Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No w uj jestem ciekawy jak to dziś będzie, i prawdę mówiąc bałbym się obstawiać ;] jedni i drudzy już pokazali, że potrafią być jak jacyś magowie ku...r...wa :D jedno jest pewne że będzie się działo...

Opublikowano
1 godzinę temu, Butt napisał:

Niech się dzieje co chce, byleby wygrał Tottenham.

Postawiłem pieniążki na Kloppa więc pewnie tak się stanie 

Opublikowano (edytowane)

Liverpoolowi według moich skrupulatnych dywagacji daję 70% szans na podniesienie pucharu. Zazwyczaj w finale mam drużynę, za którą w jakimś tam stopniu trzymam kciuki, a w tym roku nie mogę się zdecydować i trochę mnie to boli :/ Chyba bardziej wolę Liverpool, ale tak na 53%. Jeśli wygrają Totki to bardzo ucieszyłbym się gdyby bohaterem został Heung Min Son, a ten gnój Lucas niech zagra cienko.

Edytowane przez Yakubu
Gość ragus
Opublikowano

Fajnie jakby Liverpool nic w tym sezonie nie wygrał także do boku kurczaki.

Gość suteq
Opublikowano

Klopp musisz. Mam nadzieję, że Liverpool dzisiaj wjedzie na pełnym gazie i będzie ładne widowisko. :banderas:

Opublikowano

Kurde ... rzeczywistość mówi, że The Reds to dziś wygrają... Ale po tym ck się działo w tym sezonie w CL to może być (co by nie mówić) niespodzianka.
Patrzcie Panowie - na starcie LIV był jednym z faworytów więc poniekąd finał z ich udziałem aż tak nie dziwi .. Ale za uja bym nie powiedział, że Koguty będą w finale :] Bez kitu dziś wszystko może się zdarzyć... Ale to jest kurewa właśnie piękno piłki :]

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał:

jaki jest kurs na livercia?

Ja stawiałem 1.95

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tokar napisał:

Na jedynce już komentatorskie sztosy. Jest to najlepszy finał w tej edycji ligi mistrzów. No fajnie

Nawet nie próbuje tam czegokolwiek ogladać .. to jest jak kuva mentalny gwałt analny 

Edytowane przez RaiD