Opublikowano 27 września 20177 l Kazdy kto ma cos znaczyc w united w formie, do tego fizycznie ta druzyna niszczy rywali, stalowe slupy w obronie, pomocy i ataku, niezmiernie jestem ciekaw na co ich stac w tym sezonie gdy przyjdzie sie mierzyc z topem, w lidze zanosi sie na walke wewnatrz jednego miasta, w lm na co najmniej cwiercfinal Mbappe przekot
Opublikowano 27 września 20177 l Neymar, Mbappe, Cavani. Jak goście zaczną się dogadywać, to za rok może nie być na nich mocnych
Opublikowano 27 września 20177 l No niezle gra ta barcelona, niemiaszki na kolanach, tylko krzysztofiaka szkoda ;(
Opublikowano 27 września 20177 l Morata? Sprawdzałem na Wiki i miał mało goli w sezonie, czyli jak udowodniłem cienki napastnik, gupi jest trener który by chciał go mieć w mocnym klubie. PSG dobry mecz, Bayern błędy w obronie. Mimo wyniku nie wygląda mi jak jakaś tragedia. Jednak zachowanie obrony w ostatnich meczach będzie do poprawy. Trudno mi dziś podzielać teksty o tym, że Suele niby lepiej wystawiać niż Hummelsa. Rola Jamesa na dziś to też nieudany eksperyment. To mecze grupowe, wolno. Cavani w tym sezonie skończy "dopiero" 31 lat, ogólnie ciężka sprawa. Myślę, że na razie Mbappe będzie tak wciśnięty na prawe skrzydło, Gareth Bale coś w tym stylu przeszedł w Realu i w sumie już tak gra 4 lata, i tylko oglądając reprezentację Walii możemy sobie przypomnieć, co może tak ogólnie Bale. W ogóle to Benfica jak co roku wręcz poniża się w LM i przegrywa 5-0 z Basel. Zero punktów dla mistrzów Portugalii to chyba jedna z większych niespodzianek w tabelach jak na razie. A najbliższe dwa mecze z Mourinho United... Edytowane 27 września 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 27 września 20177 l Jezu Cavani już 31, przecież dopiero co Forlan miał tyle a Cavani z Suarezem jeszcze całe kariery mieli przed sobą :O
Opublikowano 27 września 20177 l Dziś Suarez jest sympatycznym grubaskiem, którego fani coraz częściej krytykują i z każdym dniem jakby nieco mniej jarają się faktem, ile to pieniędzy "zaoszczędzono" nie starając się o tego okropnie za drogiego Mbappe. Zawsze zostają jakieś światowe boje o Timo Wernera, tylko żeby zapewnić mu ciszę na stadionie. Barcelona powinna więc mieć mocną pozycję przetargową... Edytowane 27 września 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 27 września 20177 l Hahahahahaha, Atletico na kolanach xD Co za mecz, co za Chelsea Edytowane 27 września 20177 l przez ragus
Opublikowano 27 września 20177 l no to angielskie kluby znowu pocisnęły i jak jeden mąż zebrały po 3 punkty a nie czekaj Edytowane 27 września 20177 l przez c0r
Opublikowano 27 września 20177 l No Liverpool remisy, ale też był lepszy od rywali w obu meczach. Jest moc w Anglii tera. Tradycyjni faworyci + 5 ekip z Anglii w lepszej formie = frapująca LM. Wiele dobrych ekip ma mało punktów, jak Dortmund, Monaco, Napoli, Atletico. Ale na angielskich stronkach tylko fani Liverpoolu jęczą o kompromotacji tak jakby kiedyś w ciągu ostatnich 10 lat w ogóle wyszli z grupy. Edytowane 27 września 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 27 września 20177 l Tesknilem za czasami gdzie angielska pilka nie kompromituje sie w europie
Opublikowano 27 września 20177 l plan bajernu to 3 miejsce w grupie i wyeliminowanie arsenalu w lidze europy
Opublikowano 27 września 20177 l Tesknilem za czasami gdzie angielska pilka nie kompromituje sie w europie No ogolnie angielska, wloska przez dekady w europie>niemiecka, hiszpanska ale jeszcze wszystko wroci do rownowagi jak cristiano ronaldo i messi skoncza kariery. Wtedy zacznie sie pokuta i liczenie pieniazkow.
Opublikowano 27 września 20177 l Akurat Chelsea jest dosyć mocno hiszpańska. Ogólnie fajnie, Atletico jest najnudniejszą drużyną Europy.
Opublikowano 27 września 20177 l Morata 7 goli w 7 meczach, cóż za kociak. A potem wychodzi do wywiadu, zaczyna się jąkać oraz porażać skromnością.<3edit:jest i oczywiście pan MEMIARZ Edytowane 27 września 20177 l przez ragus
Opublikowano 27 września 20177 l Mendy był dzisiaj śmieszniejszy, jak znowu najeżdżał na swoje słabe staty w Fifie, był o kulach przez tą kontuzję i stwierdził że takie miałby staty jakby grał o kulach hehe :D
Opublikowano 28 września 20177 l W ogóle to jak zwykle Hazard zawodzi w LM, polecam zobaczyć mecz jako przykład jak ten wcale-nie-Messi-Anglii zawodzi tradycyjnie na wyjeździe przeciwko najtrudniejszemu przeciwnikowi rundy. Za 5 lat wszyscy będą pamiętać, że grał beznadziejnie w koncu nie strzelił gola, równie dobrze można było wystawic Koseckiego też nie strzela.