Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże, przecież ten mecz to była parodia piłki nożnej. Nie wiem jak Obso i reszta zaślepionych fanów Milanu może jeszcze się kłócić i mieć pretensje do sędziego. Mecz był w miarę wyrównany, więc wynik jest ok. Ale to co sędzia robił, to głowa mała. Wyglądało to tak jakby Milan grał w dwunastu. Flamini powinien polecieć, to nie ulega wątpliwościom. A Gattuso zasłużył na 2 albo 3 czerwone kartki. Raz, że uderzył starszego kolesia z Tottenhamu, dwa, że kilka razy chamsko faulował w czasie meczu i popychał przeciwników, a trzy, że po meczu uderzył (chciał uderzyć) głową tego samego kolesia, którego zresztą wcześniej już uderzył. Idiota totalny. Mam nadzieję, że UEFA się tym zajmie i dostanie zawieszenie na kilka meczów.

Poza tym mecz nieszczególnie interesujący. Jestem w 90% pewien, że Tottenham awansuje dalej :)

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Boże, przecież ten mecz to była parodia piłki nożnej. Nie wiem jak Obso i reszta zaślepionych fanów Milanu może jeszcze się kłócić i mieć pretensje do sędziego. Mecz był w miarę wyrównany, więc wynik jest ok. Ale to co sędzia robił, to głowa mała. Wyglądało to tak jakby Milan grał w dwunastu. Flamini powinien polecieć, to nie ulega wątpliwościom. A Gattuso zasłużył na 2 albo 3 czerwone kartki. Raz, że uderzył starszego kolesia z Tottenhamu, dwa, że kilka razy chamsko faulował w czasie meczu i popychał przeciwników, a trzy, że po meczu uderzył (chciał uderzyć) głową tego samego kolesia, którego zresztą wcześniej już uderzył. Idiota totalny. Mam nadzieję, że UEFA się tym zajmie i dostanie zawieszenie na kilka meczów.

Poza tym mecz nieszczególnie interesujący. Jestem w 90% pewien, że Tottenham awansuje dalej :)

Jaki wyrównany ?Kilka żałosnych akcji Totenchamu w 1 połowie, a potem Milan cały czas dominował w cholere, bramkarz totenchamu działał cuda no i naprawdę miał dużo szczęścia, dodam że sędzia nie odgwizdał karnego dla Milanu no i nie uznał prawidłowo strzelonej bramki przez Milan, parodia.

Opublikowano

Jaki wyrównany ?Kilka żałosnych akcji Totenchamu w 1 połowie, a potem Milan cały czas dominował w cholere, bramkarz totenchamu działał cuda no i naprawdę miał dużo szczęścia, dodam że sędzia nie odgwizdał karnego dla Milanu no i nie uznał prawidłowo strzelonej bramki przez Milan, parodia.

To samo mogę powiedzieć o akcjach Milanu w drugiej połowie. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Wg. mnie Tottenham był lepszy w pierwszej połowie, a Milan w drugiej. Jedna kontra zaważyła o wyniku. Jeśli mówisz o tym niby karnym dla gospodarzy - Ibra był przecież faulowany przed polem karnym... Ja natomiast uważam, że karny w 1' należał się gościom za EWIDENTNE zagranie ręką w polu karnym. A co do bramki nieuznanej - nie dość, że Ibrahimovic był na spalonym, to na dodatek faulował obrońcę, odpychając do rękami. Sędzia stojący za linią końcową widział wszystko jak na tacy.

Podzro :)

Gość Orson
Opublikowano

byłoby pięknie ale ale szanse na awans Kanonierów są znikome, Barca obecnie jest galaktyczna , piłka jaką grają dystansuje cała stawke o kilka długości (dlatego tez liga hiszpanska zrobiła sie nudna trochę )

Opublikowano (edytowane)

A jednak ostatnio zremisowali ze Sportingiem Gijon :) Myślę, że jakaś szansa dla Arsenalu jest. Będę im dzisiaj kibicował.

Edytowane przez Figlarz
Opublikowano

Miesiąc temu nie miałbym wątpliwości, teraz jest luty, czas kiedy Barca ma kryzys formy, więc może być różnie, zwłaszcza, że nie ma Puyola i tylko Abidal oraz Alves są w formie, a Arsenal ma kim atakować. Jeżeli Katalończycy nie otrzeźwieli po ostatnim meczu(chyba najgorszy Messi w tym sezonie, najlepiej w ofensywie grał Alves), to będzie kwas.

Opublikowano

Ciekawe czy Szczesny wytrzyma psychicznie, jak tak to droga do wielkiej kariery moze byc otwarta.

Hm.. Koleś jest nr 1 w ARSENALU LONDYN , on już tę karierę zaczął.

Opublikowano

O Jezus, Barcelona ZREMISOWAŁA MECZ! Toż to kryzys! To koniec! Oni już toną! Nie mają szans. Po ostatnim sezonie Barca może sobie dzisiaj nawet zremisować drugi mecz z rzędu, bo i tak i Wenger, i Guardiola będą wiedzieć, że na Camp Nou szykuje się pukanko bez wazeliny.

Opublikowano

Barca ma ostry kryzys, mieli już z pięć kapitalnych sytuacji a tylko 1-0. Jednak widać, że Arsenal stawia dużo większy opór niż płotki ze słabiutkiej ligi hiszpańskiej.

Opublikowano

Barca jest w kryzysie, w optymalnej formie nie daliby się tak łatwo robić w obronie. Wygrywają 1-0, ale równie dobrze mogliby juz przegrywać 2/3-0, Arsenalowi brakuje wyrachowania, ale dzięki temu w przeciwieństwie do wczorajszego pokazu nudy średnich drużyn, mamy widowisko. Byc może Barca wyjdzie z kryzysu w drugiej połowie.

Opublikowano

Barca jest w kryzysie, w optymalnej formie nie daliby się tak łatwo robić w obronie. Wygrywają 1-0, ale równie dobrze mogliby juz przegrywać 2/3-0,

Co u ciebie konkretnie znaczy "równie dobrze mogliby"? Bo jak dla mnie to Barca była sporo razy bardzo bliska strzelenia gola, a Arsenal co najwyżej miał jakieś tam okazje, które partaczył, tak jak Van Persie strzelający bardziej w bok niż w przód. Czyli co, chcesz powiedzieć, że gdyby Arsenal był dużo, dużo lepszą drużyną, to mógłby prowadzić 3-0? Czy jakoś inaczej rozumiesz to zdanie?

Jak dla mnie ten mecz wygląda trochę okrutnie, biorąc pod uwagę, że rok temu przynajmniej Barca poczekała do rewanżu, a teraz chce nie dać szans Anglikom już po pierwszym meczu na ich terenie.

Opublikowano (edytowane)

Ogorek, nie wiem który mecz oglądasz, ale jak dla Ciebie Arsenal nie jest w tym meczu drużyną, która toczy całkiem wyrównany bój z Barcą, to chyba oglądamy mecze na innych kanałach. Barca wygrywa=jest lepsza, ale na boga, to nawet w 1/10 nie przypomina meczu Barca-Real z ostatniego GD. Arsenal gra jak równy z równym, brakuje im tylko zimnej krwi w sytuacjach bramkowych.

edit. początek drugiej połowy i znowu totalna dominacja Barcy :thumbsup:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No, jak równy z równym. Jeszcze dopisz, że Barcelonie pomaga sędzia i będzie klasyczny Zestaw Internauty. No fakt, nie wygląda to jak mecz Barca-Real. Ale nadal jest taka smutna aura, że tak bardzo wiadomo, kto wygra.

W Rzymie jest ciekawiej, niż myślałem, ale mam tutaj wolny internet i niestety jestem skazany na TV.