Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
8 minut temu, Tokar napisał:

Ale serio nie wiem skąd aż takie stawianie The Reds jako faworyta, szczególnie po tym jak się wypierdolili na finiszu ligi.  Żeby nie było, życzę im jak najlepiej :cool2:

Nie pierdol Tokar, jako Widzewiak powinieneś zrozumieć dlaczego tak, a że się z nimi utożsamiamy, Liverpool ma wygrać i chuj. 

Opublikowano
10 minut temu, Tokar napisał:

Ale serio nie wiem skąd aż takie stawianie The Reds jako faworyta, szczególnie po tym jak się wypierdolili na finiszu ligi.  Żeby nie było, życzę im jak najlepiej :cool2:

W lidze nie byli zależni od siebie. Po prostu Stevie G znowu odpalił tryb łyżwiarza i City odrobili straty w 5 minut.

Opublikowano

Ale ten RM taką chujnię odpierdala na boisku, ale znając życie świata, to coś odpierdolą pod koniec meczu i mogą wygrać. Rób chujnię, ale pod koniec meczu wszystko zapierdol i zaskocz wszystkich. 

Opublikowano

Nie lapie tego spalonego. 

Ze niby zawsze bylo ze ostatni obronca bedac za bramkarzem jest traktowany jak bramkarz przy spalonym?

• Haha 1
Opublikowano
4 minutes ago, kanabis said:

Nie lapie tego spalonego. 

Ze niby zawsze bylo ze ostatni obronca bedac za bramkarzem jest traktowany jak bramkarz przy spalonym?

Tak jest mniej więcej od 1410 roku

Opublikowano
3 minutes ago, krupek said:

A to nie najgorszą mam pamięć.

Za to lider opinii ostatnio same zawody. Jak nie siatki kradnie, to trzeba mu spalonego jak babie tłumaczyć.

Spoko Szpakowski też nie ogarnal