ogqozo 6 556 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Jednak Mbappe to jest gość. Przepotezny gol, i cieszynka którą pewnie ćwiczył długo przed lustrem. To jest jego nowa ulubiona rzecz, że patrzy jakby miał strzelac w długi słupek, a potem nagle szybko odpala w krótki. Prosta fizyczna magia. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 xDDDDDD No bo jak strzelać to tak, żeby uznali PSG to jest jednak synonim przegrywu po wsze czasy. 1 Cytuj
krzysiek923 1 672 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 O kurwa, ale klasa przy tych golach. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Messi na pocieszenie w top 3 do ZP 1 Cytuj
krzysiek923 1 672 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 No i patrz, Real potrafi bez CR, a PSG? Messi, Neymar, Mbappe... Cytuj
ogqozo 6 556 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Nie mogę no. JAK. Ludzie już zawsze będą ryć z PSG. Rok temu po prostu byli słabsi od Man City, ale za to - słusznie. Jak można było znowu to tak spie'przyć. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Jak Karim ruszył do Donarummy i ten zagrał w bok to od razu mi się przypomniały mecze z Bayernem i Liverpoolem. Po golu na 1:1 wiedziałem, że skoro zniszczyli mentalnie tamte kluby to tym bardziej zrobią to z PSG. Mina Mbappe po golu na 3:1 też była piękna. Na bank przyjdzie do Madrytu piękny wieczór Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Najprawdopodobniej to początek końca śmietnika zwanego PSG. Mbappe odejdzie na 100%, ściągną sobie Pogbę za darmo i być może Ronaldo. Będzie ekipa dziadów i pajaców z cyrku. A po MŚ Al-Khelaïfi znudzi się zabawką. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Nie wiem, no nawet nie jestem w stanie powiedzieć, czy byłem wczoraj za Realem, ale jak Karim wyjebał tego trzeciego gola, to aż wyskoczyłem z krzesła ciesząc się jak głupi, więc chyba jednak tak. Niech teraz tylko wezmą Mbappe, bo dawno do La Liga nie przyszedł taki gość, a Barca nadal niech robi swoje, to może znowu Klasyk zacznie mi smakować jak dawniej. 1 Cytuj
kanabis 22 522 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 No mam nadzieje ze to pomoglo pomóc w podjeciu decyzji Mbappe. Nie dosc ze by gral w lepszym zespole to jeszcze by byl gwiazdą nr 1 la liga. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Jeszcze po pierwszej połowie nie miałem żadnej wiary w sukces, ale jak tylko Real strzelił gola na 1:1 to wiedziałem, że psychika graczy PSG wysiądzie. To nie jest przypadek, że kolejny raz zawodnicy tej drużyny poddają się po pierwszym problemie. Co do Realu to duet Modric + Benzema zagrali kapitalnie. Im starsi tym lepsi. Alaba cieszynka z krzesełkiem xD Wracając do PSG to mam nadzieję, że zostaną surowo ukarani za to co odstawili po końcowym gwizdku. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 A po mnie jechaliscie jak pisalem ze na Bernabeu wszystko sie moze zdarzyc Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Obawiam się, że jedyny pomysł szejków na przyszłość PSG to bezsensowne, czysto marketingowe upchnięcie Messiego i Ronaldo w jednej drużynie Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Idealny dowód na to, że same gwiazdy w jednym zespole to niekoniecznie dobry pomysł na osiągnięcie sukcesu. Przekonał się o tym galaktyczny Real, teraz tego samego doświadcza PSG. Mimo wszystko szkoda, że do takiego pojedynku doszło już w tej rundzie, natomiast PSG gen frajerstwa ma niesamowity. Prowadzili 2:0, głupi błąd bramkarza, a potem poszło... Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Warto przypomnieć jaką wagę ma teraz zmarnowany karny Messiego w pierwszym meczu. Cytuj
kanabis 22 522 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 15 godzin temu, Tokar napisał: Obawiam się, że jedyny pomysł szejków na przyszłość PSG to bezsensowne, czysto marketingowe upchnięcie Messiego i Ronaldo w jednej drużynie Mysle ze takie cos i tak byloby na max jeden sezon. Po Messim widac ze w sercu barca a teraz gdziekolwiek nie zagra to motywacja na pół gwizdka. Ronaldo dalej jednak nastawiony na #onlywin i jest bek jak cos nie idzie. A psg czesto nie idzie xd Machanie łapkami do neymara i messiego a potem podnoszenie glosu i drama w szatni? Jak przechodzilo to w stosunku do gwiazd nizszego formatu tak tutaj mysle ze dlugo by nie pograli razem Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 No neymarkowi to by się w tej konfiguracji jąderka cofnęły do jamy brzusznej Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Tu chyba tylko Franek Smuda pomoże na takie ustawienia taktyczne, chyba nie trzeba mówić jaka trójka tworzy tą wyjątkową formację z przodu 1 Cytuj
kanabis 22 522 Opublikowano 12 marca 2022 Opublikowano 12 marca 2022 Real przy piłce wiec pewnie potrójne krycie prawego obroncy krolweskich Jak to mowi Pan Srejlau "Tak sie teraz gra, tak sie gra teraz" Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 marca 2022 Opublikowano 12 marca 2022 W dniu 11.03.2022 o 13:55, Bartg napisał: Tu chyba tylko Franek Smuda pomoże na takie ustawienia taktyczne, chyba nie trzeba mówić jaka trójka tworzy tą wyjątkową formację z przodu jak tu pisałem kilka miesięcy temu przy okazji meczu z City, że jak nic się nie zmieni, to czlapacze wypierdola z ligi mistrzów, to był taki jeden śmieszek, co napisał, że, hehe, czlapacze właśnie strzelili brameczke Cytuj
ogqozo 6 556 Opublikowano 13 marca 2022 Opublikowano 13 marca 2022 Naprawdę uważasz, że ten mecz potwierdził, że PSG grając w ten sposób NIE MOGŁO wygrać? W pierwszym meczu dominowali kompletnie, Real nie istniał i duży pech, że tylko 1-0. W drugim prowadzili, aż Donnarumma się zagapił, a poza tym to, przyznajmy szczerze, Benzema go faulował i w środku boiska sędzia by spokojnie za to gwizdnął faul. Real w rewanżu cisnął, ale też nie uważam, że te błędy pod bramką były jakoś nieuniknione z powodu nieustawiania się Messiego. Generalnie mogli wygrać z Realem spokojnie, no ale tego nie zrobili. Oczywiście to nie pomogło, ale jest wiele zmiennych, a Real to też bardzo mocna ekipa. W Paryżu kiepska atmosfera, delikatnie mówiąc. Messi i Neymar słyszą gwizdy, gdy tylko dotkną piłki. Niestety klub w tym momencie jest zadowolony tylko z Mbappego, ale ten raczej nie ma powodu by zmieniać decyzję o odejściu mdr. Po sezonie może odejść i trener, i dyrektor. Zresztą właściciele od dawna zastanawiali się, czy po Mundialu jeszcze chcą mieć dalej ten klub, i pewnie teraz zastanawiają się tym bardziej. Wiele rzeczy pewnie się zmieni tego roku. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Pisałem dłuższego posta, ale w sumie wszystko sprowadzało się w nim do tego, że muszę przyznać ci rację. To znaczy wiadomo, kto wie, może gdyby chłopaki z ataku byli trochę bardziej skorzy do gry w obronie i pressowania, to strzeliliby więcej bramek, ale jasne, spokojnie mogli wygrać ten mecz grając w taki sposób. No ogólnie nie przemyślałem sprawy i na szybko napisałem posta, no ale poczułem krew i chciałem pokazac, jakim jestem dobrym ekspertem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi