bartiz 1 621 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Aj aj aj Borussia miała swoje okazje i znając życie zaraz frajerska bramkę wciśnie Real Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca BVB wygląda jak historia, która musi się skończyć tragicznie dzisiaj xD. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Real obesrany po pachi. Pewnie wygrają 1-0 Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Co za ciule realowskie małpy a sędzia za nimi Cytuj
Rash 240 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Vini talent to ma,ale we łbie to ma nasrane że hej Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca 6 minut temu, Szermac napisał(a): Ale ten Adeyemi to je kot Podrabiany mekambe, co potrafi tylko szybko biegać , bez głowy i strzału Cytuj
Rash 240 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Borussia musi w tej połowie krd Kartkuje ten podctawiony skrwsyn Cytuj
bartiz 1 621 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Real ma obsrane gacie fest, troszkę szczęścia i byłoby już z 2:0 a tego Viniego to choćbym był psycho fanem Realu to bym jebał maczetami Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Jak nie zmienia taktyki , coorwiarz ich wykartkuje Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Dla Borussi krytyczna jest zawsze 60 minuta wtedy zaczynają grać chujnie, widziałem ich każdy mecz w tym sezonie i to jest reguła... Poza nielicznymi wyjątkami w lidze mistrzów Cytuj
Rash 240 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca No niestety, a kurewscy jak to oni. Wejdzie im jedna kotra i pozamiatane. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca 22 minuty temu, Szermac napisał(a): tego Viniciousa to do śmieci Mam nadzieję, że jak każdy ofensywny Brazylijczyk skończy robić karierę w wieku lat 27, bo nie mogę na typa patrzeć czasami, tzn. na jego pretensjonalną facjatę. Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Jak Adeyemi zejdzie to pizda nie będzie komu akcji robić Cytuj
bartiz 1 621 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Aha kurwa xD różny po jakimś odbiciu z dupy i karzel wali z bani. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Można się rozejść, Borussia nic tu nie wymyśli. Cytuj
_Shaman_ 868 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca No to pograne, ale tak do 50-60 minuty było spoko. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca To jest kolejny w ostatnich latach słaby niestety final Ligi Mistrzów, ciekawe jak te zmiany w kolejnym roku (36 drużyn, faza ligowa) wpłyną na ten turniej. Według mnie odświeżające byłoby odświeżenie nie tylko fazy grupowej, ale i pucharowej (może jakiś mini turniej na koniec, bez rewanżów, jak w COVID). Bellingham to będzie z kolei najsłabszy piłkarsko zdobywca Zlotej Piłki w historii. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi