Opublikowano 8 marca 201114 l Spoko, londyńskim autobusom kółka lubią odpadać w ostatnich minutach, gdy jedzie z nimi Barca. Choć tu razi nieskutecznością... to za wcześnie, to za późno, to za bardzo... nic tylko czekać na jakiegoś małego geniusza, który ocali im dup.sko w ostatnich minutach.
Opublikowano 8 marca 201114 l No tutaj Arsenalowi odpadło kółko w ostatnich minutach... pierwszej połowy. Cóż, tak bywa.
Opublikowano 8 marca 201114 l Łeee, no to po zabawie. Mogli się jeszcze trochę pomęczyć. Teraz jedyna nadzieja, że się jakaś napier/dalanka na boisku zdarzy. Tylko nie wiem która z uczesanych ciotek z Arsenalu miałaby ją zacząć. V. Persiego nosiło, ale w przerwie Wenger przeczyta mu ewangelię i już będzie grzeczny
Opublikowano 8 marca 201114 l To było 45 minut ostrego rąbania. Arsenal bardzo dobrze bronił, zostawiając kluczowym postaciom Barcelony bardzo mało miejsca (jeśli Messiego musiało zatrzymać pięciu londyńczyków, to było pięciu). Barca grała bardzo nerwowo, ale w końcu to Arsenal popełnił błąd i druga połowa będzie wyglądać zupełnie inaczej, zapewne ciekawiej. Roma przegrywa i gra w dziesiątkę po czerwonej kartce Mexesa. Nie oglądam tego meczu, ale z relacji tekstowej wynika, że Włosi grają równie rozkosznie co w pierwszym spotkaniu, obficie częstując rywala gafami.
Opublikowano 8 marca 201114 l Szczęsny to przewidział i sprytnie zgłaszając niezdolność do gry uniknął traumy psychologicznej, tak niebezpiecznej w młodym wieku.
Opublikowano 8 marca 201114 l Szczęsny to przewidział i sprytnie zgłaszając niezdolność do gry uniknął traumy psychologicznej, tak niebezpiecznej w młodym wieku. Raczej sprytnie postanowił załatwić sobie miejsce w składzie, przynajmniej jako bramkarz numer dwa. W ten sposób po tym meczu Wenger zrobi z Almunii chłopca do sypania wapnem po boisku, a Szczęsny będzie mógł spać spokojnie czekając aż Fabiański znów złapie kontuzję. Voila!
Opublikowano 8 marca 201114 l Koło zapasowe założone. Brawo Sergio. Wiedziałem, że można na niego liczyć. Na sędziego też. Edytowane 8 marca 201114 l przez Ore
Opublikowano 8 marca 201114 l ja(pipi)e van Piersi serchjuszek w(pipi)ia. oby autobusik dał rade teraz Edytowane 8 marca 201114 l przez Yakubu
Opublikowano 8 marca 201114 l Tylko tłok wypadł z silnika. Brawo van Persie, wiedziałem że można na niego liczyć.
Opublikowano 8 marca 201114 l Najbardziej absurdalna czerwona kartka właśnie padła. Teraz Barcelona może już spokojnie wygrać, a hejterzy i tak będą mogli mówić, że sędzia im to załatwił. ... O ile wygra.
Opublikowano 8 marca 201114 l Najbardziej absurdalna czerwona kartka właśnie padła. Rzeczywiście, dawno nie widziałem równie absurdalnie przyznanej czerwonej kartki.
Opublikowano 8 marca 201114 l Ja uważam, że po prostu mu się uzbierało. Gościu dzisiaj trochę narwany, ale cóż pewnie i tak będą kontrowersje. Poza tym to nie była czerwona, ale żółta.
Opublikowano 8 marca 201114 l Żółta z du'py powoduje czerwoną z du'py. Arsenal wrócił do autobusu, marnie to wygląda dla Katalończyków.
Opublikowano 8 marca 201114 l Nic. fix'd Nie no bez jaj, teraz tylko szczęście może powstrzymać Arsenal od klęski. 25 minut oblężenia w dziesięciu z obitym Almunią na bramce i taką manianą jak przed chwilą odstawił Clichy nie wytrzymają. 10 na 12 nie mają szans. Edytowane 8 marca 201114 l przez Khadgar
Opublikowano 8 marca 201114 l Oglądam mecz na hiszpańskiej TV. Tak długiego "goooool" to już dawno nie słyszałem. Myślałem, że się coś zacięło.
Opublikowano 8 marca 201114 l no i dupa Na razie jeden pośladek, ale spoko Arsenal nadstawia już drugi,