Gość Rozi Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 (edytowane) W Zawierciu nie moczymy się na wiadomości o Amicorzu, bo nie mamy kompleksu niższości. No cóż, czas na Dudelange/Dritę. Może grupa LE siądzie chociaż. Edytowane 31 lipca 2018 przez Rozi Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 z czym pytam się, bo chyba nie z taka "grą"? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Z jaką grą? Awans prze(pipi)any na własne życzenie, bo głupich błędach. Dzisiaj Spartak był żałośnie słaby, a Legia grająca w 9 przeważała i marnowała wszystkie sytuacje. Ja nigdy nie uważałem, że jakikolwiek polski klub obecnie powinien grać w Lidze Mistrzów, bo to nie jest ten poziom. Liga Europy? Oczywiście. Teraz chciałbym, żeby chociaż dwa polskie kluby znalazły się w tym gronie. A jutro pewnie nowy trener i historia się powtarza. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Spoko, Mioduski powiedział że celem od początku była Liga Europy, także szafa gra! Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Powinni zrobić jeszcze jeden puchar w Europie z miejscem dla Mistrza Polski, Bułgarii, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii i najlepszych zespołów z z IV ligi angielskiej, hiszpańskiej, niemieckiej i włoskiej, żeby trochę podnieść poziom rozgrywek. 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 (edytowane) Cytat Ale oddajmy głos samemu trenerowi opiekunowi drużyny: – W rewanżu pokazaliśmy, że potrafimy grać znacznie lepiej w piłkę. Piłkarze pokazali jak się walczy dla klubu. Jestem z nich dumny, bo walczyli do końca. Nawet wtedy, gdy straciliśmy jednego i drugiego piłkarza, to wciąż stwarzaliśmy sobie okazje i strzeliliśmy gola. Walczyli i polegli, bohaterowie naszych czasów. Akcja meczy zdecydowanie i idealne podsumowanie dla tych co nie widzieli Edytowane 1 sierpnia 2018 przez Bartg Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 (edytowane) Miota nim jak szatan. Dałem radę obejrzeć 10 minut, ale ciekawe doznanie przez miesiąc oglądać Mundial, a potem takie coś xd Teraz pora na skupiamy się na lidze, a za pół roku po odpadnięciu z grupy LE walczyliśmy jak równy z równym, pora skupić się na lidze i remis w Pucharze Polski z Żubrami Gnojewo Podgórne. Edytowane 1 sierpnia 2018 przez krupek Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Carlitos na lawce a Kante w pierwszym. Dzieki Klafuric, jestes lepszy niz Bjelica Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 No nie wiem jak doswiadczony napastnik z Wisly Plock mogl tego nie strzelic. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Cieżko powiedzieć, który przeciwnik lepszy dla Legii, będzie wyrównany dwumecz. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Taka ciekawostka Cytat Przed meczami II rundy Legia była o krok od bycia rozstawionym przez całe kwalifikacje. Aby Wojskowi mogli liczyć na taki przywilej, z batalii o Ligę Mistrzów musiał odpaść ktoś z dwójki - Łudogorec Razgrad lub Celtic Glasgow. Tak też się stało. Mistrz Bułgarii w dwumeczu okazał się słabszy od węgierskiego MOL Vidi FC. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Gornik juz przegrywa. Kolejny piekny dzien dla polskiej klubowej pilki Niestety jeszcze zbyt swiezo w pamieci mundial zeby ogladac te gow.no w calosci wczoraj i dzis. Cytuj
ogqozo 6 577 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 (edytowane) Ok, czas leci szybko i oto pora powrócić do Ligi Mistrzów. Losowanie grup. Dziś po raz kolejny cuda wyczynił Salzburg, który prowadził 2-0 z Czerwoną Gwiazdą Belgrad, by zremisować 2-2 i znów nie awansować. To jest dopiero klub sukcesu. Co prawda Red Bull już z drugim klubem z Lipska w końcu zobaczył LM, ale passa doinwestowanych Austriaków to jest dla mnie cud ostatniej dekady, zawierający zresztą nawet odpadnięcie z Dudelange. W tej edycji wiele zmian, w tym zerwanie ze świętą godziną 20.45. Zobaczymy nieco inny skład, nie tylko z racji systemu, ale i przetasowań w rankingu. Trudno aż uwierzyć, że mistrz Holandii musiał walczyć w eliminacjach, a mistrz Czech nie. Za rok Holendrzy będą też za Austrią czy Szwacjarią. Może wtedy się Salzburgowi uda. To wszystko sprawia, że trafiło się dość sporo ciekawych rozstawień czy dawno niewidzianych klubów. Z najbardziej medialnych lig grają teraz po 4 zespoły, a codziennie po dwa mecze będą odbywać się o godzinie 19 - oczywiście ułatwiając fanom z tych dużych krajów oglądanie 4 meczów w każdej kolejce. Losowanie wręcz da się w połowie przewidzieć tylko zaczynając od tego, że wszystkie te ekipy z Anglii, Włoch itp. nie mogą trafić na siebie... Grupa śmierci: Barcelona, Dortmund?, Liverpool, Inter Grupa śmierdzi: Lokomotiw Moskwa, Szachtar Donieck, Ajax, Crvena Zvezda Edytowane 30 sierpnia 2018 przez ogqozo Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Lecimy z typerem LM? Wpisujcie miasta, jak będzie z min 10-15 chętnych to ruszamy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Czemu Łokomotiw jest losowany z pierwszego koszyka? Cytuj
Daffy 10 634 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 W pierwszym koszyku rozstawione są: zwycięzca Ligi Mistrzów, zwycięzca Ligi Europy i mistrzowie sześciu najlepszych krajów w rankingu UEFA Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Real, Roma, Liverpool, Hoffenheim - dawać mnie taką grupę, ale to migusiem! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 34 minuty temu, Butt napisał: Real, Roma, Liverpool, Hoffenheim - dawać mnie taką grupę, ale to migusiem! Czemu życzysz Romie lige europy? Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Wyszła w zeszłym roku z grupy śmierci, to w takiej by sobie dała radę. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Barcelona, Tottenham, Inter, PSV Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi