Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo ze jestem fanem realu to wydaje mi sie ze liverpool to wygra.

No ale jak nie bedzie mial przewagi 3 bramek do 85 minuty to moze byc roznie

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Zwyrodnialec napisał:

Kiedy oni ostatnio przegrali jakiś finał?  Jeśli coś przemawia na korzyść Liverpoolu, to że oni cały czas grają ważne mecze,  a Real do finału ma wakacje. 

Superpuchar Europy w 2019 roku z Atletico,a wcześniej finał Pucharu Hiszpanii w 2013 roku, także z Atletico.

Opublikowano

Zdjęcie

kurła jaki to jest szef, wrócił ze do Realu z jakiegoś Evertonu, wygrał se na luzie ligę, a w lidze mistrzów spuścił w kiblu PSG i City, szacun

Opublikowano
4 minutes ago, Figuś said:

Jeszcze drużyny z miejsc 25-38 powinny przechodzić do pucharu intertoto :yao: co za dzbany jebane zasiadaja w uefa i fifa, czekam na mundial z takim systemem który będzie trwal 2 miesiace

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Klopp od 2018 trochę się nauczył te finały wygrywać. Wcześniej miał łatkę przegrywa najważniejszych meczów, obecnie zdobył z Liverpoolem wszystko co się da. Oby i dzisiaj udało się przedłużyć serię. 

Opublikowano
5 hours ago, Zwyrodnialec said:

Klopp od 2018 trochę się nauczył te finały wygrywać. Wcześniej miał łatkę przegrywa najważniejszych meczów, obecnie zdobył z Liverpoolem wszystko co się da. Oby i dzisiaj udało się przedłużyć serię. 

Ligę przegrał. W finale oczywiście jestem za Liverpoolem i Kloppem.

Opublikowano
6 minut temu, Bartg napisał:

Trudny wybór 

FB_IMG_1653753548026.jpg

Weź sobie zajeb dwa telewizory, jeden na polsat, drugi na tvpizda i masz wszystkich komentantorów. 

Opublikowano
2 minuty temu, Figaro napisał:

co wy tak za tym liverpoolem? jerzy dudek już tam nie gra, a przeciwnikiem nie jest ac milan ;/

W Anglii nikt nie ma tak bogatej historii jak Liverpool F.C., kurwa, to nawet czerwone diabły oddają pokłon takiemu klubowi. A Dudek? To też był świetny kawał historii, którą się pamięta do dziś z jego sławnego Dudek dance. No, ale dzisiejszy Liverpool do dziś dnia dalej oszałamia, po prostu legendarny klub. 

Opublikowano

Ale serio nie wiem skąd aż takie stawianie The Reds jako faworyta, szczególnie po tym jak się wypierdolili na finiszu ligi.  Żeby nie było, życzę im jak najlepiej :cool2: