Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Koniec 

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Potężny origi

Opublikowano

To wybicie piłki głową na parę metrów. xd

Opublikowano

W ogóle w tym zamieszaniu przed podaniem to nie było przypadkiem ręki?  

Opublikowano

NO choćby sie Totenham zesrał to nic im nie wchodzi .. 

Dziś nie dla nich ten Puchar. 

Opublikowano

Ok jednak Liverpool. Pobawilismy sie, posmialismy, gratsy dla nich, Klopp taki sympatyczny, ale możemy za rok wrócić do jakichś normalnych zespołów, a nie kuźwa Henderson strzelający z dystansu w out czy Sissoko machający łapami? 

Poziom sportowy tego finału to jakiś żart.

Opublikowano

To już wolę Real co roku niż takie coś.

Opublikowano

Kane już kombinuje gdzie by tu spierdolić 

Opublikowano

Hahaha Polsat, dziękujęmy widzom Polsatu zapraszamy do polsat sport premium 12. :nosacz:co to ma byc do churwy i kuja

Opublikowano
Teraz, Bartg napisał:

Hahaha Polsat, dziękujęmy widzom Polsatu zapraszamy do polsat sport premium 12. :nosacz:co to ma byc do churwy i kuja

Po tym jak w przerwie zafundowali 14 minut reklam to można było się spodziewać xd

Opublikowano
5 minut temu, Alex van Cube napisał:

Ok jednak Liverpool. Pobawilismy sie, posmialismy, gratsy dla nich, Klopp taki sympatyczny, ale możemy za rok wrócić do jakichś normalnych zespołów, a nie kuźwa Henderson strzelający z dystansu w out czy Sissoko machający łapami? 

Poziom sportowy tego finału to jakiś żart.

Lepsze to niż reale z atleticami i ramos walący z główki

Opublikowano

Ja nie wiem co za geniusze marketingu tam pracują, ale wszyscy właśnie wylaczyli polsat :nosacz3:

Opublikowano

A (pipi)a, vamos vamos Sergio Ramos.

Opublikowano
1 minutę temu, ragus napisał:

Lepsze to niż reale z atleticami i ramos walący z główki

I to kurwa w 93 minucie. :nosacz:

Opublikowano

Taka fajna edycja LM była, a finał taka cienizna.:notbad:

Opublikowano

Nie no, ale to bez kitu momentami niezła paraolimpiada była. Tyle kiksów i niecelnych zagrań w meczu o taką stawkę dawno nie widziałem. 

Opublikowano

boże jak dziwnie wygląda podnoszenie pucharu przez kogoś innego niż kapitana Realu :potter:

Opublikowano

Co by nie mówić ..jak angole śpiewają na stadionie to dupe urywa.

No i chyba pierwszy raz w historii taka sytuacja, że 3 zespoły z jednego miasta grały w europejskich finałach (LM, LE).

Opublikowano

Fajny ten finał. Najbardziej zapamiętałem jak Kuba jadł czipsy w przerwie meczu.