Gość ragus Opublikowano 5 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 Jeszcze niech tylko Bayern wyjaśni Liverpool. O nic więcej nie proszę, nawet barceloniarzy przełknę w finale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 8 godzin temu, ragus napisał: Jeszcze niech tylko Bayern wyjaśni Liverpool. O nic więcej nie proszę, nawet barceloniarzy przełknę w finale. To byłoby nawet piękniejsze niż wygrana ajaxu - te pękające dupy fanów Liv, którzy już byli pewni tytułów Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 ten vinicius xddd biega jak głupi ale nie potrafi kopnąć piłki, już w meczach z barceloną się zaprezentował z tej strony na poziomie sławka peszko Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Jaki ja mam dziś dobry humor przez wczoraj CZWARTEGO TYTUŁU NIE BĘDZIE. TERAZ TO JUŻ AJAX PROSTA DROGA DO PUCHARU LM. JESZCZE TYLKO 4 PRZEŁOŻENIA MECZU XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 10 godzin temu, ragus napisał: swoją drogą, serio vamos ramos xdddddddddd A jeszcze amazon kręcił na stadionie wczoraj dokument o nim xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 a powinien showmax Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 W dniu 14.02.2019 o 13:32, Blaise napisał: Real jest jak 40-letni mistrz wagi ciężkiej - przyjmie na gardę kilkadziesiąt ciosów młodego, zdolnego pretendenta, po czym pośle go na dechy idealną kombinacją lewy prosty, prawy sierp. Je.b, je.b. Złota Piłka w tym roku dla Karima, oby Floro nie zgłupiał i wydał 200 mln na przekupienie komitetu France Football, zamiast na transfery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 błażej, mysza, jak tam wrażenia po meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Mam nadzieję, że generał Franco wyjdzie zza grobu i zrobi porządek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Pół tablicy na Fejsie zaje.bane zawsze HALA MADRID i GDZIE BARCA a teraz wiatr hula... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 to niezła tablica na fejsie Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Ja tam się trochę cieszę, idąc Derridą, w Realu musi zapanować dekonstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Jako fan Lakers, czuję ten ból i smutek Realowców, aczkolwiek na pocieszenie mogę powiedzieć, że ja ten ból przezywam od jakichś 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) śmieszne chłopaczki z la liga, potężna premier league wyjaśnia tutaj 4 drużyna PL po wygraniu z Ajaxem A odpad z Southampton ośmiesza wielkiego Casemiro Edytowane 6 marca 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 ale boli ten Real 5 lat czekania na takie posty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 3 minuty temu, MYSZa7 napisał: ale boli ten Real 5 lat czekania na takie posty daj się trochę pobawić xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 oki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) 9 minut temu, MYSZa7 napisał: ale boli ten Real Bawią zawsze takie posty, co tutaj ma boleć? Upokorzenie od Ajaxu, kuponik wszedł, Barca dwa razy zaje,bała ostatnio Real na Bernabeu, Kurtuła wyciąga szmacianke 4 razy z siaty, do tego Sergio Debil sam się eliminował z tego rewanżu bo zlekceważył Ajax. Piękne obrazki Edytowane 6 marca 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 no super, druzyna bez trenera, bez formy, bez taktyki, z wewnetrznymi konfliktami przegrala heheheheheh cioty hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 obrażałem potężną Premier League, frustru rosło i wylało się @szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 No jednak trochę bawi jak drużyna 3 lata z rzędu wygrywa LM i ustanawia 2 rekordy pod rząd, a w kolejnym sezonie gra taki kibel, bo odszedł trener i Ronaldo. Real przyciągał kibiców szczekaczy i kozaków przy zwycięstwach, więc teraz jest śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 ano to ja nie wiem, mnie nie bawi sytuacja, że drużyny wygrywała, zmienił się trener, odszedł najlepszy gracz w historii drużyny po czym drużyna przestała wygrywać na pewno jak barcelona wygra LM w tym roku to bedzie mozna świętować i mowic ze futbol uratowany Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Dla mnie ważne, żeby było ciekawie i były emocje, a takie mecze jak wczoraj to piękno futbolu. Dobry mecz, dużo bramek, sensacyjny wynik, czego chcieć wincyj... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Żeby Bayern wygrał a Lewandowski został królem strzelców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 14 minut temu, MYSZa7 napisał: obrażałem potężną Premier League, frustru rosło i wylało się @szejdj 21 minut temu, szejdj napisał: no super, druzyna bez trenera, bez formy, bez taktyki, z wewnetrznymi konfliktami przegrala heheheheheh cioty hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi