Pawel24 33 Opublikowano 29 maja 2022 Opublikowano 29 maja 2022 styl realu to porazka dluga pila i autobus przypomina mi sie inter jak wygrallige mistrzow podobne obrzydlistwo grali.Bardzo nie zasluzone zwyciestwo......zreszta jak dla mnie powinni juz odpasc z psg nie mowie nawet o chealsa 3 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 29 maja 2022 Opublikowano 29 maja 2022 Wygrali 1:0 więc zasłużyli, reszta może sobie płakać w kącie.Jakby Polska wygrała jakieś euro niczym Grecja, to by nikt nie płakał. Taka jest piłka, trzeba strzelać gole. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 29 maja 2022 Opublikowano 29 maja 2022 Kroos, Modric i Casemiro mieli naku.rwiać w makao przed finałem Ligi Mistrzów. Czaicie to? Grali se na luzaku w klapkach w karty, kiedy Mo Salah walczył z klątwą faraona w kiblu na Parc de Princes, a Sadio Mane obdzwaniał wszystkich szamanów w Senegalu, czy spreparowali główkę nietoperza do czarów voodoo jak w podręcznikach Tonyego Halika. Nic dziwnego, że Real wygrywa z każdym Ligę Mistrzów, bo po tym jak się z nimi raz zetkniesz, to psycha zniszczona, nie ma czego zbierać. 3 Cytuj
kanabis 22 540 Opublikowano 29 maja 2022 Opublikowano 29 maja 2022 3 godziny temu, Moldar napisał: Jakby Polska wygrała jakieś euro niczym Grecja, to by nikt nie płakał. Taka jest piłka, trzeba strzelać gole. Cytuj
ogqozo 6 556 Opublikowano 29 maja 2022 Opublikowano 29 maja 2022 Może nie była to na maksa desperacka Częstochowa, ale też była to czysta gra z kontry i defensywa. 100%. Byłem jednak w szoku, że Real nie próbował choć czasami dla zabawy wyjść, kilka minut pocisnąć ich wyżej, zamiast czekać na swoim polu karnym i po odbiorze albo laga albo klepanie w bok i tył przez kilka minut. Oczywiście, trzeba im oddać, że w poprzednich rundach pokazali wystarczająco wiele, by nie można było mówić o fuksie. Mistrzom Anglii musieli strzelić 6 goli, by wygrać, i strzelili 6 goli. Za dużo tego nastrzelali, by mówić, że tego też nie umieją, gdy trzeba. Man City i Liverpool to pewnie dwie najlepsze ekipy na świecie obecnie, mają taką jakość gry. Dla mnie najlepszy na dłuższą metę to jednak zawsze ten, co najlepiej gra w piłkę, wczoraj Liverpool grał w piłkę, naciskał 90 minut, a Real się bronił. Jeśli zagrają 10 meczów z Realem, to stawiałbym kasę, że więcej z nich wygrają, niż przegrają. Mimo wszystko, Real też jest zasłużonym zwycięzcą. Ale czuję, że nie przekonał nikogo, że zatrzyma angielską dominację na dłuższą metę. Karim Benzema - coś nie do uwierzenia, jak ten koleś się rozkręcił po odejściu Cristiano. To by było kompletnie szalone powiedzieć 4 lata temu, że Benzema będzie w każdym sezonie najlepszym piłkarzem Realu. Nawet mi, a co dopiero fanom Realu, którzy latami prosili o pozbycie się go. A teraz - najlepszy piłkarz La Liga, najlepszy piłkarz LM, 15 goli w LM (nigdy wcześniej nie strzelił wcześniej nawet połowy tego), a w październiku pewnie Złota Piłka. Nawet żaden Włoch nie może się chyba równać - nie wiem, czy w historii jakiś piłkarz tak się rozkręcił po trzydziestce, a sezon życia miał mając 34 lata. 2 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 29 maja 2022 Opublikowano 29 maja 2022 Bylem za Liverpoolem bo mieszkam niedaleko wiec to jest troche kult regionalny, brat od zawsze Real-Madryt-head kibicowal Krolewskim i na koncu zgodnie stwierdzilismy, ze Real wygral zasluzenie. Mieli jakas tam taktyke, egzekwowali ja na boisku i tyle. Liverpool zrobil wszystko co trzeba by to spotkanie wygrac, ale Courtois skutecznie im w tym przeszkodzil. Red’om zabraklo szczescia i tyle. Umarl krol, niech zyje krol. Cytuj
Czoperrr 5 153 Opublikowano 30 maja 2022 Opublikowano 30 maja 2022 Zawiodłem się finałem. Piwko kupione, przekąski, kumpel wpada a sam mecz taka kaszana. Nie spodziewałem się, że tak ofensywny Liverpool nie będzie w stanie strzelić ani jednej bramki. Cytuj
kanabis 22 540 Opublikowano 30 maja 2022 Opublikowano 30 maja 2022 Na stronce fanpejdzu realu fajne prowo Tylko Eden troszke bardziej do Bale powinien sie przytulic Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 31 maja 2022 Opublikowano 31 maja 2022 Gdyby tylko wiedziała jak bardzo Szpaku nakręcał hypetrain. A tak serio, to jak tak bardzo chcą naśladować half time show z superbowl, to proponowałbym zapraszać wykonawców większego formatu niż gwiazdy radia eska i robić show, a nie scenografię jak z dni pierdziszewa. Specyfika kibiców piłkarskich i tak daje spore szanse, że większość będzie to miała w chuju. Cytuj
Czoperrr 5 153 Opublikowano 31 maja 2022 Opublikowano 31 maja 2022 Na takie eventy powinni zapraszać jakaś gwiazdę rocka, a nie noname piosenkareczki Cytuj
ogqozo 6 556 Opublikowano 31 maja 2022 Opublikowano 31 maja 2022 Jedenastka UEFA: Courtois - Alexander-Arnold, Rudiger, van Dijk, Robertson - Fabinho, Modrić, de Bruyne - Mbappe, Benzema, Vinicius Benzema piłkarzem rozgrywek. W sumie bez zaskoczeń. Nowy tylko Vinicius ale i tak dobrze, spodziewałem się jednak Cancelo bo ci z Liverpoolu to tak z automatu dostają już te wszystkie nagrody, już nie mówię o kilku innych z zespołów które wcześniej odpadły jak Bayern. No i Rudiger też do Realu wedle wszystkich "przecieków", jednak znamienny pozysk Realu, bo koleś miał wybitny sezon, więc coś to znaczy, że zgarniają go z Anglii. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 Już niedługo sezon na eurowpierdole POTENCJALNI RYWALE LECHA POZNAŃ W I RUNDZIE ELIMINACJI LM: QARABAĞ FK SHERIFF TIRASPOL SLOVAN BRATYSŁAWA LINCOLN RED IMPS SHAMROCK ROVERS Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 chyba tylko z tymi irlandzkimi/walijskimi druzynami nie bylo jakiejs wiekszej kompromitacji wiec czas nadrobic zaleglosci. Potezni Kazachowie, Moldawianie o blizej nieokreslonym statusie czy Slowacy juz klepali polski Bayern kilka razy. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 jak to szło? Bach, bach Karabach? Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 uuuuu no to pograne, przeciez oni Legie opierdolili jak juniorow w tamtym meczu w ogole nie istnieli i to na wlasnym boisku xD Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 15 czerwca 2022 Opublikowano 15 czerwca 2022 Quote Wczoraj Lech dowiedział się, że w pierwszej rundzie eliminacji do Champions League zagra z Karabachem Agdam. Los nie oszczędził więc mistrzów Polski. Dzisiaj również nie mieli oni szczęścia w losowaniu. Jeżeli uda im się wygrać dwumecz w pierwszej rundzie, w drugiej zmierzą się z FC Zurich. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 5 lipca 2022 Opublikowano 5 lipca 2022 Na razie stabilnie tzn Lech pare razy wyszedł z połowy, niesamowity jest ten kurs 3.8 na Karabach. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 5 lipca 2022 Opublikowano 5 lipca 2022 No dobrze to nie wygląda, typowy polski futbol w europejskich bojach. Ale wynik cieszy, oby dowiezli. Cytuj
Figaro 8 229 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 Leszek wygrywa po pierwszych sekundach. Rozi, jak się z tym czujesz? :))) Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 Szybki koniec dnia dziecka Kto by pomyślał, że plan stania w swoim polu karnym od 2. minuty może nie wypalić. Skóraś xDDDDD No nie dokręcił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi