szejdj 2 804 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Dobra - INTER kupił mecz, brawo dla nich, Barcelona mogła dać więcej sędziemu - nie dali - ich pech. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Moze zmienic nazwe tematu na wojenki fanbojow pomiedzy postami o champions league ? Cytuj
Gość Oran Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 @Welna Miszczu, nie ma czegoś takiego jak ręka przy ciele, nie mówią czegoś takiego - jedynie gdy ręka w obronie oberwie a nie było ruchu to sędzia może nie uznać tego jako zagranie na rzut karny, poza polem karnym zawsze gwizdnie takie coś, ale nie, że przy ciele - nic takiego nie ma. A czy ja pisałem o spalonym tylko? Czy może napisałem, że pokazali klatke jak już piłka została odbita, prosto pod jego nogi? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) @Welna Miszczu, nie ma czegoś takiego jak ręka przy ciele, nie mówią czegoś takiego - jedynie gdy ręka w obronie oberwie a nie było ruchu to sędzia może nie uznać tego jako zagranie na rzut karny, poza polem karnym zawsze gwizdnie takie coś, ale nie, że przy ciele - nic takiego nie ma. A czy ja pisałem o spalonym tylko? Czy może napisałem, że pokazali klatke jak już piłka została odbita, prosto pod jego nogi? Mozemy to ciagnac w nieskonczonosc. to jest "interpretacja sedziego" i niech tak pozostanie. Zrobil co zrobil, Brawo Inter, Brawo Barcelona. Moze w nastepnym sezonie Edytowane 29 kwietnia 2010 przez Welna Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Weźcie się lepiej przerzućcie na kibicowanie jakiejś Skodzie Xanthi lub innej Boaviście Porto. Przynajmniej zachowamy zdrową atmosferę, a Barcelona tym meczem udowodniła, że nie zasługuje na najlepszą drużynę świata, bo po prostu takowej nie ma. Cytuj
Gość Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) Barca zasłużenie przegrała dwumecz, nie ma o czym dyskutować. Grali fatalnie, bez pomysłu, bez nadziei,zaangażowania. Tego starczyło im tylko na ostatnie minuty wczorajszego meczu. Nie widzę też szans na to, że w Katalonii zostaną wyciągnięte jakiekolwiek wnioski z tej porażki. Tak było, jest i będzie. Mi to pasuje (taki już urok tego klubu) i czekam z niecierpliwością na przyszły sezon. W finale kibicuje amatorom kiełbasy, więc wygra pewnie Inter. Edit. Nie zmienia to faktu, że Mourinho ma trochę nierówno pod kopułą. Edytowane 29 kwietnia 2010 przez Gość Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Niektórzy zapominają, że nie trzeba być kibicem Realu, by hejtować Barcę Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Mourinho może trochę prowokuje, ale kurwa, miał płakać po "wygranym" meczu? W euforii różnie ludzie reagują, natomiast Barcelona nie potrafiła się pogodzić z porażką i odpierdoliła cyrk. Naprawdę myśleli, że dojdą do finału? 3 razy bronili tytułu i nigdy tego nie dokonali. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Zawodnicy Barcelony mają 'nieco' zawyżone mniemanie o sobie. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Ojj, ależ prowokacja. Pobiegł z palcem do góry na środek boiska. Oj Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) Zamilcz lepiej...kibice Barcelony mogli tamte wydarzenie komentować i naśmiewać się z niego,a my wg. ciebie nie możemy robić tego samego w przypadku sytuacji aktorka Busketa i innych ekscesów? Daj se spokój...inni się śmieją my także To ty zamilcz. Jak twój śmieszny klubik znany jako Real Madryt w końcu za 70 lat przejdzie 1/8 to będziecie mogli się posmiać. Póki co z Barcy śmiać możemy się my. Ty ustalasz tu jakieś prawo? to by bylo n tyle jesli chodzi o 2ga bramke sedzie ukradl awans Barcelony (w tej sytuacji) No to się wyrównało moim zdaniem...rok temu pewien sędzia odebrał ten awans Chelsea ;P A spalonego nie ma....popatrzcie gdzie jest Zanetti a gdzie Bojan Ręka może być ...nie wiem Edytowane 29 kwietnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Ej, nie chce bronic Mourinho czy cos, ale on przypadkiem nie podbiegl do kibicow Interu, ktorzy znajdowali sie na tym podwyzszeniu bo chyba tylko takie miejscowki dostali ??? No i ten palec ku gorze, gdy juz sie kapnal, ze kibice Barcy (ci na dole) moga to odebrac za prowokacje w ich strone. Jakby chcial pokazac "do tamtych na gorze sie ciesze, c'nie". Mi sie wydaje, ze to bardziej tak bylo no, ale co ja tam moge wiedziec skoro sympatyzuje za Realem, wiec NIE MAM PRAWA WYPOWIADAC SIE NA TEMAT 1/2 FINALU bo przeciez moja druzyna odpadla w 1/8 i wogole to bylo 6:2, a reka juz tam byla. xD Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) Przecież spalony to był przy golu Pique, wcześniej wrzucałem tą akcję. Był niewielki, ale jednak. Natomiast co do ręki Yaycarza to słusznie niektórzy zauważyli, że to pojedyncza klatka i nic z tego zdjęcia nie wynika. Trzeba zobaczyć całą akcję i wtedy będzie wiadomo. Edit: http://www.youtube.com/watch?v=UMgi9-o60HY 37 sekunda, Pique nie zdążył wrócić. Edytowane 29 kwietnia 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
Odin91 5 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) jak wy chcecie z tamtego kadru wyłapać czy jest spalony jak nie jest to moment podania ? :| zresztą tam jest ręka a nie spalony, więc o czym my.. Edytowane 29 kwietnia 2010 przez Odin91 Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Jak bardzo trzeba być smutnym i zirytowanym kibicem, by tworzyć .jpgi, gdzie próbuje się przekonać cały świat, że ręki nie było. Już jest mleko po obiedzie, musztarda się wylała, składu finału nie zmienisz, nikogo nie zmotywujesz do zmiany opinii, pogódź się z tym. Nieważne w jakich okolicznościach, sędzia mógł nawet nie uznać Balceronie 16 poprawnie strzelonych bramek, to nikogo nie interesuje, bo ubaw jest z samego faktu ODPADNIĘCIA BALCERONY i frustracji ich fanów. Podobnie było z brakiem Oskarów dla Avatara. Real 1/8 Madryt był śmieszny, ale z każdym rokiem jest coraz mniej. Po prostu ten sam żart powtarzany wielokrotnie przestaje być śmieszny. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Za rok Real nie wyjdzie z grupy. Dopiero będzie śmiesznie. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 @Kmiot BALCERONA MUSI ODEJŚĆ! Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Po triumfie w LM Mourinho przejdzie do Realu, gdzie dadzą mu największy i najdłuższy kontrakt w historii. Więc podejrzewam, że w ciągu najbliższych kilku lat można się spodziewać awansu Realu do 1/4 finału. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 @Kmiot BALCERONA MUSI ODEJŚĆ! xD Najlepszy post w tym temacie. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Ba, ja bym zaryzykował stwierdzenie, że Real przez cały ten okres trwania kontraktu będzie w 1/4 i zmieni się w końcu postrzeganie Królewskich jako 1/8 Madryt, na mniej hańbiące 1/4. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Może kiedy indziej. W przyszłym roku CL wygra Chelsea. Jeden transfer - Aguero - i jazda. Cytuj
Odin91 5 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Po triumfie w LM Mourinho przejdzie do Realu, gdzie dadzą mu największy i najdłuższy kontrakt w historii. Więc podejrzewam, że w ciągu najbliższych kilku lat można się spodziewać awansu Realu do 1/4 finału. Ja nie wiem czemu wszyscy tak upatrują Mourinho w Realu, on zostanie w Mediolanie na zawsze :potter: Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Sam nie wierzysz chyba w to co piszesz Odin91? Cytuj
Odin91 5 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Niech odejdzie ale w po następnym sezonie. Ponoć szkoleniowcy arsenalu, manu, lfc mają się żegnać ze swoimi klubami, wtedy możnaby ewentualnie spełnionego Mou wymienić Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Mourinho wielokrotnie powtarzał, że gdyby Ferguson odszedł na zasłużoną emeryturę, to on z miejsca zgodziłby się zostać szkoleniowcem MU. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi