Opublikowano 13 września 20222 l jak ktoś nie ma jeszcze to OP Live 2 - OP Play Streaming (myoplay.club) niestety dużo reklam ale stream działa i nie tnie
Opublikowano 13 września 20222 l No ale jak to? Przecież według "ekspertów" już w pierwszej połowie miał z 7 bramek strzelić. Coś nagle ci eksperci umilkli.
Opublikowano 13 września 20222 l Jutro w pismadłach będzie, czy aby na pewno dobrze zrobił, że odszedł.
Opublikowano 13 września 20222 l i weź tu nie być piratem, miej ulubionego piłkarza i ulubioną drużynę: Eleven w kablówce 40 zł, canal plus 40 zł, polszmat 40 zł i nie działa, jakbyś chciał pooglądać jeszcze jakieś inne drużyny viaplay które na 70 calach wygląda jak gran turismo na psone
Opublikowano 13 września 20222 l <mejm mode on> no i bańka na lewandowskiego w końcu pęknie XDDDD <mejm off>
Opublikowano 14 września 20222 l Nie martw sie Robert dla nas i tak jestes najlepszy. No ladnie sie niemiaszki zachowali jak czytali Roberta. Tak powinno byc jak przyjezdza polak legenda. No ale w tej sytuacji z pierwszej polowy to powinna byc zerwana siata Panie Lewy Oby tylko barcelona go nie sprzedala w zimowym okienku do getafe 8 godzin temu, ścierpła mi noga napisał: i weź tu nie być piratem, miej ulubionego piłkarza i ulubioną drużynę: Eleven w kablówce 40 zł, canal plus 40 zł, polszmat 40 zł i nie działa, jakbyś chciał pooglądać jeszcze jakieś inne drużyny viaplay które na 70 calach wygląda jak gran turismo na psone Ja mam w cyfrowym polsacie wszystkie kanaly sportowe i legancko lecialo na polsat sport premium
Opublikowano 14 września 20222 l 15 minutes ago, Sven Froost said: Jak Milik dzisiaj cos strzeli to zawyje z beki xD Jak tam
Opublikowano 14 września 20222 l Boniek bedzie pewnie zazdrosny o Milika bo ludzie go bardziej zapamietaja
Opublikowano 14 września 20222 l Zwolnijcie już tego Allegriego i bierzcie Tuchela póki wolny, bo to nie ma sensu.
Opublikowano 14 września 20222 l Jezu jaki ten Juventus jest rzadki, jakbym ogladal mecz reprezentacji, ten sam poziom
Opublikowano 14 września 20222 l Wiele można napisać o tym jak Juventus liczy tylko na Milika (kurde, napisałem to zdanie), Napoli na Zielińskiego. Ale kurde, ten geniusz Cancelo i Haalanda jednak zostawia to w tle. Jednak przewalony zespół, a jeszcze za rok albo dwa pewnie Bellinghama też wezmą, bo akurat by im ładnie pasował do jedenastki.
Opublikowano 14 września 20222 l Zieliński widzę już karnych więcej nie dostanie, ale Napoli dobry walec w tym sezonie
Opublikowano 14 września 20222 l 20 minut temu, ogqozo napisał: Wiele można napisać o tym jak Juventus liczy tylko na Milika (kurde, napisałem to zdanie), Napoli na Zielińskiego. Ale kurde, ten geniusz Cancelo i Haalanda jednak zostawia to w tle. Jednak przewalony zespół, a jeszcze za rok albo dwa pewnie Bellinghama też wezmą, bo akurat by im ładnie pasował do jedenastki. Na niego to Klopp poluje, w sumie już chciał w tym sezonie to dostał Arthura Melo.
Opublikowano 14 września 20222 l Ja pierdole typowa Borussia no ale i tak spodziewałem się gorszego wyniku