Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano
24 minuty temu, Ludwes napisał:

Może przynajmniej wyje.bia Valerde. No w sumie nie ma innej możliwości, nie?

Nie wyje,bią :usmiech:

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No kurwa, już z 20 razy sobie obejrzałem powtórkę czwartego gola, za każdym razem śmieszy tak samo. Pięknie to ten liverpoolski Trent Reznor rozegrał :banderas: 

Opublikowano
Godzinę temu, Bartg napisał:

59778428_837152593316913_547964813384561

Ja na jego miejscu w koncu bym podjal meska decyzje i jako jedyny meski osobnik grajacy w druzynie barcelony odszedl do jakiegos klubu z ktorym ma szanse na sukces. Moze do ajaxu?

Opublikowano
Godzinę temu, malin1976 napisał:

Wprowadzili VAR i drużyn z Hiszpanii nie ma . Obejrzałem skrót i Liverpool naprawdę może zdobyć w tym roku puchar pociesxenia .

Starzy ludzie i Internet :pawel:

Gość ragus
Opublikowano

JAK TAM BŁAŻEJ KOSZULKA HAZARDA KUPIONA OCZYWIŚCIE CO NAJWYŻEJ THORGANA HAZARDA BO NA EDENA NIE MA SZANS W TYM ROKU ESSA

Opublikowano
8 minut temu, Yakubu napisał:

Jak sobie przypomnę jakiego małpiego rozumu ten młon dostaje przy rudej z quizu pod napięciem to :rotfl: :rotfl:

Nie mylić z redtube. 

Oj nasz Gianni po prostu kawał flirciarza z niego i popisuje się przy młodszej koleżance. :czezky:

Gość Rozi
Opublikowano
3 minuty temu, ragus napisał:

JAK TAM BŁAŻEJ KOSZULKA HAZARDA KUPIONA OCZYWIŚCIE CO NAJWYŻEJ THORGANA HAZARDA BO NA EDENA NIE MA SZANS W TYM ROKU ESSA

HALA MADRID VAMOS