ścierpła mi noga 74 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 dziś moja Barca stała się największą farsą tej edycji LM. Grając jak Zagłębie Sosnowiec w obronie, dostała najniższy możliwy wymiar kary. To wyglądało jak FIFA na za dużym imput lagu na TV z jednej ze stron. Zasłużony awans Liverpoolu. W pierwszy meczu ich wpier&&ol wyglądał zdecydowanie mniej żałośnie, niż wpier**l Barcy w rewanżu. Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 no hejka, co tam się z tobą dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 No to jeszcze jutro Tottenham i cyk mamy 2 angielskie finały. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 Pięknie. Porażka Barcelony zawsze cieszy, poza tym to co zrobił Liverpool... Chapeu bas! Piłka jest piękna. Sam nie dawałem większych szans Liverpoolowi, a tu okazało się, że to taka dyscyplina sportu, w której wszystko może się wydarzyć. Jutro Ajax wygrywa i mamy piękny finał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 24 minuty temu, Frostbite napisał: Zauwazyl ktos koszulke Salaha z napisem never give up? Nie , tylko ty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 51 minut temu, Mendrek napisał: Fani słabego jak barszcz Realu Madryt muszą się dziś bardzo cieszyć, ale fani angielskiej pseudo-piłki muszą zostać ukarani przez Ajax w finale, inaczej futbol nie ma sensu swojego istnienia... Finał totki liverpurz to najlepsze co może się przydarzyć w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 (edytowane) Klopp uratowany przed banicją do Szwajcarii. Ta radość na jego twarzy ! A poważnie. Taki sezon LM + taki sezon Premier League, to naprawdę wiele. Edytowane 7 maja 2019 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 (edytowane) Giger pamiętaj że jeszcze szykuje się angielski finał LE, it's coming home. https://streamable.com/s/acv1k/cqjrxy Można oglądać w kółko lzy barceloniarzy takie pyszne Edytowane 7 maja 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 Najbardziej to mnie cieszy jak barca upada i sobie ten głupi ryj rozwala Ja nir mam za duzo czasu na internet ostatnio, pamietajcie o mnie i wszystkie bekowe filmiki, memy, zaplakanych kibicow barcelony wrzucajcie do tego tematu, z gory dzieki :)) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 piękna edycja LM Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 3 godziny temu, schabek napisał: A dzisiaj widzialem kupon z fortuny jak koles postawil ponad 40k na awans Liverpool, do wyjecia ponad 600k Nie wiem czy o tym samym kolesiu mówimy, ale koleś postawił 1k i ładna taśemka w sumie mu weszła. Bet jest oczywiście większy niż na obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 7 godzin temu, Mendrek napisał: Fani słabego jak barszcz Realu Madryt muszą się dziś bardzo cieszyć, ale fani angielskiej pseudo-piłki muszą zostać ukarani przez Ajax w finale, inaczej futbol nie ma sensu swojego istnienia... 15 minut dobrej gry w dwumeczu to trochę za mało by zasłużyć na finał Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 Czlowiek wstaje, z ciekawosci sprawdza na livescore wynik a tam takie swiniobicie liverpoolu bez ataku. Przeciera oczy jeszcze raz zeby sie upewnic ze to nie fatamorgana, na ustach pojawia sie usmiech. Divock > Messi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 Kocham. Uwielbiam. Niech te hiszpaneczki w końcu wybuchną, niech te kluby umrą śmiercią naturalną, piłkarze stracą formę albo podchodzą do polskiej ligi. Znów wierzę w Football. Naprawdę. Teraz to już kto by nie wygrał to będzie banan na pysku, ale jednak sercem najbardziej jestem za Ajaxem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 Ludwes juz nawet sie nie loguje od wczoraj. Proponuje nowy awatar 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 9 godzin temu, _Be_ napisał: Giger pamiętaj że jeszcze szykuje się angielski finał LE, it's coming home. https://streamable.com/s/acv1k/cqjrxy Można oglądać w kółko lzy barceloniarzy takie pyszne OI IT'S COMIN HOME LA' LIVERPOOL/SPURS SCORE SAM FACKIN GOALS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 9 godzin temu, Blaise napisał: Ja nir mam za duzo czasu na internet ostatnio, pamietajcie o mnie i wszystkie bekowe filmiki, memy, zaplakanych kibicow barcelony wrzucajcie do tego tematu, z gory dzieki :)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 (edytowane) Edytowane 8 maja 2019 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 47 minut temu, kanabis napisał: Ludwes juz nawet sie nie loguje od wczoraj. Proponuje nowy awatar No ciekawe jak skomentuje teraz PL. Zawsze pisał, że (pipi)liga hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 5 minut temu, _Be_ napisał: No ciekawe jak skomentuje teraz PL. Zawsze pisał, że (pipi)liga hihi. przestrzelił jak dembele na camp nou Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 No jak byla dominacja tak chyba "delikatny" kryzys la liga sie szykuje. Real to w tej chwili europejski sredniak, nie wiem czy nie najslabszy real odkad pamietam a w barcelonie gra tylko lub az messi. Cale szczescie w nastepnym sezonie do realu ma dolaczyc Jovic wiec dziura po Ronaldo bedzie zalatana Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 No a co tu pisać Liverpool był lepszy w obu meczach. W pierwszym meczu bramki z chuya i geniusz Messiego, a w drugim kompletny dramat (chociaż okazje były i nawet w pierwszej połowie można było zamknąć mecz). Już okej, można tracić bramki po indywidualnych błędach jak pierwsza po błędzie Alby czy druga, która idzie na konto Ter Stegena, ale ta czwarta? Na takim poziomie i w takim momencie? Co do ligi angielskiej - lubię i oglądam. Trochę przereklamowana w mojej opinii, ale na pewno świetna do oglądania, a i drużyny są tam aktualnie najlepsze. Żałoby nie było, bo trochę się już tych wpyerdolow przezylo. Może przynajmniej wyje.bia Valerde. No w sumie nie ma innej możliwości, nie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 Nawalka dalej dostepny jak cos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi