Opublikowano 14 kwietnia 200915 l No ja w to szczerze watpie, bo Bayern zacznie w ultraofensywnym ustawieniu z jednym napastnikiem. W koncu strata nie jest duza i nie ma co gonic zbyt szalenie.
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l (pipi) tvp i te inne szmaty poskapily i nie ma transmisji (bynajmniej u mniew tv:/) i chui jakies dobre linki mile widziane
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Liperpool już prowadzi 2-0,jeszcze jedna bramka i mają awans....a to dopiero 30min meczu.Co za mecz! szczerze to nie wierzyłem w L'pool po pierwszym meczu przegranym u siebie 1-3 i braku Gerrarda
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l tak tak tak! LIVERPOOL! pociskac! :D:D (szkoda tylko, ze transmisja moja to pokaz slajdow, ale daje rade)
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Liperpool już prowadzi 2-0,jeszcze jedna bramka i mają awans....a to dopiero 30min meczu.Co za mecz! szczerze to nie wierzyłem w L'pool po pierwszym meczu przegranym u siebie 1-3 i braku Gerrarda Sam Benitez w to nie wierzyl, skoro Gerrard nawet na lawce sie nie znalazl;]
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l bajern narazie broni sie. ale i tak wygraja Też sądzę, że Bayern strzeli jedną bramkę. nie badz niemily. miales swoje 5 minut na pisanie w tematach o europejskich pucharach w tym sezonie ;p Edytowane 14 kwietnia 200915 l przez Ölschmitz
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l soccer-live.pl, dużo linków do Sopcasta. No jest nawet link do transmisji z nSportu Też sądzę, że Bayern strzeli jedną bramkę. nie badz niemily. miales swoje 5 minut na pisanie w tematach o europejskich pucharach w tym sezonie ;p Ja niemiły? Kontynuuję tylko dyskusję o cudach Dobry mecz w Londynie. Marzy mi się dogrywka i karne :]
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Najpierw Cech dał du.py i odpuścił krótki słupek, potem Reina. Pozamiatane już.
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l (pipi) mać ale jeszcze jest sporo czasu, moze się uda <wierny kibic> Edytowane 14 kwietnia 200915 l przez banny
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Wbrew pozorom odpadnięcie Liverpoolu z LM może być bardzo pomocne w ich walce o tytuł mistrza Anglii z MU,teraz będą mieli więcej czasu na regeneracje między meczami. Ciii 3-3 i 10min do końca ,strzelą 2 bramki?
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l 3:4. No nie moge : ) Jak Liverpool awansuje to będzie to fuks stulecia.
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l ciekawe co il_capitano wczesniej znany jak kobik powie o tym meczu bo przeciez angielskie nudy nie nadaja sie do ogladania xD
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l No niestety można sobie samemu podziękować, skoro w obydwóch meczach Liverpool miał prowadzenie i dał sobie kopnąć 3 gole. Dzisiaj możemy podziękować Reinie, który poza celnym wykopem jest przeciętny, a dziś nawet słaby (drugi strzał - czy do obrony? - a czy do obrony jest strzał z 20m w środek bramki ?). Sędzia gwizdał, gwizdał i wygwizdał swoje. Gdyby za każdym razem gdy czarnuch leży gwizdać, toby kula ziemska miała kształt gwizdka. I bez gadek, że karnego dał bo karny był stuprocentowy. Bez wzmocnień Liverpool tak będzie się tułał od ćwierćfinału do wicemistrza Anglii.
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Ja pier.dolę co za mecz Ciekawe kto obstawił taki wynik, mając w pamięci ostatnie szachy tych zespołów. Mecz tej edycji LM i nie ma zmiłuj. A nad Bayernem nie będę się już znęcał Cud był i to się liczy
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Liwerpul bez Stiwena po prostu nie istnieje i cieszy mnie, że wreszcie ktoś ich wyeliminował. Niech jutro jeszcze odpadnie Menczester, przejdzie Arsenal to będzie spoczko. Marzy mi się finał Arsenal - Barca i rewanż Kanonierów za finał w 2006 roku <ok>
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Mecz tegorocznego sezonu LM doskonała promocja piłki nożnej i ...ligi angielskiej