Opublikowano 2 maja 20186 l Majonezowy Jasiu, zamilcz już, bo robisz siebie jeszcze większego kretyna niż jesteś. Milczenie naprawdę bywa złotem.
Opublikowano 2 maja 20186 l Siec cicho jak ci dupa peka. Taka sama reka byla ze strony Romy i nie gwizdnal. Koniec waszych fartow, gratulacje za polfinal i narka. Lepsi graja w finale.
Opublikowano 2 maja 20186 l 14 minut temu, Jerome napisał: Siec cicho jak ci dupa peka. Taka sama reka byla ze strony Romy i nie gwizdnal. Koniec waszych fartow, gratulacje za polfinal i narka. Lepsi graja w finale. Ale taka sieć rybacka? Edytowane 2 maja 20186 l przez Butt
Opublikowano 2 maja 20186 l 1 godzinę temu, Jerome napisał: gol tak fartowny samoboj pechowy piekny strzal zycia karny podyktowany z dupy piękny wiersz biały vs fart w postaci piłkarza z sezonem życia salaha Edytowane 2 maja 20186 l przez Gość
Opublikowano 2 maja 20186 l jerome ty w ogole ogladales kiedykolwiek jakis mecz pilki noznej? czy tylko piszesz to co slyszales od kolegow?
Opublikowano 3 maja 20186 l No ja przez ostatnie 8 lat opuściłem meczy lfc tyle co na palcach 2 rak można policzyć. Roma dostała najmniejszy wymiar kary w tym dwumeczu. Wali mnie to bo jest finał i teraz czas zniszczyć Real. Jest na to duża szansa.
Opublikowano 3 maja 20186 l Najmniejszy wymiar kary? Blisko było do blamazu Liverpoolu, a nie do niskiego wymiaru kary.
Opublikowano 3 maja 20186 l Co to karnego się zgodzę bo ręką była przy ciele ale wcześniej chyba sedzia też powinien podyktować karnego. Żaden strzał życia Nigolana, dla niego takie brameczki to codzienność. Już widzę ten finał, w 20 minucie 2:0 dla Liverpoolu, potem się ostają i skończy się 2:4
Opublikowano 3 maja 20186 l Godzinę temu, Jerome napisał: No ja przez ostatnie 8 lat opuściłem meczy lfc tyle co na palcach 2 rak można policzyć. Tak czesto daja wolne na magazynie?
Opublikowano 3 maja 20186 l W sumie od wielu lat zmaga się z kontuzją głowy, a mimo to jego klub jakoś sobie radzi. Twardziel.
Opublikowano 3 maja 20186 l Najlepsze jest to ze biedaczki cebulaczki aż pierdza taki ból dupki, ze aż sila się na kłamstewka byleby niby dogryźć. Beczka z was. Każdy mecz mogę oglądać wiec oglądam.
Opublikowano 3 maja 20186 l dobrze, jedziesz z nimi jerome Dupa im pęka bo awansowałeś i zagrasz w finale Ligi Mistrzów! Edytowane 3 maja 20186 l przez oni
Opublikowano 3 maja 20186 l Tak zapytam z czego beka? Ze typ mieszka na Wyspach i chodzi na mecze Liverpoolu? Troche retards mode, ale ok.
Opublikowano 3 maja 20186 l Z jednej strony nie chciałbym żeby Real wygrał po raz 3 z rzędu LM, ale z drugiej strony chcę zobaczyć te płaczliwe posty dżemora jak Liverpool przegra 0:4 w finale.
Opublikowano 3 maja 20186 l Nie no, cos LFC strzeli mysle, tym bardziej, ze z Realem da sie wykreowac okazje w tym sezonie. Cos pieknego jest tak blisko, oby sedziowie byli sprawiedliwi. Szkoda, ze troche kontuzji ostatnio sie porobilo, ale mam nadzieje, ze to bedzie piekny mecz i wygramy.
Opublikowano 3 maja 20186 l 1 godzinę temu, Twarożek napisał: Tak zapytam z czego beka? Ze typ mieszka na Wyspach i chodzi na mecze Liverpoolu? Troche retards mode, ale ok. Tak zapytam, jak nie wiesz o co chodzi, to po co się wpierdalasz?
Opublikowano 4 maja 20186 l Nie wiem czemu go nie lubicie, ale to z czego sie powyzej smiejecie to raczej o waszym przyrdzewialym mozgu swiadczy. Wyumacze ci bowiem widze z roznych tematow ze jestes mega nieogar. Masz Wojtusia. Nie lubisz wojtusia bo ten puszcza baki. Jesnak gdy Wojtus powie np ze we Francji jest system semi- prezydencki to wtedy sie z Wojtusia nie smiejesz bo reszta pomysli, zd to nie Wojtus a ty jestes zje..em Pomoglem? Zostaw plusik i subskrybuj Edytowane 4 maja 20186 l przez Twarożek
Opublikowano 4 maja 20186 l 17 godzin temu, Jerome napisał: Nie no, cos LFC strzeli mysle, tym bardziej, ze z Realem da sie wykreowac okazje w tym sezonie. Cos pieknego jest tak blisko, oby sedziowie byli sprawiedliwi. Szkoda, ze troche kontuzji ostatnio sie porobilo, ale mam nadzieje, ze to bedzie piekny mecz i wygramy. no sędziowie ostatnio przepchali liverpool, także obyś miał rację, bo już nie zniosę ich kolejnej kradziezy
Opublikowano 4 maja 20186 l 18 minut temu, Twarożek napisał: Nie wiem czemu go nie lubicie, ale to z czego sie powyzej smiejecie to raczej o waszym przyrdzewialym mozgu swiadczy. Wyumacze ci bowiem widze z roznych tematow ze jestes mega nieogar. Masz Wojtusia. Nie lubisz wojtusia bo ten puszcza baki. Jesnak gdy Wojtus powie np ze we Francji jest system semi- prezydencki to wtedy sie z Wojtusia nie smiejesz bo reszta pomysli, zd to nie Wojtus a ty jestes zje..em Pomoglem? Zostaw plusik i subskrybuj Croc ale już nie musisz nic pisać, wojtusia już nie ma.
Opublikowano 4 maja 20186 l 16 minut temu, Twarożek napisał: Co ty pier.lisz? Odpowiadam na twój bełkot Croc