Opublikowano 8 maja 20195 l 1 godzinę temu, SG1-ZIELU napisał: Nie wiem kto to ale jeśli on twierdzi że Messi przez tą porażkę nie dostanie złotej piłki, to za(pipi)isty znawca Najlepsi sa znawcy rozdajacy zlote pilki w maju.
Opublikowano 8 maja 20195 l Słuchajcie, oddałbym życie za mój ukochany klub Real Madryt z Hiszpanii i wypier.dalać katalońscy prowokotarzy. A żeby tak gen. Franco wstał z grobu...
Opublikowano 8 maja 20195 l Moim zdaniem rowniez w tym roku pilka skoro nie do Messiego ani Ronaldo powinna powedrowac do Benzemy.
Opublikowano 8 maja 20195 l Sąsiedzi za te wrzaski i śmiech będą mieli mnie za wariata xd Na finał będzie trzeba gdzieś wybyć do jakiegoś baru czy coś
Opublikowano 8 maja 20195 l Teraz, YETI napisał: Ktoś orientuje się jaki był kurs na przejście do finału Liverpoolu? 14 A meczyk już nabiera tempa.
Opublikowano 8 maja 20195 l 1 minutę temu, YETI napisał: Ktoś orientuje się jaki był kurs na przejście do finału Liverpoolu? Ajax Od 14 e górę
Opublikowano 8 maja 20195 l Yakubu przeyebane masz życie, ale ten Ajax to ci wyszedł. Przecież te Monaco, którym się tak zachwycaliśmy kilka sezonów temu to jest nic przy tym Edytowane 8 maja 20195 l przez ragus
Opublikowano 8 maja 20195 l Abstrahując od preferencji kibicowskich to ogląda się tą edycję najlepiej od jakiś 15 lat
Opublikowano 8 maja 20195 l No ja lepszej edycji nie pamietam. ManU z PSG, Liverpool z Barca, City-Totki, Ajax od elimek do finalu
Opublikowano 8 maja 20195 l Czy do gablotki z trofeami kfc mozna juz dodac wywieranie presji na ajaxie w polfinale?
Opublikowano 8 maja 20195 l Jesli ta liga mistrzow jest tak super niestandardowa to Totki awansuja i wygraja w finale z Liverpoolem