Kaczi 828 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia błąd Gabiego i Rayi.... zdarza się nawet najllepszym Cytuj
ginn 789 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia No Arsenal dzisiaj w obronie dramat, po dwóch własnych błędach tracą dwie bramki. Cytuj
ogqozo 6 554 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Szybkie pierwsze 6 goli ustawiło ciekawe pary. Cytuj
Shankor 1 621 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Jakie to City w ataku jest niemrawe. Skrzydła wycofują piłkę, Fodena nie widać, klepią w środku pola trzymając wysoko ustawioną obronę, a potem zesrani gonią Viniego lub Rodrygo. Bez Walkera prawa strona wygląda tragicznie. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia do przewidzenia, w sumie to byłem trochę zaskoczony jego obecnością, nie ta ranga meczu jeszcze dla niego. Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia mi się wydaje że on(Kiwior) jednak za sztywno gra i za dużo do tyłu, ale w sumie to nie jest jego pozycja. Cytuj
Shankor 1 621 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Guardiola widzę czytał forum w przerwie. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia City co sadzi te gole zza pola karnego. Cytuj
bartiz 1 621 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Ale bramy lecą w Madrycie. Co za mecze w ogóle. Rewanże zapowiadają się znakomicie. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Tuchel wisisz mi dwie paczki fajek, znajdę Cię Cytuj
bartiz 1 621 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Na Srace. Zamiast go minąć i strzelić to sam kopnął bramkarza i chciał karnego xD zenua. Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia mi się wydaje że nie, jakby specjalnie tą nogę dostawił przed Neurem, jednak meczu chyba nie powinien skończyć zanim var nie wyjaśni? Cytuj
ginn 789 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Dobra, widziałem kilka razy powtórkę. No zjebał, po kiego szukał tej nogi... Cytuj
bartiz 1 621 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Teraz, Kaczi napisał: mi się wydaje że nie, jakby specjalnie tą nogę dostawił przed Neurem, jednak meczu chyba nie powinien skończyć zanim var nie wyjaśni? Sędzia pokazywał na słuchawkę więc pewnie dostał info że bez karnego i skończył mecz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi