Opublikowano 15 września 201014 l Arshawin 2-0. Anglia pojedzie po kelnerach strasznie dzisiaj Arsenal 3-0 Chsamak Edytowane 15 września 201014 l przez Welna
Opublikowano 15 września 201014 l A Arsenal nie odpuszcza Chelsea na krok .Tym razem wreszcie Chamakh, którego mam w składzie.
Opublikowano 15 września 201014 l Mysza bramkę strzelił Anita. no Real na razie słabo, przypadkowo prowadzą edit: hahah, a Jeleń z kontrą biegł i nie dokopał piłki do kolesia xD jeszcze później pretensje miał xD Edytowane 15 września 201014 l przez Yakubu
Opublikowano 15 września 201014 l Mysza bramkę strzelił Anita. no Real na razie słabo, przypadkowo prowadzą Gdyby nie to że zmarnowali z 4 setki to przyznałbym racje :potter:
Opublikowano 15 września 201014 l Loooool... co zrobiło Oser 3 na 1, a ten strzela z ostrego kąta Oho. Sędzia zaś przekupiony - powinien być karny.
Opublikowano 15 września 201014 l Mysza bramkę strzelił Anita. no Real na razie słabo, przypadkowo prowadząGdyby nie to że zmarnowali z 4 setki to przyznałbym racje :potter: no chyba inny mecz oglądasz. co może Ajax nie miał 3 za(pipi)istych strzałów? tylko celności brakuje
Opublikowano 15 września 201014 l Mysza bramkę strzelił Anita. no Real na razie słabo, przypadkowo prowadząGdyby nie to że zmarnowali z 4 setki to przyznałbym racje :potter: no chyba inny mecz oglądasz. co może Ajax nie miał 3 za(pipi)istych strzałów? tylko celności brakuje Ze 2 razy ze swojej połowy wyszli
Opublikowano 15 września 201014 l Kur.wa, Cluj traci bramkę, a ja mam dwóch obrońców od nich. Milan spokojnie dowozi remis do przerwy i rozniesie Oser w drugiej połowie. Z ciekawostek dropsa - trzecia bramka Arsenalu została strzelona po niezauważonym spalonym.
Opublikowano 15 września 201014 l A Real chyba chce dobić do 50 strzałów w meczu bez gola Edytowane 15 września 201014 l przez Codename
Opublikowano 15 września 201014 l no muszę przyznac, że takiej przewagi jaką ma dziś Real, nie miał nawet Karabach w meczu z Wisłą
Opublikowano 15 września 201014 l Milan spokojnie dowozi remis do przerwy i rozniesie Oser w drugiej połowie.
Opublikowano 15 września 201014 l FCK Yeah ! Dzień przed startem LM zamieniłem CR7 na Higuaina , a Snejidera na Cesc'a.