Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Van-fucking-Persie. Może 2-1 Arsenal wyciągnie. Na pozytywny wynik dla kanonierów na Camp Nou nawet nie liczę, a w obecnej sytuacji Arsenal nie przechodzi. A należy się chłopakom.

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

hehe ogórek

no i dobrze, nienawidze barcelony, jest dobrze. no, ale i tak pewnie te pedały awansują

Nienawiść nienawiścią, a kultura musi być. Łap 20%, cytujący również, w ramach nauczki :diablo: /Stona

Edytowane przez Stona
  • Plusik 2
  • Minusik 3
Opublikowano

Van-fucking-Persie. Może 2-1 Arsenal wyciągnie. Na pozytywny wynik dla kanonierów na Camp Nou nawet nie liczę, a w obecnej sytuacji Arsenal nie przechodzi. A należy się chłopakom.

No to teraz 3-1 ! Przeczytaliście to tutaj jako pierwsi ;).

Opublikowano

NAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! :D Tylko, żeby się to przeciw mnie nie obróciło za tydzień xD

Opublikowano (edytowane)

NAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! :D Tylko, żeby się to przeciw mnie nie obróciło za tydzień xD

Rewanże dopiero w Marcu chyba. Za tydzień Inter-Bayern i UNITED-Olympique.

@down

Za tydzień derby ? Czy Atletico-Barca ? W każdym bądź razie Arsenal ciśnie i nie odpuści. Jack Wilshere gracz meczu.

Edytowane przez Kalel
Opublikowano (edytowane)

no prochal :D

<gimnazjum>

Edytowane przez Oran
Opublikowano

Też się dopiszę do hejtingu

+3

Poza tym Nasri (pipi)a nie wiedziałem, że to taki miszczu :) <lowe>

Opublikowano (edytowane)

Druga połowa to zupełnie odmieniony Arsenal i 2 piękne brameczki ^^ Ogólnie bardzo na plus Wilshere, którego w sumie nie widziałem jeszcze na boisku, a także Szczęsny, szczególnie w końcówce. Inna bajka to w ogóle Kościelny, który bezbłędnie wyciągał wszystko, co się dało. Ale Barca dostała w dupę i to się liczy ^^

@ogórek: ej, Barcelona ma chyba kryzys, c'nie

Edytowane przez qb3k
Opublikowano

Barca powinna odpaść po porażce na Camp Nou. Normalnie rzygać mi się chce tą "wielką" Barceloną.

Opublikowano

Wilshare czy jak sie go tam piszę tez miszczu, ale Nasri jak zmienia kierunek biegu z piłką, to nawet messi chyba tak nie umie :D A kto to tak wstał z piłką i od razu zawrócił w inną stronę? Nie jestem pewien czy nie Nasri, ale chyba nie. Ale to też był jakiś oszołom, takiego czegoś nie widziałem, w pesie jak się zawodnik teleportuje, że zamiast stać plecami do bramki nagle jest przodem to dzieje się to wolniej.

Broń boże cesca w barcy, trzech typa by było co najlepiej umieją podawać na świecie, a cesc chyba jest w tej chwili #1.

Opublikowano

No, jak równy z równym. Jeszcze dopisz, że Barcelonie pomaga sędzia i będzie klasyczny Zestaw Internauty. No fakt, nie wygląda to jak mecz Barca-Real. Ale nadal jest taka smutna aura, że tak bardzo wiadomo, kto wygra.

W Rzymie jest ciekawiej, niż myślałem, ale mam tutaj wolny internet i niestety jestem skazany na TV.

Hmmm... głupio takie rzeczy pisać będąc kibicem Barcy, ale jak nadal nie widzisz kryzysu w tym zespole, spadku jakości gry, to pora wybrać się do okulisty ew. zacząć oglądać całe mecze, a nie skróty. Arsenal wygrał mimo tego, że Barca była dużo lepsza, cud nad Tamizą

Opublikowano (edytowane)

Dobra, może to wyżej to ironia, ale niech post zostanie, bo ładnie podsumowuje to, co się działo ^^

Nie powiedziałbym, że Barca była lepsza. Może w pierwszej połowie, ale druga to dokładne czytanie gry Katalończyków przez Arsenal, spójna obrona i przemyślany kontratak. Niebieskie misie coś tam kopały, ale pod polem albo zostawali rozbrojeni, albo podawali do nikogo.

e: lol, Kowalczyk ma krawat z motywem Barcelony xD Co za burol.

Edytowane przez qb3k
Opublikowano

Nie powiedziałbym, że Barca była lepsza. Może w pierwszej połowie, ale druga to dokładne czytanie gry Katalończyków przez Arsenal, spójna obrona i przemyślany kontratak. Niebieskie misie coś tam kopały, ale pod polem albo zostawali rozbrojeni, albo podawali do nikogo.

To był sarkazm, poczytaj poprzednie posty ogórka.

Opublikowano

Ile raz to już było przerabiane ? Teraz podnietka, a w rewanżu Messi x 3 albo 4 i po zawodach. Barcelona mi zwisa, ale prawda jest taka, że dzisiaj długimi fragmentami Arsenal był tak bezradny, że aż zęby bolały. Gdyby nie prezent od Valdesa, to pewno skończyłoby się nieporadnym biciem głową w mur i podaniami do niewidzialnych przyjaciół ala Walcot.