krzysiek923 1 604 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu No wyniki mówią same za siebie, byłem sceptyczny, ale faktycznie wygląda to na zmianę na lepsze. Z pełnym optymizmem poczekam do kolejnej edycji, ale jest obiecująco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 243 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu A dzisiaj jeszcze Wojtuś w brameczce mam nadzieję :). -- Podobno jednak nie i wyjdzie Pena no szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 443 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Zaraz się okaże, że Szczęsny wrócił z emerytury, żeby zagrać 4 mecze w pucharze Króla Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 243 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 18 minut temu, Bartg napisał(a): Zaraz się okaże, że Szczęsny wrócił z emerytury, żeby zagrać 4 mecze w pucharze Króla To teraz już wiadomo, dlaczego był krytyczny Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 257 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Czy ja dobrze widzę… Dudek ma czelność krytykować transfer Szczęsnego do Barcelony? Przecież chłop zagrał 2 mecze w 4 lata w Realu Madryt xD Co daje JEDEN mecz na dwa lata xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Niektórzy za to jęczą, że przecież "24 ekipy awansują, więc nie ma stawki, nie ma ryzyka odpadnięcia". Ale ich nie czaję. Stawki w grupach generalnie nie ma w tym sensie, żeby randomowo dosłownie każdy odpadał, ekipy w kryzysie mogą odpaść, tak jak teraz. Real Madryt nigdy w historii nie odpadł w grupie. Bayern - ponad 20 lat temu (fakt że dziwne to było, ogólnie w lidze byli nadal nieźli, a tu w grupie masakra i 2 punkty). Man City - od kiedy wyszli na prostą nigdy, już kilkanaście lat z rzędu. Ogólnie potentaci nie odpadają w grupie, zresztą czemu by mieli. Nie wiem, niektórzy w necie to chyba by chcieli żeby mecze rozstrzygano rzutem monetą, bo "daje szansę mniejszym klubom". Jak dla mnie wspólna tabela wygląda ciekawiej - zamiast abstrakcyjnego "są w grupie...", mamy mocne "Aston Villa nr 1 w Europie! Lipsk nr 31!" - a niespodzianek z definicji nigdy za wiele nie będzie. Ale myślę, że wiele dość dużych klubów czuje sporą presję, bo są jednak zaskakująco nisko w tabeli w porównaniu do mniejszych klubów czasem. Myślę, że kluby też mogą mówić o niezłej przygodzie, taki Real już grał z Milanem, Dortmundem, przegrał z Lille, wygrał ze Stuttgartem ale zacięty mecz, a ma jeszcze Liverpool, Atalantę, no i Brest, który z racji dobrych na razie wyników też na takie nic nie wygląda. Chyba ciekawsze niż mieć tylko 3 rywali, z czego zazwyczaj jednego nikt nie pamięta. Ale też ta liczba meczów to może być mordęga, to dopiero za rok będzie widać, jak taki Real zagra 8 meczów grupowych (ostatnie w styczniu), potem playoffy, potem całą fazę pucharową, potem Klubowe Mistrzostwa Świata cały miesiąc, a potem po króciutkim odpoczynku od razu następny sezon. Ałć... Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 243 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ależ go wypunktował Henry edit: coś się nie przekleiło, już jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 13 minut temu Udostępnij Opublikowano 13 minut temu To jest różnica pomiędzy starą gwardią a tymi młodymi dynamicznymi grajkami - inteligencja. Już widzę jak Vini lub Mbappe czy Leao składają zdania podrzędnie złożone i są w stanie dokonać jakąkolwiek analizę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi