Opublikowano 22 maja 201014 l Futbol jeszcze nie umarl, umrze po mundialu u murzynow. Ale tylko jak murzyni go wygrają. Vogle to Bayern zgubiły te pasiaste koszulki, wyglądali jak Cracovia, albo gorzej, jak Resovia. Edytowane 22 maja 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 22 maja 201014 l Bayern był bezradny, grał tak jak im Inter pozwolił. Dobrze się stało, taktyka wygrała z chaotycznym rozgrywaniem, z którego nic nie wynika.
Opublikowano 22 maja 201014 l Obejrzałem i jakoś nie czuję tego feelingu, że to finał LM Jedna z większych nadziei niemieckiej piłki obok Kroos'a :potter: taa, chyba w football managerze
Opublikowano 22 maja 201014 l Aha i co to za taktyka Bayernu, że trener ściągnął dwóch najlepszych zawodników(poza Robbenem)?
Opublikowano 22 maja 201014 l Ok, futbol umarł. 1848-2010 [*] niestety <_< ogolnie, zawiodlem sie po calosci. przerzucam sie na f1 Co Wy w ogóle pieprzycie? Futbol umarł?? LMFAO. Jeżeli się nie znacie na piłce to się nie wypowiadajcie. Tak dla każdego będzie najlepiej Edytowane 22 maja 201014 l przez sprite
Opublikowano 22 maja 201014 l Wiadomo, tylko Ty się znasz. Nie o to chodzi. Ale pisanie takich głupot, że futbol umarł to przesada. To dobitnie pokazuje kto tak na prawdę interesuje się piłką nożną. Edytowane 22 maja 201014 l przez sprite
Opublikowano 22 maja 201014 l wystarczy spojrzec na drużyny grajace w polfinalach. jesli nie dostrzegasz smierci futbolu to cos z toba nie tak
Opublikowano 22 maja 201014 l sprite - nie musisz sie od razu tak spinać Edytowane 22 maja 201014 l przez banny
Opublikowano 22 maja 201014 l wystarczy spojrzec na drużyny grajace w polfinalach. jesli nie dostrzegasz smierci futbolu to cos z toba nie tak To, że nie grał żaden klub z Premier League ma oznaczać, że Futbol umarł??. Brawa za argumentację sprite - nie musisz sie od razu tak spinać Ja się nie spinam Banny . Tylko nie lubię jak ktoś wypisuje takie rzeczy.
Opublikowano 22 maja 201014 l wystarczy spojrzec na drużyny grajace w polfinalach. jesli nie dostrzegasz smierci futbolu to cos z toba nie takTo, że nie grał żaden klub z Premier League ma oznaczać, że Futbol umarł??. Brawa za argumentację sprite - nie musisz sie od razu tak spinać Ja się nie spinam Banny . Tylko nie lubię jak ktoś wypisuje takie rzeczy. moimi argumentami nie jest brak angielskich drużyn. moje argumenty to: makaroniarze, bravo sport, szfaby i żabojady
Opublikowano 22 maja 201014 l Półfinały: drukarze z Włoch, Bravo Sport, hitlerowcy i drużyna z Francji. To jest argumentacja. E: No właśnie. Edytowane 22 maja 201014 l przez Khadgar
Opublikowano 22 maja 201014 l wystarczy spojrzec na drużyny grajace w polfinalach. jesli nie dostrzegasz smierci futbolu to cos z toba nie takTo, że nie grał żaden klub z Premier League ma oznaczać, że Futbol umarł??. Brawa za argumentację sprite - nie musisz sie od razu tak spinać Ja się nie spinam Banny . Tylko nie lubię jak ktoś wypisuje takie rzeczy. moimi argumentami nie jest brak angielskich drużyn. moje argumenty to: makaroniarze, bravo sport, szfaby i żabojady Ta edycja Lm po prostu była tak zakręcona. Zdarzają się już takie przypadki. Przecież finału Porto-Monaco nikt się nie spodziewał
Opublikowano 22 maja 201014 l i... brak drużyn z Premier League. :potter: Racja, racja od dłuższego czasu zawsze w półfinale LM znajdowały się co najmniej dwa kluby z Ligi Angielskiej. A tu taki zonk w tym roku Edytowane 22 maja 201014 l przez sprite
Opublikowano 22 maja 201014 l deutsche rolle kaput;] bayern jak barcelona - wyraźna przewaga w posiadaniu piłki, tylko co z tego - ledwo 1-2 czyste sytuacje, do tego koncertowo spartolone przez kaleczniaków a'la mueller inter - defensywa i kontry oraz milito: 2 strzały, 2 gole przy czym pierwsza bramka to nawet nie po kontrze, tylko po konkretnej akcji bez zbędnych zagrań jakie spektakularne przełamanie klątwy 1/8 - od razu puchar w ramach zasług należało się interowi jak psu buda ps. jak wiadomo, ręka już tam była xDD Edytowane 22 maja 201014 l przez golab
Opublikowano 22 maja 201014 l deutsche rolle kaput;] bayern jak barcelona - wyraźna przewaga w posiadaniu piłki, tylko co z tego - ledwo 1-2 czyste sytuacje, do tego koncertowo spartolone przez kaleczniaków a'la mueller inter - defensywa i kontry oraz milito: 2 strzały, 2 gole przy czym pierwsza bramka to nawet nie po kontrze, tylko po konkretnej akcji bez zbędnych zagrań jakie spektakularne przełamanie klątwy 1/8 - od razu puchar w ramach zasług należało się interowi jak psu buda ps. jak wiadomo, ręka już tam była xDD Ręka był, ale sędzia nie miał prawa odgwizdać takiej, przypadkowej ręki i to jeszcze w takim meczu. Co to Mullera to się z Tobą zgadzam w 100%. Jedno wielkie drewno i tyle
Opublikowano 22 maja 201014 l Teraz jedynym problemem Interu jest kwestia podjętej decyzji przez Mourinho. Jak odejdzie, to bez niego już tak dobrze grać nie będą. Inna sprawa, że nawet Mourinho nie wyciągnie Realu 1/8 z bagna.
Opublikowano 22 maja 201014 l Teraz jedynym problemem Interu jest kwestia podjętej decyzji przez Mourinho. Jak odejdzie, to bez niego już tak dobrze grać nie będą. Inna sprawa, że nawet Mourinho nie wyciągnie Realu 1/8 z bagna. A Mourinho identycznie jak po wygranej LM z Porto nie umiał się porządnie zachować i po chwili uciekł do szatni. Not nice
Opublikowano 22 maja 201014 l Całego meczu nie oglądałem,więc się nie wypowiem. Widziałem drugą bramkę Milito...pozazdrościć takiej obrony Bayernowi hehe Aha i rozgrywanie finałów na stadionach w stylu brytyjskim...to jest to ! Kontakt i atmosfera od razu lepsza,a nie te kurewskie olimpijskie gówna ! Aha no i gratuluję Interowi Edytowane 22 maja 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 22 maja 201014 l Teraz jedynym problemem Interu jest kwestia podjętej decyzji przez Mourinho. Jak odejdzie, to bez niego już tak dobrze grać nie będą. Inna sprawa, że nawet Mourinho nie wyciągnie Realu 1/8 z bagna. A Mourinho identycznie jak po wygranej LM z Porto nie umiał się porządnie zachować i po chwili uciekł do szatni. Not nice Zważając na jego przyszłość zachował się najdyplomatyczniej jak mógł.
Opublikowano 22 maja 201014 l A Mourinho identycznie jak po wygranej LM z Porto nie umiał się porządnie zachować i po chwili uciekł do szatni. Not nice Pewnie głupio mu się zrobiło, że to ostatnie chwile z Interem Ja jestem szczęśliwy jak nigdy, INTER ! INTER ! Piękna chwila.. możecie na wakacje wyczekiwać długiego filmiku o historii Interu
Opublikowano 22 maja 201014 l Wiec Messi zostal krolem klasyfikacji strzelcow tegorocznej ligii mistrzow ? No w sumie jakos mnie to nie dziwi ;p