Opublikowano 24 kwietnia 20186 l 5:0 Totti na trybunach wygląda jakby żałował, że nie został w domu grając w Boga Wojny na PS4
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l szkoda tylko tej Romy, bo to dobre chłopaki są. Wolałbym jednak żeby taki wpyerdol dostawał jakiś hegemon w stylu Barcelony, Bayernu lub Realu
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Roma dziś i Roma w meczu z Barceloną . Mamy 70 min, i chyba ani jednego strzału w światło bramki
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l LFC zaczyna inbę taką, jaka miała się odbyć wcześniej z City, sami sobie są największym zagrożeniem xD
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l gdzie z taką słabą psychą Liverpool chce walczyć z Realem w finale xD
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l jak mawia klasyk: 5:2 to bardzo niebezpieczny wynik w kontekście rewanżu
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l No ładnie Liverpool pojaśnił, gratsy. Jednak końcówka daje jakieś tam małe nadzieje. Jakieś skromne 3:0 w Rzymie i będę zadowolony. Edytowane 24 kwietnia 20186 l przez Butt
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Niesamowity mecz. Salah gigant. 2 gole , 2 asysty ....Czekamy na rewanż
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Nie jestem za nikim, ale 3 i 4 bramka była po podaniach od salach który był wcześniej na spalonym, ach sędziowie
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l wychodzi na to że największym wrogiem Liberpoolu jest sam Liverpool.... Dobre meczycho.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Jutro niech Nasz Robert Lewandowski powtórzy wyczyn Salaha i można normalnie oglądać finał.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Znowu brakło sił na końcówkę, ale wynik piękny. Nie oddamy tego!! Kijów witaj!! YNWA!!
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l 16 minut temu, Jerome napisał: Kijów witaj!! Ten Kijów zobaczy cię tak samo jak Siara w Nottingham.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l wystarczy mi jak mój klub zagra w Kijowie a co do Siary to nie rozumiem, będzie w Nottingham? Ładnie No i nie ma nic piękniejszego jak oglądać mecz z dziewczyna która w koszulce lfc kibicuje tak jak ja zycie jest piękne Edytowane 25 kwietnia 20186 l przez Jerome