ogqozo 6 551 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 (edytowane) No pisząc takie sensacje człowiek nie zakłada, że to pewnie prawda, bo brzmi jak typowa szalona plota. Choć akurat też Weszło piszące o gwieździe Serie A, nie polskiej ligi, "w rodzinie spoko, wierzcie nam" bez źródła (i używając języka rodem z opowiadania YA, nie informacji) to dla mnie też żadna sugestia co do prawdziwej sytuacji. W tym tekście tuż po cytowanym fragmencie pada zdanie: "Zaskakujące, jak różni mogą być ludzie, którzy na boisku – mimo znaczącej różnicy wzrostu – wydają się być tacy sami". W sensie że Gomez i Iliczić. To było za dużo. Pnie drzew. Głębokie......... Edytowane 13 sierpnia 2020 przez ogqozo Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 No tak depresja to taki błahy powód c'nie Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Dobrze rozumiem chlopa, nerwica, depresja, lęki, hipochondria. I nie pomoze "idz pobiegaj albo cos" jak chemia w mozgu sie nie zgadza. Wspolczuje ale serio mozna przez to zgasnac w chwile. Z tym ze jednak leki robia robote wiec obstawiam ze gosc za pare miesiecy dojdzie do siebie. Tyle ze ile razy atalanta ma szanse gry w play off ligi mistrzow? Slaby moment ale to nie wybiera Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Gdyby to było w jakimś większym klubie, w którym jest duża presja na wyniki, to raczej nie byłoby tak lajtowo "nie chcesz grać w najważniejszym meczu w historii klubu? Nie ma problemu, poczekamy aż ci przejdzie." No, Lipsk ukuł. Może teraz będzie dało się to oglądać. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Andre Gomes jak mówił, że nie wytrzymuje presji w Barcelonie, to otrzymał wsparcie z każdej możliwej strony, więc lekko spudłowałeś. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 No to trzymamy kciuki za finał Lipsk - Lyon. Cytuj
Gość Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Do Lyonu z czasów Juninho mam duży sentyment i nawet teraz lubię tę drużynę, ale nie oszukujmy się, na City się przejadą. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 (edytowane) Ależ trzeba być daleko od l o r e forumka, żeby czytać post ogórkozo i uznać, że ten tekst to miała być szydera typu "hehe niech chłop się weźmie w garść zamiast być smutnym" mdr. No ja nie znam depresji. Ot kolejna dramatyczna historia w czasach, gdy faza pucharowa Ligi Mistrzów wydaje się coraz częściej pisana przez scenarzystów. Kurde no jestem po'srany przed dzisiejszym meczem strasznie. Wielu typuje spacerek Bayernu i 4 paluszki Lewandowskiego. Że rzucą się do ataku od początku i będzie to słuszna decyzja szybko zakończona sukcesem. No nie wiem, może tak będzie, ale Bayern zawsze od 2013 zawala takie mecze, nigdy nie pokonał od tego czasu nikogo naprawdę mocnego (niektórzy powiedzą, że Barsa jest jak Juve w 2016 roku, duży team ale średnia gra). Lewandowski też szczerze mówiąc nie ma wielkiej historii znoszenia dobrze takiego obciążenia mentalnego. Słynne 4 paluszki były strzelone z pozycji kompletnego underdoga; w Bayernie było często widać, że ciśnienie nieco przyspiesza decyzje. Edytowane 14 sierpnia 2020 przez ogqozo Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Ale gwałt Bayern urządza. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Jezu jak jada, jak czolgi w 39. 6 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Jak narazie bayern nawet honorową gramke dla barcy strzelil Szkoda tej szansy Lewego , to powinna byc bramka tez Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Jak dzikich nie lubię tak dziś im kibicuje Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Jeśli wygrają z City, to już mogą grawerować puchar. PSG będzie na jednego liścia. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 No będzie beka jak Bayern wygra LM a Złota Piłka pójdzie do Messiego. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 nie ma złotej piłki w tym roku Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 9 godzin temu, ogqozo napisał: Ależ trzeba być daleko od l o r e forumka, żeby czytać post ogórkozo i uznać, że ten tekst to miała być szydera typu "hehe niech chłop się weźmie w garść zamiast być smutnym" mdr. No ja nie znam depresji. Ot kolejna dramatyczna historia w czasach, gdy faza pucharowa Ligi Mistrzów wydaje się coraz częściej pisana przez scenarzystów. Kurde no jestem po'srany przed dzisiejszym meczem strasznie. Wielu typuje spacerek Bayernu i 4 paluszki Lewandowskiego. Że rzucą się do ataku od początku i będzie to słuszna decyzja szybko zakończona sukcesem. No nie wiem, może tak będzie, ale Bayern zawsze od 2013 zawala takie mecze, nigdy nie pokonał od tego czasu nikogo naprawdę mocnego (niektórzy powiedzą, że Barsa jest jak Juve w 2016 roku, duży team ale średnia gra). Lewandowski też szczerze mówiąc nie ma wielkiej historii znoszenia dobrze takiego obciążenia mentalnego. Słynne 4 paluszki były strzelone z pozycji kompletnego underdoga; w Bayernie było często widać, że ciśnienie nieco przyspiesza decyzje. No i okej. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Pizdeczki dostajo w pizdeczkę. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Jaki wjazd xd Po tym meczu Messi odchodzi do Wieczystej. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Opublikowano 14 sierpnia 2020 (edytowane) Semedo jaki przecinak xDDD Edytowane 14 sierpnia 2020 przez Cedric Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi