Opublikowano 1 czerwca 20241 cze Aj aj aj Borussia miała swoje okazje i znając życie zaraz frajerska bramkę wciśnie Real
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze BVB wygląda jak historia, która musi się skończyć tragicznie dzisiaj xD.
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze W dniu 1.06.2024 o 19:32, Szermac napisał(a): Ale ten Adeyemi to je kot Podrabiany mekambe, co potrafi tylko szybko biegać , bez głowy i strzału
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze Real ma obsrane gacie fest, troszkę szczęścia i byłoby już z 2:0 a tego Viniego to choćbym był psycho fanem Realu to bym jebał maczetami
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze Dla Borussi krytyczna jest zawsze 60 minuta wtedy zaczynają grać chujnie, widziałem ich każdy mecz w tym sezonie i to jest reguła... Poza nielicznymi wyjątkami w lidze mistrzów
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze No niestety, a kurewscy jak to oni. Wejdzie im jedna kotra i pozamiatane.
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze W dniu 1.06.2024 o 19:36, Szermac napisał(a): tego Viniciousa to do śmieci Mam nadzieję, że jak każdy ofensywny Brazylijczyk skończy robić karierę w wieku lat 27, bo nie mogę na typa patrzeć czasami, tzn. na jego pretensjonalną facjatę.
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze To jest kolejny w ostatnich latach słaby niestety final Ligi Mistrzów, ciekawe jak te zmiany w kolejnym roku (36 drużyn, faza ligowa) wpłyną na ten turniej. Według mnie odświeżające byłoby odświeżenie nie tylko fazy grupowej, ale i pucharowej (może jakiś mini turniej na koniec, bez rewanżów, jak w COVID). Bellingham to będzie z kolei najsłabszy piłkarsko zdobywca Zlotej Piłki w historii.