Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, Zwyrodnialec napisał:

Na niego to Klopp poluje, w sumie już chciał w tym sezonie to dostał Arthura Melo. 

City albo Real będzie, ze wskazaniem na ten drugi.

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dembele to najbardziej przypadkowy piłkarz świata. W jednej chwili geniusz, a za chwilę ekstraklasa seal of quality.

Opublikowano

Jezu jaka ta Barcelona i Lewandowski są słabe, tiki faka bez ataka, ter Stegen wpuszcza co się da, zawsze to wiedziałem

Opublikowano

A mógł Lewy naciskać na transfer do City, to by sobie podostawiał nogę i miał już z 30 goli.

Opublikowano

okropny mecz w wykonaniu Barcy :( a tu Inter prowadzony przy Inzaghiego, nie wiedziałem tego. Od dzisiaj kibicuję Interowi, wydaje się być fajną drużyną z fajnym bramkarzem i to nie dlatego, że jest czarny

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

a tu Inter prowadzony przy Inzaghiego, nie wiedziałem tego

Ale wiesz, że to nie ten Inzaghi, tylko jego brat?

Opublikowano

No widzę, że kasa na koncie arbitrów się mocno zgadza. Włoska mafia :/

Opublikowano

o kurwa, typ wybił piłkę pięścią w polu karnym i nawet nie poszedł obejrzeć :pawel:

Opublikowano

inz.png

Opublikowano

W weekend Inter poległ z potężną chad Romą, a teraz na lajcie sobie ogrywa virgin Barcelonę.

Opublikowano
10 hours ago, ogqozo said:

Jezu jaka ta Barcelona i Lewandowski są słabe, tiki faka bez ataka, ter Stegen wpuszcza co się da, zawsze to wiedziałem

W lidze puścił póki co tylko 1 bramkę

Opublikowano

Są tez i pozytywy. Lewandowski jeszcze nie ma w swoim dorobku króla strzelcow Ligi Europy.

Opublikowano

Tyle zostało z tej Xavi-rewolucji, rozczarowanie jak co roku. Barcelona? Chyba Żalcelona. Lewandowski? Chyba Leżaldowski.

P.S. Nie no ale serio ta bezradność, te wrzuty Dembele z prawej na siłę albo drybling bez końca, posiadanie bez efektu, nie no nie tego się spodziewałem po trenerskim geniuszu który odrodził Barcelonę itd.

Opublikowano

Ale jakby tak sie barcelona juz skupila tylko na la liga to Lewy z 40 brameczek mialby miękko

Opublikowano

Tymczasem trzy lata temu Pan Trener Ernesto rozwalał ten Inter na wyjeździe, grając Juniorem Firpo, Wague, Carlosem Perezem i Todibo. Śpiąc przy tym na ławce trenerskiej.

Opublikowano

barca ma teraz dwa rewanze u siebie + mecz z czechami, wiec pilka zdecydowanie w grze, ale na polmetku grupy wyglada to komicznie - jest tak samo jak rok temu.

jeszcze po cichu licze na remis z interem, wpier,dol od bayernu i LE z 6 punktami.

Lewy niestety potwierdza, ze ciezko mu sie gra z silnymi druzynami w najwazniejszych meczach. szczegolnie kiedy druzynie nie idzie jakos super. jak boniek byl bello di notte, to lewy jest bardziej bello di giorno.

Opublikowano

W końcu solidny mecz Borussi, wiem, że Sevilla nie ma formy, ale takie zwycięstwo i tak cieszy. Dobrze, że w końcu postawiono na Mokoko od pierwszej minuty zamiast słabego Modeste. W tym sezonie Julian Brandt wyrasta na najlepszego gracza drużyny.