funditto 657 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 45 minut temu, Butt napisał: Czy oglądaliście mecz w kinie Bizzariusz? Nie wiem czy powinienem wiedzieć o co chodzi, ale oglądaliśmy w kinie Cinema 3D w Gorzowie Wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 443 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 11 godzin temu, MYSZa7 napisał: Szacun dla Juve, ale sami sobie winni bo karny na Lucasie ewidentny. No zanurkował jak tylko poczuł kontakt na plecach, więc czy tam był taki faul to sprawa dość dyskusyjna. Co nie zmienia faktu, że był całkowicie nieupilnowany, więc Juventus i tak dał dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Mnie dziwi dlaczego ten typek będąc sam 5m od bramki próbował tę piłkę przyjąć jak jakiś daun, zamiast pierdyknąć normalnie z woleja obok Buffona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 5 minut temu, krupek napisał: więc czy tam był taki faul to sprawa dość dyskusyjna lol jakby nie atak na plecy to by przyjął piłke i strzelił bramke, karny ewidentny jak 150 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 No może i tak, kto to wie teraz. Błąd obrony to kara i tak adekwatna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 8 minut temu, krupek napisał: No może i tak, kto to wie teraz. Błąd obrony to kara i tak adekwatna. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Żeby Benatia chociaż musnął piłkę to można by dyskutować a on tylko powalił Lucasa dwoma ciosami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 No ja słyszę że Benatia piłkę dotknął, tak dotknął że trafiła w ręce Buffona. Karny ewidentny jak chuy, ale płacz że takich karnych się nie gwiżdże w takim momencie i nie takiej drużynie Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 no troche zal z tym Buffonem wczoraj xd Znowu bedzie gadka ze szkoda ze stary dziad nie zdobyl zadnego trofeum. Przypomina mi sie tez sytuacja z wtorku z Iniesta gdzie tez z lzami w oczach gadal ze to jego ostatnia Liga Mistrzow xd. No koorwa, moze odrazu dajmy im po zlotej pilce bo sa starzy. Karny jak najbardziej zasluzony. Caly Juventus w drugiej polowie gral bardzo brzydko i duzo faulowal na kartki wiec niech sie ciesza ze dostali tylko jedna po ragu bramkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 (edytowane) @pajgi czekamy na komentarz Edytowane 12 kwietnia 2018 przez Ore Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Ja tam trzymałem kciuki za Juve bo Real to sztryms ale nie ma co dyskutować. Był faul i słuszny karny i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Godzinę temu, MYSZa7 napisał: No ja słyszę że Benatia piłkę dotknął, tak dotknął że trafiła w ręce Buffona. Karny ewidentny jak chuy, ale płacz że takich karnych się nie gwiżdże w takim momencie i nie takiej drużynie No najwieksza beka z psychofanow juve na fejsiku , wszyscy winni sedzia, Lucas, ulozenie planet tylko nie winni pilkarze juve ktorzy dostali w piz.de u siebie 0:3 w pierwszym meczu Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Buffon jakie gorzkie żale wywala na sędziego w prasie, podważając jego uczciwość, przecież to hipokryzja level hard. Ile to razy sędziowie zrobili wałek w Serie A na korzyść Juve i Buffon grzmiał, ze to oszczerstwa, np. w poniższej sytuacji to w żywe oczy kłamał po meczu, że słusznie nie uznali bramki Milanowi, bo on przecież obronił piłkę na linii bramkowej. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Sama prawda xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Nie zmienia to faktu, ze zarówno ten karny jak i sędziowanie w drugim meczu liv:mc było czystym drukarstwem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 słuszny karny ale drukarstwo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Niestety , to był karny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 5 minut temu, MYSZa7 napisał: słuszny karny ale drukarstwo xD jemu chodzi o mecz liverpoolu z mc Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 a ja głupi oglądałem KSW Lewandowskiego, bo byłem święcie przekonany, że Real-Juve nie pokazują na N-sport, tylko na kodowanym canal +, a jak już zacząłem oglądać, to te zwisy przepchnęły się do półfinału, ech. ps. Ciekawe na kogo trafi Lewy w półfinale. W każdym razie największym przeciwnikiem Bayernu w tej fazie rozgrywek jak co roku, jest... Robben. 2-3 sytuacje bramkowe w każdej połowie, zamienia na solówkę w You Can Dance Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: jemu chodzi o mecz liverpoolu z mc no to o jakiego karnego chodzi? składnia tego posta to katastrofa w takim razie, bo (pipi) wie o co chodzi xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 (edytowane) A dobra faktycznie chodzi mu o to, że oba mecze były drukowane. No przecież wiadomo, że poszły pięniadze pod stołem żeby Real sobie strzelił jedną bramkę a mysza pewnie dalej myslisz, że CL nie jest ustawione btw tvp jeszcze xd Masz Grę o Tron, która wygląda jak kółko teatralne, puszczasz propagandę jak pie.rdolony Goebbels, zachwycasz się panem Jarosławem Kaczyńskim, marnujesz moim rodakom ciężko zarobione pieniądze, a na koniec puszczasz nam 0:0 z kopaniem po nogach Lewego przez 77 minut Edytowane 12 kwietnia 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 (edytowane) 5 godzin temu, _Be_ napisał: Ten kąt był pokazywany w trakcie meczu. Jedyne co dziś widzimy w komentarzach na świecie to że ludzie są w stanie naprawdę każdą decyzję sędziego uznać za błędną i że nie ma czegoś takiego jak oczywisty dla ludzi faul. I że obojętnie kto wygra, faworyt niefaworyt, nudno czy ze zwrotem akcji, uznają za dowód że UEFA ustawiła. Pamiętam do dziś niekończące się "sędzia ch..." pod oknem po meczu Polska-Austria... Do dziś wiele osób pamięta, że sędzia popełnił błąd, a mniej pamięta, że nie popełnił (no, popełnił jeden, gol dla Polski był ze spalonego). Edytowane 12 kwietnia 2018 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Jeszcze do sędzia był ustawiony idealnie żeby ocenić te sytuacje plus z innego kąta kamery widać jak Benatia wpada impetem w Vasqueza, no nie wiem o czym tutaj dyskutować, ludzie są dziwni. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 ludzie to idioci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi