Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wyparłem ten mecz z świadomości, tak pewny przed byłem że nie awansują że nie zaprzątałem sobie głowy ewentualną pokusą oglądania i się wkurviania.

Za to w weekend tak łatwo wyprzeć się meczu nie będę umiał:(

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 minutes ago, Shankor said:

Nie wiem co oglądać. Robercik czy Newcastle - AC Milan... Może Lewy w końcu się przełamie, rywal łatwy. Z drugiej strony mecz o dalszą grę w pucharach. 

I co wygrało? Bo Barcelona już przegrywa :reggie:

• Haha 1
Opublikowano

Cytując klasyka: Fanatyk Realu do fana Milanu darł japę: "Kurwo, chuj w Milan" :[  Albo niech chociaż drugą strzelą, bo dwóch ubitych szejków to nawet lepiej.

• Haha 1
Opublikowano

Komplet par 1/8 finału LM:

FC Porto - Arsenal

Napoli - FC Barcelona

PSG - Real Sociedad

Inter - Atletico

PSV - Borussia

Lazio - Bayern

FC Kopenhaga - Manchester City

RB Lipsk - Real Madryt

P.S. Żeby mnie nikt nie oskarżył o plagiat podam źródło - https://www.sport.pl

Opublikowano

Sociedad był pewnie wymarzonym rywalem ze zwycięzców grup, i oczywiście PSG go trafiło. Nie no, po wyjściu z trudnej jednak grupy, będą faworytem, jeszcze nigdy PSG nie odpadło z "małym klubem" niby. Chyba że liczyć Man United, to było absurdalne, nadal nie wierzę że mieli tak ogromną przewagę i przegrali.

PSV kontra Dortmund ciekawa sprawa. PSV ma 16-0-0 i bilans goli 56-6 w lidze, pewność siebie jest ogromna. Ich 4-0 z Arsenalem nie oddawało do końca jak to wyglądało, mecz w Eindhoven był już wyrównany. Z Sevillą też pechowo zremisowali. Pewnie jak zwykle takie kluby dominujące w Portugalii czy Holandii - odpadną, ale morale jest superwysokie w Eindhoven. 

Opublikowano

Słabe te pary, praktycznie żadnego meczu śmierci, jedynie starcie Napoli z Barcelony może wywołać nieco emocji. Inna kwestia - jeśli nie dojdzie do niespodzianek i awansują faworyci to będziemy mieli bardzo silne ćwierćfinały.