grzes_l 9 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Dzięki podobnemu zabiegowi czują się po prostu fajniejsi, mogą głęboko pod ziemie zakopać swoje wrodzone kompleksy, a to pozwala im jakoś normalnie funkcjonować. Genialna autoocena. W sumie wspolczuje Ci. Serio. Wole byc normalny i lubic ludzi zamiast ich dzielic, nienawidzic albo nimi gardzic... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jarząbek Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Ty to juz sie popisales w tamecie o "Meczach Reprezentacji", wiec moglbys tutaj sobie darowac. No dobra, koniec zabawy, bo widze, ze niektorzy nie łapią i zaczyna sie niepotrzebna napinka. Wracamy do tematu ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Ty to juz sie popisales w tamecie o "Meczach Reprezentacji", wiec moglbys tutaj sobie darowac. No dobra, koniec zabawy, bo widze, ze niektorzy nie łapią i zaczyna sie niepotrzebna napinka. Wracamy do tematu ; ) Hmmm niech bedzie ze ja sie popisalem (to ilu napastnikow musi byc do glebokiego pressingu? 10ciu? Czemu pomocnik ma zabroniony pressing na obroncach?). Tutaj tez sie popisalem szczegolnie z "babcia do gazu"... Generalnie sprawia mi przykrosc czytanie takich bzdur jak Twoje nawolujacych do nienawisci miedzy ludzmi i ich osadzania. Klade to na karb Twojego mlodego wieku i bezmyslnosci. Mam nadzieje ze wyrosniesz z tego... Jak nie - to tym gorzej dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 u hu hu, Kubuś ma zły dzien : ) swoja droga - Liverpool to serio bardzo dobry zespol. nie zebym tu kogos podpuszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 jakubowi nie poszlo znowu z jakas blachara ;] nie napinam sie, smiesznie to s3oik napisal, ale wole kibicowac bajernowi ktory nie ma wielu fanow, niz byc milionowym kibicem barcelony lub menczesteru i jarac sie "kibicuje im od kiedy skonczylem 3 lata. jaki cantona? to jakis trener?" ot, zenada. bajern > juve ja > sloik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jarząbek Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Etam, dzien jak dzien. I nie lubie blachar. Olszu, kto jak kto, ale Ty powinienes te posty potraktowac z przymruzeniem oka. Do Bayernu nic nie mam, a Liverpoolu nie znosze. Dobra, wracamy do tematu, bo nie chce mi sie juz pier/dolic o glupotach ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Klopot w tym ze nie kazdy lapie Wasze przygadywanki. A uogolnienie jest zanadto widoczne by sie choc usmiechnac... Swoja droga kibicuje Barcelonie. Bayern wydawal mi sie zawsze jakis taki niemiecki - uparty i parl jak czolg ale nie cieszylo to oka... A Liverpool gra duzo ladniejsza pilke niz Juve. Jestem akurat miedzy Liverpoolem i Manchesterem. Fajnie tu maja fani pilki noznej. Wybor miedzy trzema przyzwoitymi druzynami... Tylko Londyn moze konkurowac (w sumie Arsenal i Chelsea maja stadiony nie tak daleko od siebie). Wszystkie puby powoli sie zapelniaja... Niezle bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Bayern wydawal mi sie zawsze jakis taki niemiecki myslisz, ze ma to zwiazek z tym, ze jest to klub niemiecki? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Juz dwojeczka dla Barcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jarząbek Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Nie wiem czy nie było spalonego przy golu Eto'o. Bayern na razie słabiutko. Chociaz jak przetrwają i strzelą jedną bramke (jakis staly fragment), to w rewanzu moga byc i tak w niezlej pozycji. Jednak na to sie na razie nie zanosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Oj tu skończy się na wyniku 6-0 Póki co Bayern nie istnieje. Zobaczymy jak po przerwie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Wpisujcie miasta, ktore smieja sie z Bayernu! Nie no zenada, oni chyba oddali pierwszy strzal na bramke Valdesa w 45 minucie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Barca jest wielka, Bayern malutki, a Webb niech już idzie na emeryturę. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Przy bramce na 4-0 jak sedzia nie dal przywileju mysle nosz qr.. jak w Fifie.Chwile pozniej ktos patcha wypuscil. Piekny meczyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 tak jak bardzo nie lubię Bayernu tak bardzo się ciesze z ich wysokiej porażki btw.Barca dziś gra genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jarząbek Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Wpisujcie miasta, ktore smieja sie z Bayernu! Nie no zenada, oni chyba oddali pierwszy strzal na bramke Valdesa w 45 minucie. Deportivo La Coruna ;d Najlepsze jest to, ze Bayern zupelnie nic nie gra. Obrona tragedia, pomoc tragedia, ataku nie widac. Jedynie Ribery cos szarpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 obrona bajernu to dzisiaj dow(pipi). ataku i pomocy nie mozna tak mega winic bo obroncy bajernu podaja do napastnikow barcelony od razu, wiec tamci w ogole pilki nie maja xD spodziewalem sie porazki, ale to co sie dzieje dzisiaj to troche przegiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 No ale z Depor bylo 4:1 i 4:0 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Liczę na zemstę za Sporting 12-1 w dwumeczu mogłoby zostać pobite Webb musi dobre lachy robić w UEFIE, że go jeszcze puszczają do sędziowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 ktoś tu wspominał ,że Liverpool to obecnie najlepsza drużyna z Anglii? coś 3-1 z Chelsea o tym,że są w świetnej formie nie świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tytek 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Ribery pokazał ze jest o klase lepszy od reszty bawarczyków i do Barcy sie nada A smiechowa byla reakcja Szpakowskiego na zamierzoną kartke Marqueza:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Ribery pokazał ze jest o klase lepszy od reszty bawarczyków i do Barcy sie nada A smiechowa byla reakcja Szpakowskiego na zamierzoną kartke Marqueza:P Chyba niepojęte dla niego, że Marquez woli na półfinał być czysty Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin$ 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Jako długoletni kibic Bayernu, jestem totalnie zawiedziony. Nawet nie samym faktem porażki, lecz jej rozmiarem i stylem w jakim przegrali. Niestety, cała linia obrony grała katastrofalnie. Wyraźnie widać braki Lucio i Lahma. Wydawało mi się, że jedynie Ribery i Butt są zmotywowani do podjęcia jakiejkolwiek walki, reszta jakby z góry założyła po stracie bramek, że już po awansie Oddo to nie Sagnol, van Bommel to nie Effenberg czy Ballack, a Breno to nie Lucio, Lell to nie Lahm. Aż boje się pomyśleć co by było jakby Rensing bronił. Szkoda nawet pisać o tych stratach na własnej połowie. Aż się zaśmiałem jak zobaczyłem w pewnym momencie całą linię obrony Barcy, a za nią Oddo i Toni na spalonym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Gerrard to motor napędowy Liverpoolu i widać było po meczu z Chelsea, jak bardzo drużyna uzależniona jest od jego dyspozycji. Gerrard zagrał najgorszy mecz w tym sezonie (w ogóle niewidoczny), Reyna puszcza piłki, które lecą 20 cm obok niego - stąd taki wynik. Mimo wszystko nie skreślałbym ich jeszcze, jak zepną poślady to mogą to nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabar 5 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2009 Jarząbek, germanofobie, powiedz nam ilu to germanów gra w pierwszym składzie tego niedobrego bayernu? hint w postaci pierwszej 11: rensing - lahm, lucio, demichelis, oddo - ribery, ze roberto, van bommel, schweinsteiger - toni, klose druzyna po prostu tryska aryjskoscia, a adi na bank jest zadowolony, ze w jego druzynie gra dwoch zdrajcow (wlosi), aliant (francuz), znienawidzony (holender), a do tego czarnuch i slowian.. toz to jest reprezentacja III rzeszy ! --- a tak na powaznie to mamy kryzys :< niewiele braklo, a bayern wypadlby gorzej od wisly wnioski: klinsi raus, znalezc jakiegos dobrego trenera i nie zmarnowac nowych nabytkow jakimi są tymoszczuk i olić Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi