Opublikowano 1 listopada 20177 l Co za zmiany Zidane'a xDDDDD To chyba jakaś maszyna losująca wybiera kto za kogo wchodzi.
Opublikowano 1 listopada 20177 l No Mayoral chociaż biegał, to samo Asensio, szkoda że zszedł Isco a nie Kroos, no ale tak jak pisałem w(pipi) dla Realu na Wembley. Tak czy siak Real raczej pewny awans, dzięki Apoel
Opublikowano 1 listopada 20177 l Dzisiejsza bekę sponsoruje casemiro i jego wawrzyk dance Edytowane 1 listopada 20177 l przez Bielik
Opublikowano 1 listopada 20177 l Ma ktoś logiczne wytłumaczenie dla tej padaki, którą gra Real? Szczególnie boli patrzenie na grę Modrića i Kroosa, coś strasznego.
Opublikowano 2 listopada 20177 l https://streamable.com/gfw01 Nie mogę przestać tego oglądać xD Edytowane 2 listopada 20177 l przez Bielik
Opublikowano 2 listopada 20177 l Modric w zasadzie ma 32 lata, trzeba chyba przywyknąć że gorsze mecze będą mu się zdarzać coraz częściej.
Opublikowano 2 listopada 20177 l https://streamable.com/gfw01 Nie mogę przestać tego oglądać xD Mógl zabić, a trafił tylko w kolano
Opublikowano 21 listopada 20177 l Elegancko sobie radzi w tym roku AS "nie wyprzedaliśmy się" Monaco.
Opublikowano 21 listopada 20177 l No dawno makao kuponu nie zespuło, tak konkretnie to od soboty. Ale w lidze monakijskiej ciągle mocni. Jaki gwałt w Sevilli Edytowane 21 listopada 20177 l przez Tokar
Opublikowano 21 listopada 20177 l Liverpool ładnie jedzie Sevillę. No cóż, jestem zaskoczony, bo spodziewałem się wyrównanego meczu. Co do Monaco: bez komentarza... Edytowane 21 listopada 20177 l przez lukas_k96
Opublikowano 21 listopada 20177 l Monaco jeszcze próbowało kozaczyć, ale szybki strzał w pysk i mogą nie wychodzić na 2. połowę
Opublikowano 22 listopada 20177 l Liverpool gonna Liverpool. Morata na C w nastepnej kolejce fantasy jak nic,
Opublikowano 22 listopada 20177 l 11 godzin temu, ragus napisał: Elegancko sobie radzi w tym roku AS "nie wyprzedaliśmy się" Monaco. I tak najlepsza beka jest z Liverpoolu
Opublikowano 22 listopada 20177 l ponoć trener sevilli w przerwie meczy powiedział piłkarzom, że ma raka prostaty xd Edytowane 22 listopada 20177 l przez Yakubu