Kaczi 829 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października (edytowane) Z tym Kiwiorem to jest ciezka sytuacja, ze oprócz Ziny I Tomiyasu ma do walki jeszcze Timbera i Califioriego czyli na jedną pozycję jest aż 5 graczy. Może też być że w końcu nauczył się angielskiego i lepiej rozumie kolegów jak i trenerów. Ponoć miał problem z nauką języka. Póki co Arteta nie odpalił go ani na sprzedaż ani na wyporzyczenie, więc jakieś tam plany muszą z nim wiązać. Jakby ustabilizował formę to może byłby nadzieja, chociaż jak już mówiłem pozycja jest dość silnie obsadzona a Timber z Clifiorim wcale źle nie grają Edytowane 2 października przez Kaczi Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Plus w repeentacji on gra lewego środkowego obrońcę, a to też zupełnie inna gra z 5 z tyłu, a nie 4. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Robercik taki luj rzekomo, ale nie widze na tej liscie zadnego polskiego klubu. Strzeli im w Lidze Mistrzow, pogadamy. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): To tu rzecz w której Roberdzig może przegonić dwóch bogoli Robercik przeciwko BSC Young Boys w Lidze Mistrzów zagrał pierwszy raz w swojej karierze. Polak trafiał wczoraj do siatki rywala i szwajcarski klub był jego 35 ofiarą w rozgrywkach Champions League. Wyprzedził tym samym Karima Benzemę. Bramka strzelona przeciwko największej liczbie klubów w Lidze Mistrzów/Pucharze Europy: Lionel Messi ---> 40 klubów Cristiano Ronaldo ---> 38 klubów Robert Lewandowski ---> 35 klubów Karim Benzema ---> 34 kluby Raúl González ---> 33 kluby Poniżej pełna lista i nie ma na niej Bayernu, Stade Brestois, Borussi oraz Atalanty, więc może wyprzedzić Ronaldo jeszcze w fazie ligowej Olympiakos Pireus Ajax Amsterdam Real Madryt Szachtar Donieck Málaga CF Olympique Marseille FC Arsenal Zenit Petersburg AS Roma Manchester City FC Porto FC Barcelona GNK Dinamo Zagrzeb Juventus Turyn Atlético Madryt FK Rostov PSV Eindhoven RSC Anderlecht FC Paris Saint-Germain Besiktas JK Benfika Lizbona AEK Ateny Crvena Zvezda Belgrad Tottenham Hotspur Chelsea FC Olympique Lyon Red Bull Salzburg Lazio Rzym Dynamo Kijów Villarreal CF FC Viktoria Pilzno Inter Mediolan Royal Antwerpia FC SSC Napoli BSC Young Boys Ale, że Lewy nie strzelił gola Borussi w LM to jest zaskoczenie, ale chyba nigdy nie miał szansy nawet xD, z Bayernem już coś miał, ze 3 jak dobrze pamiętam. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października 1 hour ago, KrYcHu_89 said: Ale, że Lewy nie strzelił gola Borussi w LM to jest zaskoczenie, ale chyba nigdy nie miał szansy nawet xD, z Bayernem już coś miał, ze 3 jak dobrze pamiętam. No nie miał. BVB spotkało się z Bayernem w finale LM ale wtedy grał w czarno- żółtych barwach. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Trzeci mecz z rzędu, Real gra naprawdę średnio. Jasne, nic strasznego, ale widać, że nikt w piłce nie jest poza zasięgiem. Zawsze można powiedzieć, że Kroos ich ciągnął, ale czy Real nie miał zawsze wielu takich meczów, gdzie jakoś nie dominuje. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Ciekawe dzis wyniki. Są niespodzianki i bardzo dobrze. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Nie oglądałem nic, ale wyniki ciekawe, Real i Bayern ładne wtopy, wreszcie coś ruszyło, fajnie wygląda też Brest w tabeli na 2gim miejscu taki kopciuch, może jednak będą ludzie z tej 36 drużynowej LM. aj szkoda Cytuj
ginn 803 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października (edytowane) Nie oglądałem meczu, ale podobno Urbański wyglądał jak Pan Piłkarz. Prawda to? Wyniki fajne i chyba jednak ciekawie zapowiadają się kolejne kolejki i walka o TOP8. Edytowane 3 października przez ginn Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 1 hour ago, ginn said: Nie oglądałem meczu, ale podobno Urbański wyglądał jak Pan Piłkarz. Prawda to? Jak Pan Piłkarz to nie wiem, ale nie odstawał od Liverpoolu i miał bardzo dobrą okazję na gola, ale dobrze obronił Allison. Mogą być z niego ludzie zdecydowanie. 1 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Real znowu nieprzekonująco, pod koniec było ciekawie bo zaczęli szarpać, również dosłownie, Rudiger i Bellingham nieźle mieli desperację zwłaszcza. Powinni wyrównać w tej końcówce, ale ogólnie średni mecz jak na nich. Aston Villa-Bayern fascynujący mecz, bo Bayern znowu dominował na boisku, ale najbardziej hejtowany bramkarz świata wybronił wynik, a zawalił ten najbardziej chwalony chyba nadal bramkarz świata. No i znowu JHON DURAN, co to jest za historia. 300 minut gry w tym sezonie, i PIĘĆ zwycięskich goli w końcówce (oraz jeden w dwubramkowej wygranej). Takiego jokera chyba nigdy nie było, nawet jeśli to tylko jeden miesiąc. Co za idol. Ale najlepszy mecz zdecydowanie zagrało Juve. Ja pierniczę co tam się działo. Zwłaszcza że to Juve! Ich wszystkie mecze są nudne w chuj! Kto by pomyślał, że akurat oni dostając czerwoną kartkę będą atakować na wyjeździe w Lipsku, I atakować skutecznie, wygrywając. Mecz pełen absurdalnych momentów i kontrowersji. Niesamowita zwłaszcza bramka Szeszki, jakim cudem Openda to tak wymierzył, a Szeszko zdołał to skleić i zmieścić od razu, to jest coś dalece bardziej powalającego niż wszelkie wystawione bomby z dystansu, gol nie do uwierzenia jak dla mnie. Zaczął Szeszko, ale skończył Fransziszko. Ponadto filar Juve, Bremer, zerwał więzadło i koniec sezonu, bo za mało mieliśmy ostatnio takich newsów. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 2 hours ago, ogqozo said: Real znowu nieprzekonująco, pod koniec było ciekawie bo zaczęli szarpać, również dosłownie, Rudiger i Bellingham nieźle mieli desperację zwłaszcza. Powinni wyrównać w tej końcówce, ale ogólnie średni mecz jak na nich. W poprzednim sezonie wymiatali i duzo wygrali. Przyszedl Mbappe i Endrick czyli topka 9-ek zamiast Joselu i chuja graja Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Niestety wyczuwam dzisiaj porażkę BVB 1 do 5. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 1 już jest, czekamy na 5. Edit. Sorry już 2. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 1 hour ago, Czoperrr said: Niestety wyczuwam dzisiaj porażkę BVB 1 do 5. 1 Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Stasznie słaby dziś ten Arsenal Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października BVB jacy frajerzy, prowadzili 0:2, mają 4:2. Edit. Vini niezły przekocur. wcisnął kolejnego Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 2 hours ago, Czoperrr said: Niestety wyczuwam dzisiaj porażkę BVB 1 do 5. Blisko bylo Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 2 hours ago, Czoperrr said: Niestety wyczuwam dzisiaj porażkę BVB 1 do 5. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października I za to właśnie Winicjusz odbierze w weekend Złotą Piłkę. Za granie magicznych meczów przeciw Borussii Dortmund. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Kurwa jaki wstyd ale spodziewałem się tego. W przerwie chciałem już pisać że real nie jest tak mocny jak potężny union Berlin ale chujowość BvB mnie nie zawiodła. Ciężko być ich kibicem. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Sahin i Piszczek to duet trenerów z dupy, na Terzica narzekano ale gościu osiągnął w 3 sezony to czego już nikt nie powtórzy w BVB za mojego życia - wygrana pucharu Niemiec, prawie wygranie bundesligi (zaważyła jedna bramka w ostatnim meczu) i finał LM. Tak dobrze już nigdy nie będzie. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Wojciech dzisiaj szansa na wejście do składu . Musi trzymać kciuki za mocną ofensywę Bayernu xD. ---- Raphinha to Vinicious Junior bis xD. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października No tak się średnio póki co z tym Bayernem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi