Kosmos 2 711 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Ulreich pało yebana Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Tyle okazji co z Realem mozna tworzyc to jestem dobrej mysli wygrania przez nas finalu. Jutro w Rzymie mysle, ze remis spokojnie mozna wywiezc, a potem final. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 ale easy game, a dupska tak popękane co niektórych, aż miło czytać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 1 minutę temu, Kosmos napisał: Ulreich pało yebana Tak zwana klątwa ogórka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 xd nie wierze, ze taka druzyna gra trzeci raz z rzedu w finale ale widzieliscie tego lewego? podac nie, kiwnac nie, zastawic nie, strzelic nie; zdecydowanie najgorszy obok mullera Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Łe, szkoda. Znowu żelek w finale. To nie przypadek oczywiscie, ale mimo wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Patrząc na rozmach i formę, to liverpool na dzień dzisiejszy może podnosić puchar Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Albo szykujmy sie na strip tease Ronaldo znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 1 minutę temu, Ludwes napisał: xd nie wierze, ze taka druzyna gra trzeci raz z rzedu w finale ale widzieliscie tego lewego? podac nie, kiwnac nie, zastawic nie, strzelic nie; zdecydowanie najgorszy obok mullera Żeby Hummels lepiej kiwał od Lebandoskiego to jest beka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 no nie wiem co tak słabo, mam nadzieje, że Japończycy i Senegalczycy będą ciut gorsi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 No Robek, Karima to ty raczej nie wygryziesz, ale jakby co masz miejsce w zespole z Bakayoko i Drinkwaterem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 1 minutę temu, ragus napisał: No Robek, Karima to ty raczej nie wygryziesz, ale jakby co masz miejsce w zespole z Bakayoko i Drinkwaterem Wymianka na linii Morata - Robert? Z pocałowaniem ręki Bayern powinnien brać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 3 minuty temu, _Be_ napisał: Wymianka na linii Morata - Robert? Z pocałowaniem ręki Bayern powinnien brać Polecam kupić samą głowę Moraty, może będzie taniej. Reszty i tak się nie opłaca brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Morata to jeszcze większy dzban, także nie wiem czy taki super deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Przypomniałem sobie dobitnie wczoraj dlaczego przestałem oglądać LM. Nie wiedziałem, że teraz się schodzi z boiska spacerem a sędzia pozwala wyciągać ochraniacze. Dobrze, że do majtek przed zejściem się nie rozbierają. Jakby była dogrywka to by jeszcze 40 minut biegali a tak jest zmiana i okazuje się, że są zbyt zmęczeni by truchtem zejść. Fifa ma rację, że ostatnie 10 minut powinien być pauzowany czas gdy piłka nie jest w grze. Gra na czas to taktyka, ale powinna być tolerowana tylko gdy piłka jest w grze. Tak samo powinni zabronić odkopywania piłki za linię boczną gdy ktoś leży drużynie przeciwnej. Albo był faul albo gramy dalej i trzeba odzyskać piłkę by zawodnika opatrzeć. Każde takie zagranie to albo żółta kartka albo znowunpauza czasu. Wiem, że to dużo propozycji na raz ale LM obrosła takimi patologiami, że trzeba z tym, ogniem walczyć. VAR, tu nic nie rozwiąże. W sumie dobrze, że Bayern nie prowadził z pozytywnym rezultatem zbyt długo bo by się zaczeły dziwne kartki, karne z kapelusza. A w drugą stronę? Siatkówka w polu karnym i nic. Drużyna napiera ile może ale Real jest z Hiszpanii, oni mają inne zasady. Navas to bóg. Nie było w hiszpanii nigdy tak dobrego bramkarza. To dla kontrastu do tego Nooba co stał między słupkami FCB. Co by nie powiedzieć, to jak się nie strzela 3 bramek w rewanżu to nie zasługuje się na wejście do finału. Bayern musi wzmocnić skrzydła. Ribery jakoś wygląda, ale pożytku z niego prawie wcale. Robben to już nie wygląda bo kruchy jak ktoś z osteoporozą. Chyba 80% podań w pole karne trafiało w obrońcow Realu. Z Realem nie można liczyć na szczęście bo Uefa od lat na to nie pozwala. Ich trzeba pokonać skutecznością a tego wczoraj zabrakło. Robert miał racje, potrzebne są światowej klasy wzmocnienia. Zbyt łatwo jednego napastnika pokryć w drużynie, która idzie tylko jednym skrzydłem. Jak prawe zaskakiwalo to wpadały gole, tyle, że to nie powinny być wybryki a nieustana ofensywa na którą trzeba uważać osłabiając środek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Robek to się może nastawiać co najwyżej na transfer do Liverpoolu jako marny substytut salahalejkuma Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 16 minut temu, szczudel napisał: Tak samo powinni zabronić odkopywania piłki za linię boczną gdy ktoś leży drużynie przeciwnej. Albo był faul albo gramy dalej i trzeba odzyskać piłkę by zawodnika opatrzeć. Wspaniały pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Tak typie, w takich przypadkach też Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Acensio też wczoraj prawie umarł bo biegł i się przewrócił Dobrze że Niemiaszki wybily piłkę, po co mieć młodego chłopaka na sumieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Najlepszy jest i tak Ramos, który przewraca się przy niemal każdym kontakcie, żeby wymusić faul. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) Z Neymarem mogą sobie rękę podać. 1:04 xd Edytowane 2 maja 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 33 minuty temu, Ludwes napisał: Najlepszy jest i tak Ramos, który przewraca się przy niemal każdym kontakcie, żeby wymusić faul. Wyjątkowo wkurwiający jaszczur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Miałem bekę wczoraj jak Lewy klasycznie skiepścił drugą setkę w dwumeczu, a Benzema dwa strzały i dwie bramki. Nie ta klasa Robert. No, ale oczywiście lepiej mieć pretensje do sędziego xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 lewy fatalny dwumecz - mial okazje by znowu przypomniec o sobie w LM ale zaprzepascil totalnie krysia by nie bylo tez praktycznie w obu meczach nie wystapil, no ale real gra dalej wiec pewnie odpali w finale i znowu bedzie zlota pilka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Dziś trzymam uja w łapie za Romę, choć nie wierzę w comeback jak z Barceloną. W drugiej kolejności mam nadzieję na wygraną Liverpoolu w finale, bo drużyna Premier League i lubię Kloppa. Z innej strony trzecia wygrana z rzędu w LM to historyczne wydarzenie, no i chciałbym tego dla Zizou. Ale jak drużyna Real nie zasługuje w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi