Opublikowano 12 lutego 20196 l Takze ten, dobrze ze mozna zmienicWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 lutego 20196 l no poza wyspami trzeba jednak troszkę więcej ogarniać niż grę do przodu
Opublikowano 13 lutego 20196 l Meczyk super głównie jeśli chodzi o wynik. Po ostatnim gwizdku odrazy przypomniało mi się studio przed meczowe gdzie wszyscy razem na czele z Rio Ferdinand piali z zachwytu nad obecnym MU, Rio nawet stwierdził że Pogba jest obecnie najlepszym piłkarzem na świecie. Jestem ciekaw czy w szatni trener diabłów miał równie uśmiechnięta minę. Takie osłabione PSG miało być przystawka dla wielkiego MU zwłaszcza po ostatniej demolce w lidze .
Opublikowano 13 lutego 20196 l A taki (pipi) nie zmienie kapitana bo dostal czerwoną także manager miesiąca ze mnie w fantasy UCL
Opublikowano 13 lutego 20196 l Przeciez to bylo pewne ze MU albo zremisuje albo nie udzwignie tego meczu. Sam poczatek juz pokazywał ze psg to zupelnie inna liga. Ale w lidze niech dalej kopia taka pilke to kto wie, moze za rok coś sie z tego urodzi
Opublikowano 13 lutego 20196 l pierwsza absolutnie wyrownana, pozniej jak zwykle dla united z dupy bramka z roznego, ruszyli do przodu odrabiac straty, psg szybka kontra ,2-0 i mozna bylo gasic swiatla na stadionie, jednym odechcialo sie grac, drudzy to czuli i meczyk do konca rozegrali na luziku jakby united pierwsze zdobylo bramke to jestem pewny ze psg tez by ten mecz przegralo
Opublikowano 13 lutego 20196 l Niestety, zbliża się granica używania Youngów, Baillych i innych eksperymentów w obronie. (pipi)a, nawet Shaw, który może gra dobrze przeciew Cardiff, zostawia autostrade po swojej stronie gdy rusza do ataku. Szkoda w (pipi), spodziewałem się że będzie ciężko ale spodziewałem się że jednak jakieś 1:0 United strzeli. Te dwie zmiany na koniec pierwszej połowy dość mocno popsuły plany United. I ten (pipi)a psiarz-pianista, drugi Oezil.
Opublikowano 13 lutego 20196 l No takie Youngi, Shawy czy Maticie na tle Cardiff czy Huddersfield moga blyszczec, ale na poziom Ligi Mistrzów to nie bardzo.
Opublikowano 13 lutego 20196 l ech, do Matića bym się nie przy(pipi)al bo 1sza połowa z Herrera coś szarpali. Paradoksalnie, PSG zagrało to co grało United Mou z silnymi rywalami - plaster na Hazarda, Alliego itd. a potem napierdalamy z kontry. W lato ważna będzie wymiana managera i naprawdę porządne przewietrzenie szatni. Nie może być tak że Young jest regularnie w pierwszym składzie. Obrońca, PO i PS na gwałt w United są potrzebni/
Opublikowano 13 lutego 20196 l Akurat Matić najbardziej zawalił pierwszego gola i cały mecz się dla United posypał.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Najlepsza opcja dla United to Pochettino. Ole niech dociągnie ten sezon i wraca do Molde. Plus oczywiście transfery z klubu i do klubu: SO, RW, defensywny pomocnik młodszy i szybszy od Matica, boczny obrońca, dobry byłby AWB, no ale przecież kupili Dalota.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Wydaje mi się, że dla Pochettino też jest to najlepsza opcja. Może nawet Kane'a uda mu się zabrać ze sobą.
Opublikowano 13 lutego 20196 l W dniu 13.02.2019 o 11:14, Yakubu napisał(a): Dzisiaj Ajaksik 2:2, w rewanżu 3:1 do przodu i lecimy po trofeum Wstawaj jakub zesrałeś się
Opublikowano 13 lutego 20196 l Dobra trochę żartowałem. Mam obawy, że jednak w finale się potkną i przegrają w karnych jak w '96
Opublikowano 13 lutego 20196 l W dniu 13.02.2019 o 11:05, Bartg napisał(a): Nie wiem po co mieliby do słabszego klubu przechodzić A dlaczego Spurs są tym lepszym klubem na tę chwilę? United to przecież zdecydowanie większa marka, większy prestiż, większe pieniądze na transfery, czyli większe możliwości, no i na pewno dostałby sporo czasu na zbudowanie drużyny "po swojemu". Nikt nie byłby tak głupi, żeby zwalniać Pochettino zanim ten zdąży coś zdziałać.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Tabela może zmienić się dość szybko na niekorzyść Spurs, wystarczy że odejdzie trener lub któryś z wiodących zawodników. A siły marketingowej United w najbliższym czasie nie przeskoczą. Edytowane 13 lutego 20196 l przez adasiulko
Opublikowano 13 lutego 20196 l W dniu 13.02.2019 o 11:28, adasiulko napisał(a): A siły marketingowej United w najbliższym czasie nie przeskoczą. W Marketing League pewnie święciliby non stop sukcesy.
Opublikowano 13 lutego 20196 l ale ma racje Pochettino jest świetny, ale sila rzeczy pewnego poziomu w Tottenhamie nie przeskoczy Edytowane 13 lutego 20196 l przez Ludwes