyli Asensio :) tak patrze i za bardzo nie wiem kto może im zagrozić. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 To już dziś! https://www.youtube.com/watch?v=Pa5yG1JdvLA I na dzień dobry mecz polskiego Juventusu z Barceloną Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 tvp wykupilo sublicencje z nc+ na pokazywanie jednego srodowego meczu przez cala aktualna edycje - start od jutra fajnie dla tych co nc plus nie mieli ale to kolejny gwozdz do trumny nc plus, widac ze juz w (pipi)e maja to calkowicie, zreszta z koncem roku pakuja sie twarowski i smokowski wiec z koncem licencji na polska i angielka beda pewnie wycofywac sie z rynku pl Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 http://sport.tvp.pl/33960106/liga-mistrzow-w-tvp-zdecyduj-ktory-srodowy-mecz-bedziemy-transmitowac Można głosować na środowy mecz. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Ale mi dzisiej pachnie remisem w Glasgow. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 (edytowane) Zagłosowałem na Totki BVB. W sumie nie wiem po co, bo i tak obejrzę na C+. W sumie RB Monaco też dobrze się zapowiada. Edytowane 12 września 2017 przez Yakubu Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Faza grupowa niby jest nudna - wiadomo, kto awansuje, a ponadto futbol jest coraz bardziej wymagający i spodziewam się nowego rekordu w wystawianiu rezerwowych przez wielkie kluby. Nawet dziś. A jednak... trudno się nie obślinić widząc listę meczów już pierwszego dnia. Barcelona z Juve - to mecz, który na pewno którejś z tych drużyn wbije kij w szprychy po dobrym starcie sezonu. Barsa gra u siebie, a Juve ma masę kontuzji. Czy Argentyński Messi Dybala znowu skarci? Czy Paulinho zgniecie Matuidiego? Czy Buffon nie będzie zasłonięty i złapie strzały Messiego? Gwiazdozbiór PSG zaś w Glasgow nie ma wyboru - albo wygra wysoko, albo będzie śmianie. Na co stać Celtic - to dobre pytanie, wyglądają jakby coś tam umieli, jak się przyczają to może coś powalczą. Roma-Atletico to taki mecz gdzie nie wiem, czego się spodziewać, pewnie nudnego 0-0, ale może pójść w różne strony. W Monachium starcie polskich snajperów. Czy Teodorczyk dotknie piłki? I on, i Onyekuru niemrawo nieco zaczęli sezon, Anderlecht jest w dolnej połowie tabeli w Belgii, dlatego gracze fantasy raczej będą dziś kapitanować Lewandowskiego. A Chelsea podejmie Qarabach i Jakuba Rzeźniczaka, czyli prawdopodobnie najczęściej kaleczone nazwę klubu i nazwisko piłkarza w tej edycji LM. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 (edytowane) Poproszę o link do streama - Barca - Juve ;) Edytowane 12 września 2017 przez Banny Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 https://www.reddit.com/r/soccerstreams/comments/6zoktp/1845_gmt_barcelona_vs_juventus/ coś znajdziesz Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Ależ Zappacosta przyje,bał. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Ale mi dzisiej pachnie remisem w Glasgow.Wrecz smierdzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi