Opublikowano 31 października 20177 l Fatalna murawa. FATALNA. xd Cytat Jeszcze wperdol z Manu w niedzielę i Conte moze składać CV gdzieś we Włoszech Och tak, Chelsea pod presją, przeciwko groźnemu rywalowi, no ciekawe co się stanie. Podpowiem, wejdzie jedyneczka, można stawiać Edytowane 31 października 20177 l przez ragus
Opublikowano 1 listopada 20177 l PSG? Z trzy miesiące temu pisałem, że to jeden z KILKU najlepszych klubów świata, to się ze mnie naśmiewano, a teraz razem Man Blue to główny faworyt do wygrania Czampions Lig.
Opublikowano 1 listopada 20177 l W dniu 31.10.2017 o 20:27, c0r napisał(a): Ten dzień dla angielskiego futbolu musiał nadejść :/ Chelsea i Arsenal to nie są angielskie kluby .
Opublikowano 1 listopada 20177 l https://i.giphy.com/media/xUNda7yTvTASSKbyxO/giphy.mp4 Edytowane 1 listopada 20177 l przez Kymel
Opublikowano 1 listopada 20177 l Niech oni ten VAR wprowadzają. Kolejny mecz i kolejny gol ze spalonego Tottenhamu :/
Opublikowano 1 listopada 20177 l Nie przepadam za chwilami chwały piłki angielskiej nad piłką hiszpańską, ale w tym przypadku jakoś nie mogę się nie cieszyć ;)
Opublikowano 1 listopada 20177 l W ogółem co Besiktas odyebal w tym sezonie. Nie będzie w tym roku premii od księcia Monako xD Edytowane 1 listopada 20177 l przez chris85
Opublikowano 1 listopada 20177 l Czy w Neapolu po bramce gospodarze włożyli palec w odbyt? To ważne. A angielski pan ładnie niszczy hiszpańskiego chama.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Ja się zastanawiać dlaczego w Neapolu jest tyle wolnych miejsc na trybunach. Edytowane 1 listopada 20177 l przez chris85
Opublikowano 1 listopada 20177 l Widzę, że dzisiaj stoperzy City na szpicy grają. Szanuję taką wizję Guardioli.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Szkoda, że w półfinale LM nie zmieści się 5 drużyn z potężnej Premier League ;/
Opublikowano 1 listopada 20177 l Dwa szlagiery nie rozczarowuja, az szkoda ze nie moge skoncetrowac sie na jednym i przelaczam kanaly