Opublikowano 3 lipca 20186 l 7 minut temu, szejdj napisał: To polecam wykupienie dostępu do jakiegoś weeb.tv czy innego goldvod Miałem chwilę goldvod na miesiąc i działało mocno średnio, zwłaszcza na androidzie, poza tym na starosc zrobilem sie wygodny Ale pozostanie chyba tylko acestream i ang komentarz.
Opublikowano 3 lipca 20186 l 1 godzinę temu, Bartg napisał: Ale mnie nie interesuje kupno Cyfrowego Polsatu, tylko dokupienie jakoś dostępu do Polsat Sport Premium (Ipla, pakiety w kablowce). kiedys ze 3 lata temu za meczyk 1 ligi polskiej zaglebia sosnowiec z kims tam zyczyli sobie 15-20 pln. Teraz troszke spuscili z tonu i mecz 1 ligi kosztuje 5 pln.
Opublikowano 5 lipca 20186 l W nadchodzącym sezonie Ligi Mistrzów trenerzy będą mogli w fazie pucharowej skorzystać podczas dogrywki z czwartej zmiany. VAR nadal nie będzie obecny w europejskich pucharach.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Zaiste, to musi być najlepszy dzień w historii futbolu - Belgia-Francja o finał i Legia-Cork City o drugą rundę eliminacji LM. Przynajmniej w Cork jest sporo Polaków, więc może ktoś przyjdzie na mecz. Z braku TV Legia spróbuje sama puścić mecz na swojej stronie: http://legia.com/aktualnosci/video-relacja-live-z-meczu-cork-city-fc-legia-warszawa-59174 Edytowane 10 lipca 20186 l przez ogqozo
Opublikowano 10 lipca 20186 l https://mycujoo.tv/video/cork-city-fc Zabrakło statywu. Edytowane 10 lipca 20186 l przez Di
Opublikowano 10 lipca 20186 l Do usunięcia, pomyliłem temat Edytowane 10 lipca 20186 l przez funditto
Opublikowano 10 lipca 20186 l Kolejne punkty do rankingu FIFA, na Łazienkowskiej dopełnić formalności i skupiamy się na drugiej rundzie
Opublikowano 11 lipca 20186 l Transfery, bajery, rowery, a od tylu lat dupe w najważniejszych meczach ratuje Kucharinho Tak wiem Carlitos to hattricka w każdym meczu będzie strzelał. Tak się gole strzela, a nie jakaś główka murzyna po rzucie rożnym. Edytowane 11 lipca 20186 l przez Bartg
Opublikowano 12 lipca 20186 l Legia do tego odniosła ważniejsze, kibicowskie zwycięstwo niczym Jan III Sobieski pod Wiedniem
Opublikowano 13 lipca 20186 l Kutasiarze z legii skroili flagę... Polski... no pogratulować kurwa xdddddd
Opublikowano 13 lipca 20186 l Jeszcze żeby jakoś o nią powalczyli, a nie osrany typ w przebraniu podchodzi i sobie kradnie. Honor przede wszystkim... co te huligany xdd
Opublikowano 17 lipca 20186 l Będzie wymeczone 1:0, tłumaczenie ze forma przyjdzie w sierpniu, forma nie przyjdzie w sierpniu, za rok powtorka
Opublikowano 17 lipca 20186 l nie ważne jak, ważne aby wszystkie polskie drużyny zbierały punkty do rankingu, to może coś się ruszy w naszej "pięknej" lidze
Opublikowano 17 lipca 20186 l Ogladalem to coś i im szybciej Legia przestanie probowac 3-5-2 tym lepiej, Kucharczyk standardowo tragedia, on i wahadlo W drugiej polowie po urazie Wieteski wrócili do 4-4-2 i grali duzo spokojniej.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Oglądałem jednym okiem i powiem szczerze, że nie wróżę przyszłości Legii w tym ustawieniu. Piłkarze nadal go nie ogarniają, gra w ofensywie nie zachwyca, a w defensywie powoduje mocniejsze bicie serca. Legia nie ma wahadłowych do tego ustawienia i przez to cała taktyka idzie w diabły. Mocniejsza drużyna niestety zweryfikuje naszego krajowego mistrza. Może zrobi to już Zagłębie w sobotę, bo skoro Arka mogła to czemu nie team Mariusza Lewandowskiego?
Opublikowano 19 lipca 20186 l Myślicie że Legia sprawi niespodziankę i przejdzie Słowaków w 2 rundzie ?