Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Tokar napisał(a):

Wygląda jak klasyczna rozgrzewka przed odpaleniem trybu przegryw saint germain.

Bawi za każdym razem.

• This 1
Opublikowano

Nie czułem takiego smutku od kiedy przegrali z Man United. To było podobne uczucie, widząc obie ekipy po prostu nie można było uwierzyć, że to przegrali.

Opublikowano

Zwycięzcy fazy grupowej dzisiaj cierpieli na wyjazdach, ale w dziwnych i przedziwnych okolicznościach jednak wygrali. Top.

To też taki mecz, który pokazuje, że Szczęsny to wciąż top 5 najlepszych bramkarzy świata. Potrzebuje tylko, żeby ktoś mu strzelał na bramkę :). 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ginn napisał(a):

Nie oglądałem. Szczęsny miał co robić?

481659958_968590468806374_1189505974184504375_n.thumb.jpg.ee9307c385d12f72bf8b8c664c1a14af.jpg

Luis Enrique: “We will do a comeback next week at Anfield. Remember this”. 

:obama::fsg:  czekane na rewanżyk mocno

Edytowane przez krzysiek923
Opublikowano

Zero wiary, że Liverpool to wypuści z rąk. To nie Barcelona, żeby taki prezent marnować. Przy 1-0 i uciekającym czasie, już w ogóle będą mogli liczyć na kontry. PSG rok temu już to miał z Dortmundem. Zresztą parę razy odpadali po meczach, że oblężają bramkę rywala i nie ma wyniku. Jeszcze jabky remis... oni powinni to wygrać co najmniej 3-0, a jeszcze przegrali lol.

Ogólnie to, przy wszelkich sensacjach fazy grupowej, to chyba w każdej parze awansuje po prostu faworyt. Obojętnie, czy mu faza grupowa poszła cienko (Real, Bayern) czy nie. Od biedy Dortmund był faworytem przeciw Lille, a wypadł cienko u siebie. O ile ktoś na 10. miejscu w lidze może być faworytem czegokolwiek. Lille ostatni by bronić honoru Francji ech :(

Opublikowano

Francuzi łudzą się, że 1-0 do odrobienia. 

image.png.d64f62b6186fa9ed9c1655ff4101dc06.png

Slot bez litości: "można powiedzieć, że mecz był taki 50/50. Wynik był nasz, gra była ich". Ten to zawsze się stara być miły tak, że nie wychodzi. Ale taki już jego los, obejmujesz zespół i od razu z dziecinną łatwością zmierzasz po podwójną koronę.

Co tu powiedzieć. Chciało by się, by PSG jeszcze powalczyło. Przy tym wyniku, nawet o dogrywkę będzie ciężko. 

A Polacy dziś w przyjemnej godzinie o 18.45.

Opublikowano

Mam wrażenie, że ile razy zerkam na ekran, to widzę Turbina. Gniotą ich, co tu dodać. Highlighty, jak zawodnicy Barcy są wyszkoleni.

Ogólnie piłkarze, którzy najmniej istnieją w tym meczu, to: 1. Lewandowski, 2.-11. cała Benfica, 12. bramkarz Benfiki, za nimi cała Barcelona lol.

W meczu PSG-Liverpool, sędzia ewidentnie nie ukarał faulu Konatego, bo bał się, że przesądzi szybko cały dwumecz. Takie są wybory w futbolu, niektóre kary są zbyt bolesne i boją się je dawać, chociaż powinni w świetle prawa.

W tym dwumeczu akurat było odwrotnie, sędzia mógł wręcz uznać, że dając czerwo Cubarsiemu, uczynił to starcie ciekawym lol. 

Opublikowano

Tym razem Donnarumma się wyróżnia.

Kurde pierwsza połowa to jeszcze, sporo szans obu stron, ale w drugiej rosła przewaga Liverpoolu. Jak wyjdą na dogrywkę też z chęcią dotrwania do karnych, to nie wiem, czy im się uda. 

• Plusik 1
Opublikowano
48 minut temu, ogqozo napisał(a):

Tym razem Donnarumma się wyróżnia.

Kurde pierwsza połowa to jeszcze, sporo szans obu stron, ale w drugiej rosła przewaga Liverpoolu. Jak wyjdą na dogrywkę też z chęcią dotrwania do karnych, to nie wiem, czy im się uda. 

Dałem ci plusika, bo zestarzało się to jak stare mleko. Patałachy z B-składu nie trafiają i "potężne" PSG idzie dalej.

Moje osobiste odczucie jest takie, że nie lubię katarskich pieniędzy i wolę "lokalne" zespoły z duszą, ale dzisiaj wynik pokazał, że fart w poprzednim meczu nie wystarczył, mimo że grali u siebie. Ostatni (?) sezon Salaha w dupę i psu na budę. 25/26 w arabii wysuszy jego łzy.

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 21.02.2025 o 12:49, KrYcHu_89 napisał(a):

PSG- Liverpool no jak bym stawiał na PSG, które się wyraźnie wznosi, nie wiem, czy Liverpool peaka już nie ma za sobą. 

Nie będzie prawdopodobnie polskiego finału, ale polski półfinał to już możliwy. 

Real - Barca w finale? Oglądałbym :). 

oh

Opublikowano

No, było odwrotnie. PSG nagle mocno cisnęło w dogrywce, Liverpool się słaniał. Niesamowita to była dogrywka, nie wpadło, ale ostatecznie zasłużyli na ten awans. 

Ostatecznie, swojego jedynego gola PSG strzeliło akurat w momencie, gdy to Liverpool cisnął m d r.

Mistrzowski zespół, nawalali ostro do 120. minuty. Dembele ponad resztą - w wielu okazjach było widać, że kurde, szkoda że Dembele nie miał tutaj piłki, bo jego szybkość, precyzja, siła przebicia, nikt inny na boisku tego nie miał na tym poziomie.

Vitinha, Neves, Kwaradona - mogą być wśród najlepszych piłkarzy świata. 

Teraz Aston Villa, która powinna być sto razy łatwiejsza (acz wiadomo jaki jest futbol hehe), i w pófinale dalsze hity z udziałem PSG, czy to będzie Arsenal, Real czy kto.

Opublikowano

psg z ibrahimoviciem i resztą ekipy było ciekawe, bo każdy obserwował, co zawojują w LM z takimi nazwiskami, ale... kurde, to chyba pierwsze psg, do którego czuję jakąś taką sympatię i nawet jaram się oglądając ich mecze, no to jest po prostu konkretna drużyna, świetnie poukładana, a nie tylko gwiazdozbiór robiący robotę na papierze. z przyjemnością się na nich patrzy, na ten moment są liderzy, ale nikomu nie wybija ego, oby tego nie popsuli jakim głupim transferem

Opublikowano

Po raz pierwszy od przybycia Khelaifiego wygląda to na coś więcej niż maszynkę do wygrywania League 1. Trzeba to zepsuć, może jakaś oferta 500 mln € za Yamala i komin płacowy? :yakubu:

• This 1