Butt 3 445 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu I cyk Robercik tradycyjnie z karniaczka. Cytuj
ogqozo 6 621 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Przynajmniej nie sfaulował nikogo na czerwoną kartkę. Cytuj
KrYcHu_89 2 458 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Wojtek pięknie, jest dobrze Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Wojtek xDD Jednak mial racje Flick, że gral Pena. Cytuj
Butt 3 445 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Piany w clubie albo niespełna rozumu. xd Cytuj
KrYcHu_89 2 458 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 5 minut temu, ogqozo napisał(a): Przynajmniej nie sfaulował nikogo na czerwoną kartkę. No nie mów chop xD Cytuj
KrYcHu_89 2 458 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu E tam przynajmniej nie ma czerwonej Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Mecz życia Wojtuś, zdecydowanie. Cytuj
ogqozo 6 621 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Szczęsny zobaczył w ataku Greka i dostał PTSD z 2012 roku Cytuj
KrYcHu_89 2 458 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Myślę, że ostatnie 2 występy w meczach o wysoką stawkę mogą być ostatnimi dwoma występami Wojtka w karierze, ale nie będzie mógł powiedzieć, że nie dostawał szans. No i więcej trofeów w tych meczach, niż Kane w całej karierze. Cytuj
Daffy 10 718 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Paczkę fajek Wojtuś bankowo w przerwie wypali Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ciekawe, wyjdzie na drugą połowę w ogóle Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Co za mecz, bramkarz Benfici nabija glowe Raphinii 20 metrów od bramki, Araujo strzela samoboja, Lewy z karnego na 4:3 Cytuj
ogqozo 6 621 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu To jest właśnie Lewandowski. Możecie się śmiać, krytykować, kozaczyć, memić. Uuu, forma siadła, uuu, nic nie strzela. A dajcie mu tylko do wykonania rzut karny - bam. Zazwyczaj gol. Cytuj
Czoperrr 5 328 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu BVB przegrywa zgodnie z planem i bardzo dobrze bo już czas zwolnić tych wuefistów. Szczęsny to ten bramkarz co miał wygryźć Ter Stegena ze składu? Cytuj
KrYcHu_89 2 458 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Radosny futbol, a przy tym dla Barcy dość strategiczne zwycięstwo remis, bo zapewnia de facto 2gie miejsce po 7/8 kolejek, a Lewy na króla strzelców:). --- Wojtek brawo wow Cytuj
KrYcHu_89 2 458 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 9 brameczek, o taki futbol walczyłem. Wojtek otarł się 3 razy o czerwo xD. Cytuj
Daffy 10 718 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Ależ zwariowane zajebiste meczycho Cytuj
KrYcHu_89 2 458 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Barca w tej edycji strzeliła już 26 goli, prawie 4 na mecz, co ciekawe drugie jest BVB z 19, ale oni zajmują 13 miejsce w tabeli. Cytuj
Rash 248 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Chciałbym tylko zobaczyć tą powtórkę z ostatniej akcji benfiki raz jeszcze... Cytuj
Kymel 795 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Symulka Yamala, brak karnego po faulu w ostatniej akcji i jeszcze puszczenie nowej akcji po czasie. Wybitne spotkanie sędziego. Tylko UEFA wie dlaczego dostaje mecze na tym poziomie zawalając już wielokrotnie inne spotkania. Cytuj
ogqozo 6 621 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Oglądam powtórkę z różnych kątów wiele razy i... pfff. Ciężka decyzja. Raczej bym to opisał jako "staranie się nie faulować" ostatecznie, niewiele mógł zrobić innego. Pewnie większość osób by gwizdnęła karnego, ale kto wie, czy właściwie. Ogólnie grać ciałem można, faul to chyba gdy pchasz używając ruchu rąk (nawet gdy nie z nich pochodzi siła, jednak kontakt wyciągniętymi rękami jest dość decydujący chyba). Po meczu podobno doszło do dalszych scysji w szatni, musiał interweniować policja i zabrać stamtąd Raphinhę lol. Co tu mówić. Czy ktoś kto nie był na tym meczu, w ogóle żył? Wydaje się, jakby początek był tak dawno temu. Barcelona (i perfekcyjny Liverpool ofkoz) zapewniły sobie top 8. Co więcej, Barcelona ma najlepszy stosunek bramek w LM. Nie wiem, jak. Po czasie myślę, że najlepsza ekipa w LM to... kurde, Atalanta, która powinna wygrać każdy mecz, który grała, na czele z tym z Realem Madryt. EDIT: Okej, ale jest jeszcze pytanie czy Szczęsny faulował w tej akcji hehe. A tutaj już no mniej mam pewności, niż z obrońcą. Okej. Ale też myślę, że jakoś jednoznaczne to nie jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi