standby 1 725 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Jakis stream do meczu? Nie dysponije niestety tvp I polsatem Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Leci na aplikacji tvp i chyba na WP? A jak nie to Spoiler http://www.hesgoal.com/ Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 https://reddit.soccerstreams.net/event/olympique-lyonnais-bayern-münchen-live-stream/508553 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 2 minuty temu, standby napisał: Jakis stream do meczu? Nie dysponije niestety tvp I polsatem Sport.tvp.pl Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Lewy jakby mu się czasy ekstraklapy przypomniały xd 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 4 minuty temu, Tokar napisał: Lewy jakby mu się czasy ekstraklapy przypomniały xd To była asysta Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 'Szkoda mi Roberta, MOJEGO RODAKA, że nie strzelił tej bramki' Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 No Roberdzik słabiutko niestety Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Trzeba przyznać, że mimo wszystko Lyon potrafi się dobrze zaprezentować pod polem karnym Bayernu, mogli coś spokojnie strzelić, obstawiam, że PSG wcale nie będzie łatwym przeciwnikiem dla drużyny wielkiego POLAKA RODAKA. Trio Di Maria, Neymar, Mbappe zrobią im z ch00ja wiatrak. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Ehh szkoda z tym wolnym, Robert by lepiej strzelił. xd Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 No to Polski Bayern w finale Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Uff jeszcze tylko hat-trick w finale i może być Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Znowu łokieć od Olimpique Africa Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Niestety, ale w finale Lewy będzie musiał przepchnąć Kimpembe, który w meczu z RB zagrał bardzo dobrze. Coś czuję, że brameczki nie zdobędzie. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Pierwsza sytuacja do strzelenia gola przez RL9 byla zbyt prosta i chlop sie wstydzil po prostu tak strzelic bramke. Bo ta glowka byla jakies milion razy trudniejsza do wsadzenia. Nie wiem czy Lyon ogolnie nie mial wiecej lepszych sytuacji od bayernu. No ale z takim toko bambi na szpicy widocznie nie da sie zbyt wiele zdzialac. To teraz w niedziele Robercik wznosi puchar Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Przez pierwsze 10 minut, na pewno miał lepsze sytuacje. Bayern wyszedł do nich obsrany, jak Polska z Senegalem na mundialu 2018 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Zawsze ogladam mecze z cywilizowanym komentarzem ale cos mnie podkusilo wlaczyc stream z polskim i o dziwo tvp sport mi dzialalo i o ja pier.dole Ja nie wiem czy im tak po ludzku nie jest glupio? No kur.wa myslalem ze lata 90te i citkomania juz nie wroca xD Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 34 minuty temu, Hubert249 napisał: Przez pierwsze 10 minut, na pewno miał lepsze sytuacje. Bayern wyszedł do nich obsrany, jak Polska z Senegalem na mundialu 2018 Nie no potem przeciez jeszcze slupek toko bambino i sam na sam zje,bane raz czy dwa. W ten sposob nie da sie cokolwiek ugrac na tym poziomie. Przeciez wlasnie po tym slupku gnabri pokazal jak sie strzela na 1:0. 32 minuty temu, Il Brutto napisał: Zawsze ogladam mecze z cywilizowanym komentarzem ale cos mnie podkusilo wlaczyc stream z polskim i o dziwo tvp sport mi dzialalo i o ja pier.dole Ja nie wiem czy im tak po ludzku nie jest glupio? No kur.wa myslalem ze lata 90te i citkomania juz nie wroca xD No jak ciesze sie ze mamy takiego grajka jak Lewy tak juz przy tym przyznawaniu asysty Lewemu jak zje,bal przy bramce gnabriego az sie zaczerwienilem z cringu. Ale przynajmniej utarl nosa januszom piszacym ze umie tylko dolozyc noge hehe Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, Il Brutto napisał: Zawsze ogladam mecze z cywilizowanym komentarzem ale cos mnie podkusilo wlaczyc stream z polskim i o dziwo tvp sport mi dzialalo i o ja pier.dole Ja nie wiem czy im tak po ludzku nie jest glupio? No kur.wa myslalem ze lata 90te i citkomania juz nie wroca xD Ja po pierwszych 15 minutach przełączyłem na stream z komentarzem typa co w Fifie komentuje mecze, ja nie wiem kto to nawet komentował w TVP, ale ten drugi współkomentator to brzmiał jakby a) pierwszy raz w życiu mecz komentował b) dopiero wstał po 3 dniowym melanżu. No ale widać przynajmniej na co idzie 20 mld na TVP Mogli dać już Strejlaua, w meczu Legia - Linfield był bezblędny "Darek my tu zaraz zaśniemy" "Nieeeeee nooo tak nie można grać!" "EEEEEEEEEEEEEEEEEE znowu strata". Edytowane 20 sierpnia 2020 przez Bartg Cytuj
alb84 943 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 (edytowane) W tym meczu Robert Lewandowski padało częściej, niż Jezus Chrystus w kościele na mszy. Pod koniec meczu przy rzucie wolnym jak ten mudzin strzelił w mur to już te komentatory tylko ugryzli się w języki, bo bankowo chcieli powiedzieć coś w stylu "no i co odyebales czarnuchu, NASZ ROBERCIK by to szczelił!" ehh... Nie wiem kiedy to się dokładnie stało, ale imo RL9 już rozwiał wszelkie wątpliwości, że jest najlepszym polskim piłkarzem w historii. Nie musi już nic nikomu w PL udowadniać, ale te przesadne komentatorskie spusty robią mu PRową krzywdę. Niech Robercik ustrzeli decydującego gola (choćby miał tylko dostawić nogę) w finale, należy mu się. Edytowane 20 sierpnia 2020 przez alb84 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 To darcie mordy po jego golach na 6:2 z Barcelona i 3:0 z Lyonem to była komedia. Już widzę jak PSG, nie daj Bóg, strzeli ze dwie bramki, wykorzystując tak wysoko grająca obronę Bayernu, co było widoczne nawet w meczu z Barcelona, po czym pojawia się komentarze, że 'no niby pieniądze nie grają, ale jednak; no cóż, szkoda naszego rodaka' Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 23 minuty temu, Ludwes napisał: To darcie mordy po jego golach na 6:2 z Barcelona i 3:0 z Lyonem to była komedia. Już widzę jak PSG, nie daj Bóg, strzeli ze dwie bramki, wykorzystując tak wysoko grająca obronę Bayernu, co było widoczne nawet w meczu z Barcelona, po czym pojawia się komentarze, że 'no niby pieniądze nie grają, ale jednak; no cóż, szkoda naszego rodaka' Nawet tak nie mów, trzeba będzie w całym kraju opuścić flagi do połowy masztu. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 pamietam jak bajern gral z borussia i szpak zdarł sobie gardło przy golu robbena na koniec. robben... robben... (tutaj padł gol) robben........ kończy. albo lewy przyjął piłkę przedramieniem i było "noo.... trudna decyzja". niestety, kibicuje bajernowi dobre 20 lat, bardzo sie ciesze, ze rodak gra w nim pierwsze skrzypce, ale wczorajsze studio na tvp sport - 90% czasu gadali o lewandowskim. rzygac sie chce. a co do wczorajszego meczu. pierwsze 15 minut słabe, nerwowe. potem sie rozkrecili i emocji praktycznie do konca juz nie bylo zadnych. obawiam sie, ze z psg moze byc ciezko, aczkolwiek do tej pory ten ich tercet to wiecej robi szumu niz de facto wykreca dobrych liczb. bajern pewnie znow wyjdzie na duzym ryzyku z zalozeniem, ze kontry beda, ale obroncy sa szybcy, bramkarz jest dobry wiec moze sie uda mniej stracic. o przod sie nie boje bo zawsze ktorys z bawarczykow jest w dobrej formie. jak lewy cieniuje to strzela muller. jak muller raczej absorbuje obroncow to strzela gnabry itd. itd. mysle, ze atak jest podobonie silny, obrona chyba na plus dla psg, ale licze, ze bajern zdominuje srodek pola jak z barcą i lyonem. thiago wczoraj troche cieniowal, wiec moze pavard wroci na prawą a w srodku goretzka z kimmichem - zapewni to chyba wieksza stabilizacje i dominacje środka. mecz bedzie ciezki, ale wierze w wygrana bajernu, sa silni, atmosfera jest dobra, rywali latwych nie bylo a poszlo gladko. psg jakiego super wrazenia nie zrobil. meczarnie z bvb i atalanta, wygrana ze slabym lipskiem - wszystko wskazuje na bajern. chyba, ze neymar naprawi nagle celownik, moze byc roznie. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Teoretycznie Bayern faworyt na luzie, w praktyce Mbappe i Neymar mają mecz życia i może być różnie... Będzie ciekawie, świetne mecze wchodzą w tym LM, więc liczę, że i finał nie zawiedzie. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Wysoko ustawiona obrona Bayernu vs Mbappe, Ney i DiMaria Cos moze pojsc nie tak? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi