Opublikowano 14 marca 20187 l Kasa, Misu. Co do Jose, no cóż. Raz wygrywasz z Liverpoolem, raz przegrywasz z (pipi)owym zespołem z La Liga
Opublikowano 14 marca 20187 l Dzisiaj zapowiadają się wielkie emocje do 2. gola dla Barcy, czyli jakoś tak do 27. minuty
Opublikowano 14 marca 20187 l Heh, juz tona. Lubie Barce, ale chcialbym choc troche napiecia w tym meczu.
Opublikowano 14 marca 20187 l Pozytywne wrazenie robi chelsea choc pewnie fartem im zaraz druga pchla strzeli
Opublikowano 14 marca 20187 l Jak to mowia mlodzi ludzie masakracja @ragus glowa do gory, jeszcze duzo czasu, jest szansa ze czelsi strzeli 3 i awansik Edytowane 14 marca 20187 l przez schabek
Opublikowano 14 marca 20187 l 2 godziny temu, Tokar napisał: Dzisiaj zapowiadają się wielkie emocje do 2. gola dla Barcy, czyli jakoś tak do 27. minuty EDIT: 20 minut
Opublikowano 14 marca 20187 l Ja pier.dole Messi Dembele? Zawsze szanowałem. 8 minut temu, Ficuś napisał: Pozytywne wrazenie robi chelsea choc pewnie fartem im zaraz druga pchla strzeli Fartem
Opublikowano 14 marca 20187 l Czy ten kolega Szpakowskiego mógłby się przestać wozić jak Alfons po całym Messim? Edytowane 14 marca 20187 l przez Butt
Opublikowano 14 marca 20187 l No, to się nazywa dojrzałość. Mógł próbować setną bramkę walnąć, ale podał do młodzika i wybrał asystę