Opublikowano 22 maja 201014 l Tak to już jest ze Inter bez sędziów nic nie ugralby nigdy. Bayern gra lepsza piłkę i jest ich tylko 11 na 12 wiec teraz jestem za nimi całym sercem.
Opublikowano 22 maja 201014 l Nie, po prostu konsekwencje wygrania Lm przez Inter, który wygrał PE ostatni raz jakieś 45 lat temu mogą być ogromne. Kto wie, może nawet, może nawet, aż boję się to napisać, może nawet...Real awansuje za rok do ćwierćfinału.
Opublikowano 22 maja 201014 l słaby mecz niema na co popatrzeć,żaden z moich ulubionych klubów nie gra w finale więc nie jestem ani za Interem ani Bayernem,chcę tylko dobrej piłki Oby Mediolańczycy po strzeleniu gola nie grali jak z barcą...
Opublikowano 22 maja 201014 l Jakby Real awansował do 1/8 to by był znak, że Majowie mieli rację z tym końcem świata. W momencie awansu Realu do 1/8 Ziemia ulegnie przebiegunowaniu i nastąpi seria katastrof. Myślę też, że w CERN nie zderzają się hadrony, tylko podczas skomplikowanych symulacji malutkie Reale Madryt awansują do 1/8, wytwarzając przy tym mikro czarne dziury.
Opublikowano 22 maja 201014 l 35 minut przewagi Bayerna , pare wrzutek bach bach i (pipi)ut o sciane bo tak naprawde zadna akcja nie zagrozila Cesarowi . Pozniej daleki wykop golkipera , odegranie do Milito i mamy pierwsza bramke . Bardziej podrecznikowego sposobu na zdobycie gola nie mozna znalezc . Mourinho powraca w glorii i chwale . Szkoda tylko ze tak słaba drużyna jak niemiaszki dotarła do finału . Gdyby zagrał ManU byłoby może ciut wiecej emocji , a tak skonczyło sie już w pierwszej połowie .
Opublikowano 22 maja 201014 l Inter muruje Bayern jak Sevilla Atletico i koniec meczu, nie ma takiego grania, futbol umarł.
Opublikowano 22 maja 201014 l Jak stawia ich Jose na treningu na wlasnej polowie i zabrania przekraczac linie srodkowa pod kara chlosty i zabrania miesiecznych dochodow to tak jest.
Opublikowano 22 maja 201014 l Obrona i gra z kontry, ale ze z kontry to nawet Polacy potrafia grac ... :potter:
Opublikowano 22 maja 201014 l Co to za problem grać z kontry. Jakby Bayern grał tak jak Inter to piłka dalej stałaby na środku boiska
Opublikowano 22 maja 201014 l Muller - co to za jakas pipka ,ktora gra w pierwszym skladzie Bayernu ?
Opublikowano 22 maja 201014 l Ok, futbol umarł. 1848-2010 [*] niestety <_< ogolnie, zawiodlem sie po calosci. przerzucam sie na f1
Opublikowano 22 maja 201014 l Obejrzałem i jakoś nie czuję tego feelingu, że to finał LM Jedna z większych nadziei niemieckiej piłki obok Kroos'a :potter: