Hubert249 4 279 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, Kaczi napisał: Ależ jakby postawić u Buka na Lyon To samopoczucie pomyślałem, przecież kurs był z 10.00 Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Hubert249 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 zapowiadają się ciekawe półfinały Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Laporte akcja jak zawodnik barcelony - cyk przed niewidzącego go Dembele i nur, na szczęście sędziowie na varze nie dali się nabrać na te ohydne praktyki Cytuj
Gość Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Nie powiem, rozbawiła mnie scena z Guardiolą klęczącym na murawie i wyrywającym trawę xd Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Można powiedzieć że szybko strzelona bramka ustawiła wynik gry. Cytuj
Gość Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Ehh, a Fekir poszedł do Hiszpanii grać dla Betisu Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Wspaniała jest ta edycja Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 22 minuty temu, Kalel napisał: Ciekawe czy powiedziałby to samo gdyby siedział na tej samej kanapie co liga angielska, to jest fajne bo siedzi z panem 10 kolegów i pana klepie po plecach? 1 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 (edytowane) Dynamika futbolu to piękna sprawa. Każda bramka zmienia tak wiele. Przez 25 minut meczu, Man City grało praktycznie nic, nie wiem, co to miało być. Lyon atakował i wpadło. Od tego czasu to Lyon nic nie grał, a Man City wyglądało ładnie, cisnęło coraz bardziej. Było widać skill jego graczy, i nie mogłem uwierzyć, czemu potrzebowali stracić bramkę, by tak grać. No i kiedy padł gol na 1-1, to nagle obie strony atakowały zdecydowanie i z polotem. Te końcówki meczów LM, jeśli jest remis lub jeden gol różnicy, są kapitalne w ostatnich latach. I tutaj widać wszystko o tym Lyonie (który w ostatnim roku ma już trzeciego trenera): zero kompromisu, ani z Juve ani z Man City nie mieli żadnego problemu z atakowaniem ich, aż wychodzili na prowadzenie, tylko wtedy się cofali. Ale tak czy siak, kiepsko to świadczy o Pepie moim zdaniem. Ja wiem że koleś żałował, że zbyt ofensywnie wyszedł na Real Madryt, ale wyjść zbyt defensywnie na Lyon to też trochę śmiech. Jedenastka, w której prawie nikt nie gra na pozycji, na której się dobrze czuje, miała wartość komiczną, przejdzie do historii jako kuriozum. Te bodaj 50 minut między golem na 0-1 i 1-1 wyglądało świetnie, było trochę pecha do wykończenia, był świetny występ bramkarza Lyonu (swoją drogą beznadziejny występ Edersona, co jak Edersono-sceptyk muszę zaznaczyć). Ale to jego kolejna porażka, że tak wyglądało tylko te 50 minut. I mam flashbacki do różnych meczów sezonu. Np. z Southampton, gdzie też Man City zaczęło niesamowicie ociężale, i dopiero zaczęło grać jak City po bramce na 1-0. Ale już im nic nie wpadło. W derbach też nic nie grali do momentu, gdy Man United zdobyło gola, i też już nie wrócili. Za porażki takie jak z Tottenhamem, typu "obrona Częstochowy, 30 okazji do jednej, ale to rywalom ta jedna wpada" bym nie krytykował trenera, ale takie zasłużone wpie'rdole to dla tego klubu pewna nowość. Edytowane 16 sierpnia 2020 przez ogqozo Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 (edytowane) nie ma Kompany nie ma party, posypała im się ta obrana w tym sezonie, 35 bramek oberwali, a taki Man UTD 36, tylko ze polowa tego De Gea jakieś głupoty zrobił p.s. Edytowane 16 sierpnia 2020 przez Labtec Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 (edytowane) Ciekawe spotkanie po latach w półfinale się odbędzie Edytowane 16 sierpnia 2020 przez Figuś Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 10 godzin temu, Yakubu napisał: Nie ogladalem drugiej polowy, on naprawde tego nie trafil? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 wykonał tzw. "milika", czyli nad poprzeczką Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 No ale przeciez to trudniejsze niz trafic w swiatlo bramki z tej pozycji Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 (edytowane) niesamowite pudło, aż musialem wstac z krzesła i się przejść po pokoju najgorsze, że pół minuty później było już 3:1 Edytowane 16 sierpnia 2020 przez Ludwes Cytuj
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Ciekawe jak długo potrwa cierpliwość szejków w stosunku do Guardioli, bo Premier League dla City zdobywali już Mancini i Pellegrini, a kasy mu nie żałują na jego zachcianki. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Pellegrini doszedł z City dalej niż Pep. Just sayin' Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Guardiola jest przereklamowany. Z xavim, iniesta i messim to nawet janusz wójcik by wszystko wygrywal Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 (edytowane) Jak zobaczyłem ten obrazek, to sobie przypomniałem, że Griezman gra w Barcelonie mdr. Jeden z najlepszych piłkarzy świata. Jeszcze jakiś miesiąc temu Barsa miała ten jeden dobry mecz z Villarrealem, Griezmann miał ten jeden dobry mecz, i fani w necie znowu pisali "Griezmann po prostu nie grał na swojej pozycji [która ciągle jest nagle inna], nic dziwnego że był piach, bo trener głupi. Teraz zobaczymy prawdziwego Griezmanna!". Od tego czasu w każdym meczu znowu był w ogóle w jedenastce jakby tylko po to, żeby się nie popłakał, bo dla drużyny jego obecność jest niezauważalna. Barsie jakoś udało się zrobić z tego wątek, który nie jest na pierwszym planie, to jest osiągnięcie. Ale spoko, jak zwolnią tego głupka i zatrudnią normalnego trenera to musi być lepiej. Edytowane 16 sierpnia 2020 przez ogqozo Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 10 godzin temu, Labtec napisał: nie ma Kompany nie ma party, Ale co ten Kompany niby robił skoro jego dwa ostatnie sezony w których wygrali Premier League przez urazy wypadał z ponad połowy meczy a w LM jak grał to i tak przeje,bali z Liverpoolem (3:0) Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Oglądam teraz MANU z Sev i w sumie cieszę się ze w tym sezonie niema ich w LM . Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 17 sierpnia 2020 Opublikowano 17 sierpnia 2020 Ale ogolnie calkiem fajnie sie oglada LM jak jeden mecz decyduje o awansie. Zadnych zagrywek ze na wyjezdzie brameczki bardziej wartosciowe, ze u siebie trzeba wygrac, ze jak jeden mecz nie wyjdzie to mamy przeciez drugi. Czysty brudny fusball, musisz strzelic jedna bramke wiecej od przeciwnika i chu.j. Jedną albo sześc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi