Opublikowano 28 kwietnia 201014 l BArce lubie, nawet bardzo, ale z tymi zraszaczami to kurestvo. Do interu nic nie mam, ale ich trener to idiota
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l fc barcelona. wszystko jasne xD A myślałem,że tam tylko Alves taki cwaniaczek
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Cały świat się śmieje z Barcelony. Jest beka, nie potrafili poradzić sobie z 10-oma zawodnikami Interu. :potter: Milan nie potrafił sobie poradzić z 9-oma zawodnikami interu, także wiesz. To nie jest takie hip hop. Trzeba przyznać, że w obronie zagrali kapitalnie. W 10-tkę tak się bronić. Bieg Mourinho po meczu był najlepszy. :potter:
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Z dwóch drużyn "do odlania" już wolę Inter, bo przynajmniej jest śmiesznie.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=kupyx9KVMFk AHAHAHAHAH ! Jacy 'kibice' Barcelony są żałośni
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Całe drużyna interu składa się z murzynów, co wydaje się na tyle nieprawdopodobne, iż myśleli, że oni są brudni i chcieli ich umyć.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Ja tam się już nie wypowiadam, to wolałbym już w finale Debrecen i Maccabi Haifa. Niech się fani kupowania meczów cieszą, raz za półwiecze im się należy, dopóki nie wyjdzie kolejna afera z kupowaniem. Dobrej zabawy chłopaki.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l przerwa taka długa, bo kowalczyk płakał i musiał wysuszyc oczy Edytowane 28 kwietnia 201014 l przez Yakubu
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Barcelona przegrała = drużyna przeciwna kupiła sędziego :potter: Jak Barcelona wyeliminowała po RAŻĄCYCH błędach sędziego, Chelsea to wszystko było ok :potter:
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Całe drużyna interu składa się z murzynów, co wydaje się na tyle nieprawdopodobne, iż myśleli, że oni są brudni i chcieli ich umyć. Coś w tym jest, jakby w piłkę się grało na asfalcie, to by nie było na Inter chu.ja - połowa zawodników niewidzialnych.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l ja pier.dole finał inter-bayern... inter jest żałosny przez cały mecz się bronili,jeszcze jak grali na czas jeszcze nie uznana bramka bojana...
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l specjalnie wlaczylem studio na polsacie zeby sie napawac reakcja kowalczyka xD barcelona byla w polfinale cienka jak barszcz i zasluzenia odpadla. w finale zagra druzyna z najlepsza obrona w tegorocznej lidze mistrzow (inter) oraz niemiecki walec, ktory teraz rozpedzil sie na tyle, ze juz raczej nikt ich nie powstrzyma.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l No jak Inter stanal w 8 w bramce to rzeczywiscie szok ze sobie nie poradzili. Akcja ze zraszaczami hahaha Powinni tak na kazdym meczu robic jak sie druzyna przyjezdna cieszy 8)
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Barcelona wypierdala z LM. To były prorocze słowa. Drużyna Bravo Sportu jest tak chujowa, że nie umie wygrywać z przewagą grajka. Ciekawe na kogo teraz przerzucą się sezonowcy.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l hehe van gaal wyglada tutej jak josh homme Edytowane 28 kwietnia 201014 l przez Ölschmitz
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Akcja ze zraszaczami byla druga po bramce Piqenbauera rzecza ktora wymusila usmiech na twarzy mniej. Messi dzisiaj zapomnial, ze po dryblingu trzeba przyspieszyc. Ibrahujovic to nie wiem czy w ogole gral. Cala druzyna z wyjatkiem Xaviego i Pique powinna isc na kolanach do CZestochowy..
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Ibra po raz kolejny pokazal, ze jak musi to nic nie zrobi, strzela bramki tylko jak moze. Messi w sumie przez oba mecze probowal jednego zwodu, wiec zrobic nic nie mogl, bo po 10 probie nawet Jop by mu pilke zabral.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Barca moze wracac do swojej smiesznej ligi, gdzie moze wygrywac po 4-0 z druzynami, ktore maja niewidomych obroncow :potter: Moze gdyby Inter gral w 6 to by cos zdzialali. Co nie zmienia faktu, ze sklad finalu hanbi polski narod.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Dwa klubu z mediolanu a taka przepasc.. Jeden wysoko a drugi, w sumie nawet nie wiem jak sie nazywa bo go dawno w lm nie widzialem..
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l No przepasc. Jeden nie osiagnal nic znaczacego od 45 lat, a drugi systematycznie co kilka lat kolekcjonuje najwazniejsza trofea :potter:
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Bo Inter mial w ostatnich latach w lidze cale wiaderko trudnych przeciwnikow, a nawet jak mial to i tak sedzia im pomagal
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Moze gdyby Inter gral w 6 to by cos zdzialali. Przypominam, że Milan nie dał rady Interowi w 9. pewnie i w 5 by nie dał, ale to już by walkower dawno był.