Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuchy King poślizgnął się w zeszłym roku podczas celebracji Mistrzostwa Polski i złamał rękę, hehe.

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wolę oglądać na dużym TV ze wspaniałym komentarzem Dariusza Szpakowskiego i Marcina Żewłakowa, niż oglądać zacinającego się ruskiego streama jak najgorszy robak podziemny.

jeszcze większym robakiem jest ktoś kto płacze że mu meczu na TVP nie puszczą 

Opublikowano

Jestem dość pewien, że jak by nie liczyć, Real ma więcej fanów na świecie niż Tottenham i Dortmund razem wzięte. Ba, nie wiem czy Liverpool nie ma, chociaż ma pewnie z 4x mniej niż Real. Chociaż za grę to najciekawszym można być meczu Lipsk-Monaco. Ogólnie z racji tego jaki potencjał ma debiutujący Lipsk.

To jest prawda jak ch.uj pamiętam jak na mecz Borussi z Realem gdzie lewy kropnął 4 brameczki wybraliśmy się ze znajomymi do pubu i po każdej bramce robcia szaleliśmy z radości jak pije.bani a cała reszta pubu na spokojnie siedzi w miejscach. Myślimy pewnie janusze przyszli obejrzeć mecz ale okazało się że jak cr7 strzelił to cały pub szał macicy tylko my siedzimy na miejscach nie wiedząc o co biega. Borussia 3 polaczków w składzie ale i tak większość kibicowała Realowi.

Opublikowano (edytowane)

Oglądam Liverpool i Lovren znowu odje.bał Lovrena. Co za klaln.

Jakbym był fanem Liverpoolu to bym je.bał na Kloppa jak burą sukę, tak się uparł na van Dijka że zrezygnował z zakupu jakiejkolwiek alternatywy, nie starał się nawet o Howedesa. A teraz gra takim Lovrenem albo Klavanem (polecam obczaić jego grę z City).

Edytowane przez c0r
Opublikowano (edytowane)

No na Wembley czy Anfield dobre huragany, niewiarygodni piłkarze robią niewiarygodne rzeczy, ale lepiej oglądać jak Krysztiano wciska z metra Cypryjczykom mdr.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

Ale liga angielska miażdży karłów wczoraj i dziś, czuję dumę.

Jutro składam podanie o podwyżkę do £7.51/h na zmywaku!

Edytowane przez Royal
Opublikowano (edytowane)

Czy ja wiem, czytałem przecież w necie ekspertów tłumaczących, że Kloppa "pogięło" i fatalny transfer, bo Lucas Barrios czy ktoś tam miał więcej goli zdobytych. No ogólnie Klopp strasznie głupi, co zrobić, życie.

Napoli w Charkowie dość nędznie póki co, niech już wejdzie Mertens to ratuje bo bez jaj. W Lipsku "mecz walki", ale ogólnie niezły start dla Niemców. 

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

Czy ja wiem, czytałem przecież w necie ekspertów tłumaczących, że Kloppa "pogięło" i fatalny transfer, bo Lucas Barrios czy ktoś tam miał więcej goli zdobytych. No ogólnie Klopp strasznie głupi, co zrobić, życie.

No z tym że to był jeszcze transfer Brendana nie Kloppa Edytowane przez c0r
Opublikowano (edytowane)

No ale Kloppa pogięło że się cieszył i mówił zawsze, że bardzo dobry transfer. No ale tak, wtedy to bylo że Rodgersa pogięło. I że każdy dobry trener, jak ten wygrywający w Dortmundzie Klopp, by takich idiotyzmów nie wyprawiał.

W każdym razie warto było oglądać Real jednak, Sergio Ramos w pozycji środkowego napastnika strzela na 3-0 przewrotką. W Napoli wszedł Mertens, ale... nie za Milika tylko Hamszika. Techniczny musiał źle usłyszeć no i póki co mamy 2-0 dla Szachtara.

Lipsk i Monaco muszą wyjść z tej grupy, za dobre ekipy. Nie wiem, co im przeciwstawi Porto, choć niby takie lepsze z lepszym trenerem. "Odkrycie" tej edycji to może być Upamecano. Tak młody i tak dobry.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

W grupie Liwerpulu same remisy, Klopp znowu ma szczęście.

Nawet ta zje.bana Sewilla powinna zweryfikować tą parodię w obronie Live. Ale niestety Sewija gra w lidze hiszpańskiej, zatem są parodystami futbolu.

Je.bany fuksiarz Klopp pewnie dzięki temu wyjdzie z grupy. Jak ja ich nienawidzę.

• Plusik 1